הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר קשה benchpress או deadlift?

לכן בנושא כשרות, אדם שמתחבר ומאמין שלאוכל יש מעלה גדולה יותר מרק מה שחושי הטעם מרגישים, יתכן שההמבורגר יותר טעים לו בלי בייקון וגבינה.
מעניין מה שאתה אומר, רוצה להשתתף בניסוי בנושא?

המבורגר כל כך טעים שאי אפשר להרוס את הטעם שלו עם פיצה 6 שעות:lol:🤣🤣

פיצה זה אוברייטד
עושים ממנה יותר ממה שהיא... למרות שיש לפעמים חשקים לפרק כמה מגשים זה עדיין לא שווה להמבורגר

הוא שלח אלייך חבדניקים לבית..
אתה צוחק אבל זה קרה לי פעם, לפני כמה שנים הגיע לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב, עד היום אני לא יודע מאיפה הוא השיג את הכתובת שלי

פיצה זה אוברייטד
עושים ממנה יותר ממה שהיא... למרות שיש לפעמים חשקים לפרק כמה מגשים זה עדיין לא שווה להמבורגר
כנראה לא אכלת פיצה ממש טובה

תהיה הולנדי כמוני,זה 15 דק' והופ! מותר הכל
ומה הקאץ'?
אסור מצות בפסח?
לכל מי שמקל במשהו לוקח אותך בהפתעה במשהו אחר.
מעניין מה שאתה אומר, רוצה להשתתף בניסוי בנושא?
קודם כל על עכברים, כשתראה שזה בטוח, תעדכן אותי. תזכור, צריך לגרום להם להאמין שזה אסור.
פיצה זה אוברייטד
בשר לוקח חלבי בכל רגע נתון, גם בחג השבועות.

פיצה זה אוברייטד
אולי בארץ
שנהיה לך 'פיצה ב19 שקל' (שאבוי מי שקרוא לזה פיצה בכלל)

תן למנהל היקר שלנו שגר בארץ המגף להסביר לך מה זאת פיצה אמיתית

אישית הייתי המון פעמים באיטליה ובכל מיני הזדמנויות ובחיים לא וויתרתי על סבב פיצות (עם כל האהבה לבשר)
לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב,
אני מבין שזה לא היה אורגנו על הפיצה אה...

אתה צוחק אבל זה קרה לי פעם, לפני כמה שנים הגיע לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב, עד היום אני לא יודע מאיפה הוא השיג את הכתובת שלי
הוא כנראה קרא את כל הדיונים שלנו בפורום 🤣🤣🤣🤣

קודם כל על עכברים, כשתראה שזה בטוח, תעדכן אותי. תזכור, צריך לגרום להם להאמין שזה אסור
צריך להעביר את העכברים גיור?

אני מבין שזה לא היה אורגנו על הפיצה אה...
יכול להיות, אני עד היום מבולבל מה הלך שם, הוא בא, נענעתי לולב, והוא הלך, עדיין אחד הבקרים ההזויים בחיי

ברית מילה כל חודש
אל תגזים
לא ישאר וועד הורים בקצב הזה..

סה'כ מנהגים מקלים בענייני בשר-חלב ועוד כמה (אברר )
יכול להיות, אני עד היום מבולבל מה הלך שם, הוא בא, נענעתי לולב, והוא הלך, עדיין אחד הבקרים ההזויים בחיי
סתם מסקרנות,בכניסה לבית שלך יש מזוזה?

כמו פה.
אבל לא היה לו שום דרך לדעת איפה אני גר, קח בחשבון שזה רב חב"ד, לא עובד עיריה
תשמע, חרדים זה הבלשים הכי טובים, כל עניין במגזר החרדי דורש בלשות מקצועית, אם זה השידוכים, ישיבות בתי ספר, כוללים ישיבות. החרדים אלופים בלגלות מידע שלא היית מאמין.

אם זה מה הסיכוי שזבוב נחת במרק והטריף אותה, כל עניין הכשרות, שאני אמשיך? גם גמחים והלוואות, יש בלשות מטורפת במגזר, זה בDNA שלנו.

תשמע, חרדים זה הבלשים הכי טובים, כל עניין במגזר החרדי דורש בלשות מקצועית, אם זה השידוכים, ישיבות בתי ספר, כוללים ישיבות. החרדים אלופים בלגלות מידע שלא היית מאמין.

אם זה מה הסיכוי שזבוב נחת במרק והטריף אותה, כל עניין הכשרות, שאני אמשיך? גם גמחים והלוואות, יש בלשות מטורפת במגזר, זה בDNA שלנו.
טוב לדעת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית