הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם באמת ביצוע מסה שלאחר חיטוב היא אפקטיבית יותר?

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
נתקלתי ברבים שאמרו לי שחובה לבצע חיטוב ושאסור לעשות מסה יותר מדי אחרת אני אתקע באיזשהו מקום מבחינת עלייה במסת שריר, השאלה אם זה מבוסס על מחקרים או פרמטר מדעי שתומך בטענה.

אני למשל שנתיים במסה, האחוז שומן שלי יציב בגלל הגנטיקה.

אז השאלה היא היא כזאת:
האם לעשות חיטוב באמת יהיה אופטימלי יותר עבורי אם מטרתי היא עלייה במסת השריר?

פעם הייתי מול המראה וקראתי לעצמי ''מכוער'' הגוף חטף קריסת מערכות ולא הייתה לו ברירה אלא לשדרג את עצמו עוד יותר וכיום אני מלאכית של ויקטוריה סיקרט.
אבולוציה חביבי.
איך נראה לך ההומו סאפיינס עשו את זה?
הגיעו לנהר אחרי שרוב העצים בסוואנה מתו, והסתכלו על ההשתקפות שלהם במים, ואמרו "אנחנו נראים כמו קוף".
והשאר זה היסטוריה, היום אנחנו כולאים את בני דודינו המכוערים בתקווה שזה יחדור אילהם.
נכון ספציפיות אבל עם זאת מסתובבים בינינו אנשי אשכולות שחולשים על פני כמה ספורט ע"פ ספציפיות והצטיינות

אפילו יש כמה רבנים ומפרשים שאתה מעריך שהיו אנשי אשכולות
גיוון בתוך הספציפיות זה תקין. רוב הספורטאים בכל תחום גם מרימים משקולות, זה לא פוגע בספציפיות, כי אחד מפרגן לשני.
אבל לעבור לתחום שלא קשור או סותר את הספורט, יוציא אותך קירח מכאן ומכאן.
כמו לרוץ מרתונים ולהיות פאוורליפטר.
או לעשות חיטוב ומסה סתם כי זה גיוון.

אפשר להיות פאוורליפטר ופעם בשנה לעשות מרתון
הכל עניין של ניהול זמן נכון ושיפור היכולות בכל מטרה

אתה יכול להיות שנה פאוורליפטר ושנה רץ מרתון, שניהם דורשים זמן הסתגלות וספציפיות אחרי תקופה ממושכת שלא עסקת בהם.
מה שבטוח אתה תהיה גרוע בשניהם

אפשר, ואפשר גם לעשות חיטוב ומסה סתם כי @CycleTelephohe חושב שזה גיוון.
אבל אם תרצה להיות הכי טוב שאתה יכול להיות בתחומים האלו, תצטרך לבחור רק אחת.
אתה לא תנצח מקום ראשון במרתון ובתחרות פאוורליפטינג באותה שנה.

אפשר, ואפשר גם לעשות חיטוב ומסה סתם כי @CycleTelephohe חושב שזה גיוון.
אבל אם תרצה להיות הכי טוב שאתה יכול להיות בתחומים האלו, תצטרך לבחור רק אחת.
אתה לא תנצח מקום ראשון במרתון ובתחרות פאוורליפטינג באותה שנה.

אבל אתה גם יכול לנצח בתחרות פאוורליפטינג ולצלוח מרתון אם כי לא לקחת בו מקום ראשון במרתון. .
בנאדם היה רץ מרתון פעם פעמיים בשנה ומחליט להיות פאוורליפטר ומצליח בזה והוא רץ מרתון פעם בשנה כי מנטלית יש לו את זה

אבל אתה גם יכול לנצח בתחרות פאוורליפטינג ולצלוח מרתון אם כי לא לקחת בו מקום ראשון במרתון. .
בנאדם היה רץ מרתון פעם פעמיים בשנה ומחליט להיות פאוורליפטר ומצליח בזה והוא רץ מרתון פעם בשנה כי מנטלית יש לו את זה
אני לא חושב שאתה מבין בכמות ורמת האימונים הדרושים כדי לזכות בתחרות פאוורליפטינג ואיך מתכוננים למרתון. אתה לא פשוט קם יום אחד ורץ מרתון, זה לא פורסט גאמפ

אפשר להתחרות בפאוורליפטינג, ובמרתון באתה שנה, אבל לא לנצח באף אחד מהם.
אם תרצה לנצח מתחרים שמקדישים כל רגע בשביל הספורט, וחיים ונושמים את הספורט, לא תוכל לעשות את זה עם הרבה תחביבים מהצד שלא תורמים לספורט שלך, וההיפך, רק מפריעים.

לעסוק במוזיקה, אומנות ומדטציה לא סותר את הספורט, אולי אפילו תורם, אבל מרתון סותר.

אני לא מצפה שתבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית