הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ

דברים

משתמש מתחיל
77
22
נק' מוניטין:
22
77
22
במהלך בנץ אני מרגיש טיפה לחץ בגב אבל הדבר היותר קריטי אני מרגיש שנתפס לי בין החיבור של הישבן לארבע ראשי ממשך בצד הגוף . מישהו מכיר את התופעה ? יש משהו לעשות נגד ? וגם אני אני משתדל לעלות משקלים והגעתי למצב שבשביל לעלות משקל אני צריך להוריד חזרות . הורדתי מ10 ל8 ואני מרגיש שאני שוב נתקע , עדיף להישאר על הכמות חזרות ואותו משקל ואולי להוסיף עוד סט / להוריד את המספר חזרות ולעלות משקל , המטרה היא פיתוח גוף פחות מכוח , תודה .

מניסיון שלי אישי:
לחץ בגב נבע בגלל חוסר חימום או גמישות (בגלל ה arch)
תדאג לחמם את הגב , בעיקר הגב התחתון

לגבי התחושה שאתה חש ברגל אין לי מושג

ודרך אגב, פיתוח ״כוח״ יוביל גם להיפרטרופיה
כלומר אם תעבוד בטווח חזרות נמוך , למשל עד 5 עדיין אתה תגדל בשריר
עדיף לך בבנץ להתמקד בטווח חזרות נמוך יחסית, בוא נגיד עד 6 ובתרגילי העזר טווח חזרות גבוה יותר-8-12

אין טווח חזרות שמוגדר רק להיפטרופיה, שילוב בין כל טווחי החזרות יכול לעזור לך להגיע למטרה שלך

התקיעה במשקלים אולי נובעת מעומס גדול מידי
כמה זמן אתה כבר תקוע במשקלים?
הייתי ממליץ לך לעשות שבוע דילאוד

מניסיון שלי אישי:
לחץ בגב נבע בגלל חוסר חימום או גמישות (בגלל ה arch)
תדאג לחמם את הגב , בעיקר הגב התחתון

לגבי התחושה שאתה חש ברגל אין לי מושג

ודרך אגב, פיתוח ״כוח״ יוביל גם להיפרטרופיה
כלומר אם תעבוד בטווח חזרות נמוך , למשל עד 5 עדיין אתה תגדל בשריר
עדיף לך בבנץ להתמקד בטווח חזרות נמוך יחסית, בוא נגיד עד 6 ובתרגילי העזר טווח חזרות גבוה יותר-8-12

אין טווח חזרות שמוגדר רק להיפטרופיה, שילוב בין כל טווחי החזרות יכול לעזור לך להגיע למטרה שלך

למה אתה חושב שעדיף בבנץ' פרס 6 חזרות לעומת 10 למשל?
אני אישית עושה 10 חזרות ל4 סטים.

למה אתה חושב שעדיף בבנץ' פרס 6 חזרות לעומת 10 למשל?
אני אישית עושה 10 חזרות ל4 סטים.

אמרתי שאין טווח חזרות אחד להיפרטרופיה, שילוב בין כל טווחי החזרות אפקטיבי להיפרטרופיה

כאשר אתה עושה טווח חזרות נמוך אתה מסוגל להעמיס יותר משקל על המוט וככה יש יותר עומס ויוצר קל להתקדם במשקלי עבודה מה שיוביל ליותר היפרטרופיה בסופו של דבר

אמרתי שאין טווח חזרות אחד להיפרטרופיה, שילוב בין כל טווחי החזרות אפקטיבי להיפרטרופיה

כאשר אתה עושה טווח חזרות נמוך אתה מסוגל להעמיס יותר משקל על המוט וככה יש יותר עומס ויוצר קל להתקדם במשקלי עבודה מה שיוביל ליותר היפרטרופיה בסופו של דבר
אז באותו היגיון עדיף לעשות את שאר תרגילי החזה גם באותו טווח חזרות ומשקל גבוה יותר לא?
דרך אגב אני לא מתווכח איתך שלא תבין לא נכון אני מנסה להבין.

אז באותו היגיון עדיף לעשות את שאר תרגילי החזה גם באותו טווח חזרות ומשקל גבוה יותר לא?
דרך אגב אני לא מתווכח איתך שלא תבין לא נכון אני מנסה להבין.

ברור, אבל בתרגילים מורכבים יהיה יותר קל להעמיס משקל
כמובן זה תחוי בתוכנית שלך, במטרות...

• פותח/ת השרשור
הייתי שבוע על אותו משקל 10 חזרות ואז העלתי משקל והורדתי ל8 חזרות
הייתי שבוע תקוע על אותו משקל ב10 חזרות אז הוספתי משקל והורדתי ל8 חזרות , השאלה אם כדאי להמשיך מפה ל6 חזרות והעלת משקל או שאתה מציע לעשות במשך תקופה ככה 8 חזרות על אותו משקל , או אפילו להוריד קצת משקל ולחזור ל10 חזרות ? (לא כלכך יודע מזה דילאוד)

הייתי שבוע על אותו משקל 10 חזרות ואז העלתי משקל והורדתי ל8 חזרות

הייתי שבוע תקוע על אותו משקל ב10 חזרות אז הוספתי משקל והורדתי ל8 חזרות , השאלה אם כדאי להמשיך מפה ל6 חזרות והעלת משקל או שאתה מציע לעשות במשך תקופה ככה 8 חזרות על אותו משקל , או אפילו להוריד קצת משקל ולחזור ל10 חזרות ? (לא כלכך יודע מזה דילאוד)

דבר ראשון דילאוד זאת תקופה בה אתה עובד באחוז נמוך מהמשקלים שלך, כלומר מוריד משקל
בגדול על מנת לתת לגוף ולמערכת העצבים להתאושש
תקרא קצת באינטרנט יש מלא חומר על זה באתרים מחול ואפילו פה בארץ, תחפש באתר קילוגרם

דבר שני יכול להיות שאתה עושה משהו לא נכון, יכול להיות שאתה לא במאזן קלורי חיובי, אין מספיק חלבון, אתה לא שותה מספיק, לא יושן מספיק, לא מתאושש מאימון לאימון....

להיותשבוע תקוע באותם משקלים זה בסדר , גם אם תתקדם במשקלים כל שבועיים, שבוע וחצי זה גם טוב, העיקר שתיהיה התקדמות לאורך זמן

דבר אחרון אתה יכול לעבןד בנץ כוח, כלומר עד 5 חזרות , מנוחה ארוכה(3-5) דקות
זה מה ששיפר אותי אישית במשקל על המוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית