הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ' פרס

• פותח/ת השרשור RNT
  • פורסם בתאריך

RNT

משתמש מתחיל
61
11
נק' מוניטין:
11
61
11

מקווה שיש שיפור בטכניקה, פעם קודמת שכתבתי באתר אמרתי שיש לי כאב ביד קדמית ובכתף רק של יד שמאל כשאני מוציא את המוט מהכלוב בבנץ' והוא נמשך במשך כל התרגיל ואז מפסיק.
אז קראתי קצת והבנתי שהבעיה שיש לי biceps tendonitis

לפי מה שהבנתי יש את זה למלא אנשים רק בבנץ' ורוב האנשים העבירו את הכאב עם מתיחות לאזור
הכאב הוא רק ביד שמאל

זה מה שהתחלתי לעשות

השאלה שלי היא אם להמשיך לעשות בנץ או לעשות תרגיל חלופי עד שאני אסדר את זה והכאב יעלם.
המשקל עצמו זאת אומרת החזרות עצמם הם קלות לי אני יכול להתקדם בהרבה במשקל, אבל זה מה שעוצר אותי

אם כן כדאי להחליף תרגיל מקבילים עם משקל זה תחליף טוב?
חשבתי על בנץ' עם דאמבלים אבל אני צריך להזמין עוד פלטות של 1.25 כי יש לי רק שתיים.

קבצים מצורפים

• 2f1b15cc-35fd-4db7-af37-c006e373a104.jpg
    2f1b15cc-35fd-4db7-af37-c006e373a104.jpg
    KB 66.9 · צפיות: 17

מקווה שיש שיפור בטכניקה, פעם קודמת שכתבתי באתר אמרתי שיש לי כאב ביד קדמית ובכתף רק של יד שמאל כשאני מוציא את המוט מהכלוב בבנץ' והוא נמשך במשך כל התרגיל ואז מפסיק.
אז קראתי קצת והבנתי שהבעיה שיש לי biceps tendonitis

לפי מה שהבנתי יש את זה למלא אנשים רק בבנץ' ורוב האנשים העבירו את הכאב עם מתיחות לאזור
הכאב הוא רק ביד שמאל

זה מה שהתחלתי לעשות

השאלה שלי היא אם להמשיך לעשות בנץ או לעשות תרגיל חלופי עד שאני אסדר את זה והכאב יעלם.
המשקל עצמו זאת אומרת החזרות עצמם הם קלות לי אני יכול להתקדם בהרבה במשקל, אבל זה מה שעוצר אותי

אם כן כדאי להחליף תרגיל מקבילים עם משקל זה תחליף טוב?
חשבתי על בנץ' עם דאמבלים אבל אני צריך להזמין עוד פלטות של 1.25 כי יש לי רק שתיים.

תשמע, הבעיה שנראית פה לדעתי היא עדיין הוצאת המוט מהראק,
הלג דרייב לא נותן לך מספיק מרווח כדי להוציא את המוט בשלמותו אלא גורם לך לאבד את הכיווץ בשכמות.

תנסה אולי לשים את המוט בגובה טיפה יותר נמוך בראק ותראה אם יותר קל לך להוציא אותו עם הלג דרייב.

נראה שהבנת בערך את הסט אפ, אבל חסר החלק הכי חשוב.
אחרי שהרמת את הישבן ומיקמת את השכמות, משם הן אמורות להיות דבוקות במקום ולא לזוז. במקרה שלך אתה ממקם אותן, ואז הן חוזרות למטה כשאתה מוריד את הישבן

• פותח/ת השרשור
נראה שהבנת בערך את הסט אפ, אבל חסר החלק הכי חשוב.
אחרי שהרמת את הישבן ומיקמת את השכמות, משם הן אמורות להיות דבוקות במקום ולא לזוז. במקרה שלך אתה ממקם אותן, ואז הן חוזרות למטה כשאתה מוריד את הישבן

כן אני יודע, אתמול באימון ניסיתי ליישם את מה שאור רשם וכן הצלחתי להשאיר אותם דבקות וכאב לא היה בכלל
אבל זה היה אימון של 3x8 עם משקל נמוך יותר, אבל שיפור משמעותי בטכניקה כן הרגשתי

מחר אני עושה 5X5 מקווה שכאב לא יהיה וכן יהיה שיפור בטכניקה
למרות שאני מאמין שאור רשם את הפתרון לבעיה

אני אצלם סרטון מחר
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית