נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
???
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי להכיר מי אמין שיחזיר הלוואות בשביל גמ"חים של כספים:79nb:בוא ,תעצור פה לפני שזה גולש..
כולם מחזירים בסוףמי אמין שיחזיר הלוואות
כנראה לא אכלת פיצה ממש טובה
בשר לוקח חלבי בכל רגע נתון, גם בחג השבועות.
תן למנהל היקר שלנו שגר בארץ המגף להסביר לך מה זאת פיצה אמיתית
אישית הייתי המון פעמים באיטליה ובכל מיני הזדמנויות ובחיים לא וויתרתי על סבב פיצות (עם כל האהבה לבשר)
דווקא לא, אני מכיר הרבה שהיו צריכים את העזרה מהקהילה או הכולל כדי לעזור. אבל רובם כן.כולם מחזירים בסוף
בארץ אין באמת פיצה ברמה של איטליה, אתה לא תמצא איכות כזו של מרכיבים.ליכלכת, בטח שכן, אני מאוד אוהב פיצה. במקרה אתמול אכלתי פיצה במסעדה איטלקית טובה
עוד יותר הזוי שזה קרה אך ורק פעם אחתאגב @kotzer, מה שיותר הזוי זה שהוא לא המשיך להגיע כל שנה (מכירה קצת את המגזר)
הרמה עלתה בארץ,ללא ספקעם כל הכבוד לקולינריה בארץ המגף תהיה בטוח שהפיצות בארץ ממש לא נופלות ממנה.
יש לנו מבחר עצום לעומת מקומות אחרים (ולא רק 'ג'אנק')ובכלל האוכל בארץ הכי טעים
פחות נפוץ באירופה (יותר פעילויות,פחות להגיע לכל בית)אגב @kotzer, מה שיותר הזוי זה שהוא לא המשיך להגיע כל שנה (מכירה קצת את המגזר)
דווקא לא, אני מכיר הרבה שהיו צריכים את העזרה מהקהילה או הכולל כדי לעזור. אבל רובם כן.
אחרי הפוסט הזה הוא דופק לך בדלת עם הגעלת כלים 😆עוד יותר הזוי שזה קרה אך ורק פעם אחת
בורנשטיין@kotzer זוכר את השם של הרב?
אני חושב שמאז שהתחלתי לצאת עם שיקסה הוא הפסיקאחרי הפוסט הזה הוא דופק לך בדלת עם הגעלת כלים
סמוכקום? וואדפאקתעשה ברפיז עם משקל
אתה עוד תתגעגע לדדליפט אחרי זה
תעשה ברפיז עם משקל
אתה עוד תתגעגע לדדליפט אחרי זה