עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שוקל 80 קילו, 70 גרם בארוחה זה מעולה בשביליזה 70 גרם חלבון זה עדיין לא מספיק
רשמית המנהל האהוב עליי 😘אתה חושב שזה לא המקרה? אם אני מתקשר אליהם הם אפילו לא צריכים לשמוע יותר מ"הלו", הם ישר יודעים מה אני מזמין ולאיפה.
אבל אני אוכל פיצה שלמה, אז זה מספיק חלבון, אין צורך להוסיף
קצת מדאיגה אותי הרשימה הזאת, לדעתי הם משתמשים בהרבה מחקרים ממומנים או מחקרים בגדול לא טובים במיוחד.צפה בקובץ המצורף 57778 יש טבלה שמציגה רמת הוכחה של תוספים איפה שרשוםI. Strong Evidence to Support Efficacy and Apparently Saf מצד שמאל - נבדק כיעיל,
כמו שאמרת Creatine monohydrate זה אחד מהם
אלה שרשומים הכי למטה הרמת יעלות שלהם לא הוכחה
ISSN exercise & sports nutrition review update: research & recommendations | Journal of the International Society of Sports Nutrition | Full Text
הרמת יעילות של פפטידים של gh לא הוכחה? Wtf.צפה בקובץ המצורף 57778 יש טבלה שמציגה רמת הוכחה של תוספים איפה שרשוםI. Strong Evidence to Support Efficacy and Apparently Saf מצד שמאל - נבדק כיעיל,
כמו שאמרת Creatine monohydrate זה אחד מהם
אלה שרשומים הכי למטה הרמת יעלות שלהם לא הוכחה
ISSN exercise & sports nutrition review update: research & recommendations | Journal of the International Society of Sports Nutrition | Full Text
אבל מחקרים מצביעים שאם תרצה שזה ייספג באופן אופטימלי לסינטזת שריר אתה צריך לאכול בין 0.4 ל0.55 גרם חלבון בארוחה על כל ק"ג ממשקל גופך.אני שוקל 80 קילו, 70 גרם בארוחה זה מעולה בשבילי
ייספג זה תמיד יספג, אבל הגירוי לסינטזת שריר יהיה פחות מאידאלי, כי מעבר לרף מסויים אתה כבר מגיע למקסימום, אבל הצרכים של החלבון עדיין נשארים זהים.אבל מחקרים מצביעים שאם תרצה שזה ייספג באופן אופטימלי לסינטזת שריר אתה צריך לאכול בין 0.4 ל0.55 גרם חלבון בארוחה על כל ק"ג ממשקל גופך.
תראה, אפשר להגיד על הרבה דברים שיש להם השפעה נמוכה, אבל ברגע שאתה עושה הרבה דברים כאלו, ההשפעה כבר תהיה יותר מנמוכה. אתה לא חושב?ייספג זה תמיד יספג, אבל הגירוי לסינטזת שריר יהיה פחות מאידאלי, כי מעבר לרף מסויים אתה כבר מגיע למקסימום, אבל הצרכים של החלבון עדיין נשארים זהים.
אבל אופציה אחרת תהיה לפזר את החלבון לאורך כל היום וזה משהו שפשוט אין לי זמן או כוח לעשות
נכון, השאלה כמה דברים כאלה אתה עושה, וכמה דברים גדולים וחשובים אתה עושה.תראה, אפשר להגיד על הרבה דברים שיש להם השפעה נמוכה, אבל ברגע שאתה עושה הרבה דברים כאלו, ההשפעה כבר תהיה יותר מנמוכה. אתה לא חושב?
כשאתה שוקל 90 ק"ג ורוצה להגיע ל200 גרם חלבון ביום, תצטרך 5 ארוחות של חלבון לפחות. הרבה יותר קל להכניס את החלבון שלך בשלוש ארוחות ולהגיע ל220, כאן אתה במצב טוב יותר.תראה, אפשר להגיד על הרבה דברים שיש להם השפעה נמוכה, אבל ברגע שאתה עושה הרבה דברים כאלו, ההשפעה כבר תהיה יותר מנמוכה. אתה לא חושב?
ממליץ על מים, זה זמין, זה מתאים לכל כיס וזה יעיל. שאר הדברים מנפחים כיסים של בעלי עניין.מים
Stay hydrated
זה בערך הדבר הכי חשוב וכמעט כולם מזלזלים בזה ולא שותים מספיק.