הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו תוספי תזונה הכי אפקטיביים?

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
אני אשמח לדעת אילו תוספי תזונה הכי אפקטיביים להיפרטרופיה(עלייה במסת שריר) ולחיטוב(שמירה בגרעון קלורי) ובאיזה אופן הם אפקטיביים (פרט לקריאטין כמובן שידוע שהוא תורם לכוח[תקנו אותי אם אני טועה])

נערך לאחרונה:
מנסיון אישי,
- אבקת חלבון לוקח את המקום הראשון, בסופו של דבר חלבון זה הכי חשוב למסת שריר, וזה דרך קלה ומהירה בלי הרבה קלוריות להכניס חלבון בשפע, וחלבון גם די משביע, כך שעוזר לשמור על אחוז שומן נמוך.
- במקום השני אין באמת משהו שמשתווה לאבקת חלבון, אבל קריאטין למי שמרגיש שזה עוזר לו, זה מעולה, באופן אישי, לא ראיתי הבדל עם זה.
- תזונה קודם לתוספי תזונה, זה צריך להיות ברור. לכן פחמימה איכותי ומלאה, שומנים בריאים, פירות וירקות הם חשובים יותר מתוספי תזונה בכללי.
- עוד לא ראיתי תוסף תזונה שעובד יותר טוב מתוכנית אימונים טובה, תזונה טובה, ומאמץ. היתרונות מהתוספים יכולים לתת לך עוד ק"ג 5 ק"ג על המוט במצב הכי טוב, לעומת תוכני ותפריט ומאמץ שיוסיפו לך 300 ק"ג על המוט.
- קפאין יכול לתת מרץ באימון ולעזור לך לסיים אימון קשה גם כשאתה עייף.
- וויטמין C, מולטי וויטמינים ומינרלים, ג'ינסנג, אשווגנדה, טריבולוס, ספירולינה, הם דברים שיכולים לתת פוש קטן, או לעזור להתאוששות ולבריאות שבעקיפין גם עוזר לספורט. אבל הפלצבו שזה יכול לתת יכול להיות אדיר, אז יש מצב שזה ממש שווה לנסות.
גם שאני יודע שחלק מהכדורים שלי זה פלצבו, זה עדיין עובד.

הבעיה שיכולה להיווצר מתוספים:
- אבקת חלבון גורם לך לשכוח איך לאכול חלבון ולספור חלבון.
- קפאין גורם לך לישון קצת מאוד בלילה ולסמוך על הסם שלך.
- קריאטין וצמחים יכול לגרום לך להזניח תזונה ואימונים כמו שצריך, כי אתה באשליה שאתה על תוסף פלא שמצמיח שרירים בלי מאמץ.

• פותח/ת השרשור
מנסיון אישי,
- אבקת חלבון לוקח את המקום הראשון, בסופו של דבר חלבון זה הכי חשוב למסת שריר, וזה דרך קלה ומהירה בלי הרבה קלוריות להכניס חלבון בשפע, וחלבון גם די משביע, כך שעוזר לשמור על אחוז שומן נמוך.
- במקום השני אין באמת משהו שמשתווה לאבקת חלבון, אבל קריאטין למי שמרגיש שזה עוזר לו, זה מעולה, באופן אישי, לא ראיתי הבדל עם זה.
- תזונה קודם לתוספי תזונה, זה צריך להיות ברור. לכן פחמימה איכותי ומלאה, שומנים בריאים, פירות וירקות הם חשובים יותר מתוספי תזונה בכללי.
- עוד לא ראיתי תוסף תזונה שעובד יותר טוב מתוכנית אימונים טובה, תזונה טובה, ומאמץ. היתרונות מהתוספים יכולים לתת לך עוד ק"ג 5 ק"ג על המוט במצב הכי טוב, לעומת תוכני ותפריט ומאמץ שיוסיפו לך 300 ק"ג על המוט.
- קפאין יכול לתת מרץ באימון ולעזור לך לסיים אימון קשה גם כשאתה עייף.
- וויטמין C, מולטי וויטמינים ומינרלים, ג'ינסנג, אשווגנדה, טריבולוס, ספירולינה, הם דברים שיכולים לתת פוש קטן, או לעזור להתאוששות ולבריאות שבעקיפין גם עוזר לספורט. אבל הפלצבו שזה יכול לתת יכול להיות אדיר, אז יש מצב שזה ממש שווה לנסות.
גם שאני יודע שחלק מהכדורים שלי זה פלצבו, זה עדיין עובד.

הבעיה שיכולה להיווצר מתוספים:
- אבקת חלבון גורם לך לשכוח איך לאכול חלבון ולספור חלבון.
- קפאין גורם לך לישון קצת מאוד בלילה ולסמוך על הסם שלך.
- קריאטין וצמחים יכול לגרום לך להזניח תזונה ואימונים כמו שצריך, כי אתה באשליה שאתה על תוסף פלא שמצמיח שרירים בלי מאמץ.
תודה רבה אח

וץ מהענקים פה
גם לא
אפשר להגיע בכל משקל גוף לסך חלבון יומי
אבקה רק עושה את זה נוח וזמין יותר
לי אישית זה עוזר מאוד (במיוחד בתקופות של חוסר תיאבון-יעני עכשיו)

גם לא
אפשר להגיע בכל משקל גוף לסך חלבון יומי
אבקה רק עושה את זה נוח וזמין יותר
לי אישית זה עוזר מאוד (במיוחד בתקופות של חוסר תיאבון-יעני עכשיו)
לי זה עוזר שבא לי לאכול משהו טעים אבל דל בחלבון, אז אני פשוט משלים חלבון מאבקה

במקומך הייתי עושה הוראת קבע לפיצה השכונתית
אתה חושב שזה לא המקרה? אם אני מתקשר אליהם הם אפילו לא צריכים לשמוע יותר מ"הלו", הם ישר יודעים מה אני מזמין ולאיפה.
אבל אני אוכל פיצה שלמה, אז זה מספיק חלבון, אין צורך להוסיף

אתה חושב שזה לא המקרה? אם אני מתקשר אליהם הם אפילו לא צריכים לשמוע יותר מ"הלו", הם ישר יודעים מה אני מזמין ולאיפה.
מה החוכמה גר באיטליה

זה 70 גרם חלבון זה עדיין לא מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית