הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר קשה benchpress או deadlift?

אפשר לשאול את מטרת השאלה?

שניהם תרגילים חשובים מסיבות שונות, זה לא שכדאי לעשות את X כי יותר קשה או Y כי יותר קל.

המבורגר כל כך טעים שאי אפשר להרוס את הטעם שלו עם פיצה 6 שעות:lol:🤣🤣
עלית פה על משהו.
למרות שאם אוכלים אותו עם גבינה ובייקון לא צריך לחכות 6 שעות לפיצה 😉

עלית פה על משהו.
למרות שאם אוכלים אותו עם גבינה ובייקון לא צריך לחכות 6 שעות לפיצה 😉
זה בטח לא טעים כככה, כי התורה אסרה 😛

@kotzer נראה אם נצליח לסחוב את הים הענק שמפריד בינינו לכל נושא אפשרי, אני מהמר שכן:victory:

זה בטח לא טעים כככה, כי התורה אסרה 😛
אני נוטה לא להסכים, אולי התורה אסרה כי אלוהים גירש אותנו מגן עדן, ואסור לנו להתקרב יותר מדי?
הנה משהו לחשוב עליו חח

אני נוטה לא להסכים, אולי התורה אסרה כי אלוהים גירש אותנו מגן עדן, ואסור לנו להתקרב יותר מדי?
הנה משהו לחשוב עליו חח
אולי טעים זה לא רק נמדד איך המוח מתרגם את מה שחושי הטעם בפה מרגישים. אולי אינפורמציה יכול לשנות את מה שאנחנו מגדירים טעים.
למשל המבורגר שנפל לביוב, גם אם חושי הטעם שלי לא יחושו בהבדל, סביר להניח שהידיעה תגעיל אותי ממנה.

לכן בנושא כשרות, אדם שמתחבר ומאמין שלאוכל יש מעלה גדולה יותר מרק מה שחושי הטעם מרגישים, יתכן שההמבורגר יותר טעים לו בלי בייקון וגבינה.

אני זוכר פעם שבטעות שתיתי אייס קפה אחרי שווארמה, ותך כדי לגימה קלטתי, הרגשתי בחילה ורציתי להקיא, זה פשוט היה מגעיל עבורי.

לכאורה גם תזמון זה משהו, האוכל יכול לאבד טעם כשאדם לחוץ או עצוב, ולהיות טעים בהרבה כשהוא רעב או שמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית