נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
???
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין מה שאתה אומר, רוצה להשתתף בניסוי בנושא?לכן בנושא כשרות, אדם שמתחבר ומאמין שלאוכל יש מעלה גדולה יותר מרק מה שחושי הטעם מרגישים, יתכן שההמבורגר יותר טעים לו בלי בייקון וגבינה.
הוא שלח אלייך חבדניקים לבית..עלית פה על משהו.
למרות שאם אוכלים אותו עם גבינה ובייקון לא צריך לחכות 6 שעות לפיצה 😉
המבורגר כל כך טעים שאי אפשר להרוס את הטעם שלו עם פיצה 6 שעות:lol:🤣🤣
אתה צוחק אבל זה קרה לי פעם, לפני כמה שנים הגיע לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב, עד היום אני לא יודע מאיפה הוא השיג את הכתובת שליהוא שלח אלייך חבדניקים לבית..
כנראה לא אכלת פיצה ממש טובהפיצה זה אוברייטד
עושים ממנה יותר ממה שהיא... למרות שיש לפעמים חשקים לפרק כמה מגשים זה עדיין לא שווה להמבורגר
ומה הקאץ'?תהיה הולנדי כמוני,זה 15 דק' והופ! מותר הכל
קודם כל על עכברים, כשתראה שזה בטוח, תעדכן אותי. תזכור, צריך לגרום להם להאמין שזה אסור.מעניין מה שאתה אומר, רוצה להשתתף בניסוי בנושא?
בשר לוקח חלבי בכל רגע נתון, גם בחג השבועות.פיצה זה אוברייטד
עושים ממנה יותר ממה שהיא... למרות שיש לפעמים חשקים לפרק כמה מגשים זה עדיין לא שווה להמבורגר
אולי בארץפיצה זה אוברייטד
אני מבין שזה לא היה אורגנו על הפיצה אה...לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב,
הוא כנראה קרא את כל הדיונים שלנו בפורום 🤣🤣🤣🤣אתה צוחק אבל זה קרה לי פעם, לפני כמה שנים הגיע לבית שלי הרב של חב"ד בשבועות כדי לנענע לולב, עד היום אני לא יודע מאיפה הוא השיג את הכתובת שלי
מותר חמץ 🤣אסור מצות בפסח?
אז מה הקאץ'? אסור להתחתן, ברית מילה כל חודש, איך זה עובד?מותר חמץ 🤣
צריך להעביר את העכברים גיור?קודם כל על עכברים, כשתראה שזה בטוח, תעדכן אותי. תזכור, צריך לגרום להם להאמין שזה אסור
יכול להיות, אני עד היום מבולבל מה הלך שם, הוא בא, נענעתי לולב, והוא הלך, עדיין אחד הבקרים ההזויים בחייאני מבין שזה לא היה אורגנו על הפיצה אה...
אל תגזיםברית מילה כל חודש
סתם מסקרנות,בכניסה לבית שלך יש מזוזה?יכול להיות, אני עד היום מבולבל מה הלך שם, הוא בא, נענעתי לולב, והוא הלך, עדיין אחד הבקרים ההזויים בחיי
לא, הוא גם צלצל בפעמון בכניסה לבניין, הוא ידע לאן הוא מגיעסתם מסקרנות,בכניסה לבית שלך יש מזוזה?
אתה לא חייב לשתף, אבל מה שם המשפחה שלך? אולי זה חושף.לא, הוא גם צלצל בפעמון בכניסה לבניין, הוא ידע לאן הוא מגיע
תהיה בטוח בזההוא ידע לאן הוא מגיע
הכינויאתה לא חייב לשתף, אבל מה שם המשפחה שלך? אולי זה חושף.
כמו פה.אתה לא חייב לשתף, אבל מה שם המשפחה שלך? אולי זה חושף.
הייתי מקושר אליהם בקנדה ובהולנדקח בחשבון שזה רב חב"ד
תשמע, חרדים זה הבלשים הכי טובים, כל עניין במגזר החרדי דורש בלשות מקצועית, אם זה השידוכים, ישיבות בתי ספר, כוללים ישיבות. החרדים אלופים בלגלות מידע שלא היית מאמין.כמו פה.
אבל לא היה לו שום דרך לדעת איפה אני גר, קח בחשבון שזה רב חב"ד, לא עובד עיריה
ולא רק בענייני דת,מנסיוןבלגלות מידע שלא היית מאמין.
בוא ,תעצור פה לפני שזה גולש..והלוואות
טוב לדעת...תשמע, חרדים זה הבלשים הכי טובים, כל עניין במגזר החרדי דורש בלשות מקצועית, אם זה השידוכים, ישיבות בתי ספר, כוללים ישיבות. החרדים אלופים בלגלות מידע שלא היית מאמין.
אם זה מה הסיכוי שזבוב נחת במרק והטריף אותה, כל עניין הכשרות, שאני אמשיך? גם גמחים והלוואות, יש בלשות מטורפת במגזר, זה בDNA שלנו.
נחנקתי 🤣בשבועות כדי לנענע לולב