הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו תוספי תזונה הכי אפקטיביים?

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
אני אשמח לדעת אילו תוספי תזונה הכי אפקטיביים להיפרטרופיה(עלייה במסת שריר) ולחיטוב(שמירה בגרעון קלורי) ובאיזה אופן הם אפקטיביים (פרט לקריאטין כמובן שידוע שהוא תורם לכוח[תקנו אותי אם אני טועה])

נערך לאחרונה:
אתה חושב שזה לא המקרה? אם אני מתקשר אליהם הם אפילו לא צריכים לשמוע יותר מ"הלו", הם ישר יודעים מה אני מזמין ולאיפה.
אבל אני אוכל פיצה שלמה, אז זה מספיק חלבון, אין צורך להוסיף
רשמית המנהל האהוב עליי 😘

רמת הוכחה.png
יש טבלה שמציגה רמת הוכחה של תוספים איפה שרשוםI. Strong Evidence to Support Efficacy and Apparently Saf מצד שמאל - נבדק כיעיל,
כמו שאמרת Creatine monohydrate זה אחד מהם

אלה שרשומים הכי למטה הרמת יעלות שלהם לא הוכחה

ISSN exercise & sports nutrition review update: research & recommendations | Journal of the International Society of Sports Nutrition | Full Text

צפה בקובץ המצורף 57778 יש טבלה שמציגה רמת הוכחה של תוספים איפה שרשוםI. Strong Evidence to Support Efficacy and Apparently Saf מצד שמאל - נבדק כיעיל,

ISSN exercise & sports nutrition review update: research & recommendations | Journal of the International Society of Sports Nutrition | Full Text
קצת מדאיגה אותי הרשימה הזאת, לדעתי הם משתמשים בהרבה מחקרים ממומנים או מחקרים בגדול לא טובים במיוחד.
ראיות לזה יש כבר בתחילת הרשימה עם HMB ו-EAA, שהראיות לשימוש שלהם הן חלשות מאוד כשמסתכלים על אנשים עם צריכת חלבון תקינה, והתועלת בו מופיעה רק כאשר הצריכה לא טובה.
דוגמא נוספת תהיה הדגשה של משקאות ספורט כיעילים, זה קצת מחשיד כשסה"כ מדובר במים עם מלחים וסוכרים, אבל הם מציינים ספציפית משקאות ספורט.

צפה בקובץ המצורף 57778 יש טבלה שמציגה רמת הוכחה של תוספים איפה שרשוםI. Strong Evidence to Support Efficacy and Apparently Saf מצד שמאל - נבדק כיעיל,

הרמת יעילות של פפטידים של gh לא הוכחה? Wtf.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 80 קילו, 70 גרם בארוחה זה מעולה בשבילי
אבל מחקרים מצביעים שאם תרצה שזה ייספג באופן אופטימלי לסינטזת שריר אתה צריך לאכול בין 0.4 ל0.55 גרם חלבון בארוחה על כל ק"ג ממשקל גופך.

אבל מחקרים מצביעים שאם תרצה שזה ייספג באופן אופטימלי לסינטזת שריר אתה צריך לאכול בין 0.4 ל0.55 גרם חלבון בארוחה על כל ק"ג ממשקל גופך.
ייספג זה תמיד יספג, אבל הגירוי לסינטזת שריר יהיה פחות מאידאלי, כי מעבר לרף מסויים אתה כבר מגיע למקסימום, אבל הצרכים של החלבון עדיין נשארים זהים.
אבל אופציה אחרת תהיה לפזר את החלבון לאורך כל היום וזה משהו שפשוט אין לי זמן או כוח לעשות

• פותח/ת השרשור
ייספג זה תמיד יספג, אבל הגירוי לסינטזת שריר יהיה פחות מאידאלי, כי מעבר לרף מסויים אתה כבר מגיע למקסימום, אבל הצרכים של החלבון עדיין נשארים זהים.
אבל אופציה אחרת תהיה לפזר את החלבון לאורך כל היום וזה משהו שפשוט אין לי זמן או כוח לעשות
תראה, אפשר להגיד על הרבה דברים שיש להם השפעה נמוכה, אבל ברגע שאתה עושה הרבה דברים כאלו, ההשפעה כבר תהיה יותר מנמוכה. אתה לא חושב?

תראה, אפשר להגיד על הרבה דברים שיש להם השפעה נמוכה, אבל ברגע שאתה עושה הרבה דברים כאלו, ההשפעה כבר תהיה יותר מנמוכה. אתה לא חושב?
נכון, השאלה כמה דברים כאלה אתה עושה, וכמה דברים גדולים וחשובים אתה עושה.
אם אני צורך את כמות החלבון שאני צריך ורובו המוחלט מגיע מחלבון מלא, כבר 90% מהתועלת השגתי, השאלה מה אני עושה עם השאר, ואני לא ברמה שאני צריך את אותו 10%

כשאתה שוקל 90 ק"ג ורוצה להגיע ל200 גרם חלבון ביום, תצטרך 5 ארוחות של חלבון לפחות. הרבה יותר קל להכניס את החלבון שלך בשלוש ארוחות ולהגיע ל220, כאן אתה במצב טוב יותר.

תזכור, הכלל הכי חשוב באימונים ותזונה, זה תוכנית שתדבוק בה. אם התוכנית מחושבת אבל לא תדבוק בה, היא חסר תועלת לחלוטין.
לכן יש כללים שכדאי לשבור כדי לדבוק בתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית