הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

265 ק"ג דדליפט 3 חזרות

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
שבוע חמישי של חיטוב, ירדתי 4.5 ק"ג ועומד על 83.5 ק"ג בערך.
אימון קשה מאוד, אין אנרגיה להתאמן, אבל אני מאוד מרוצה שזה מה שיצא במצב שלי.
אני יודע שהגב עגול וגורם לנעילה קשה, וזה ממש גרוע, אני חייב לתקן את זה בהמשך.

יפה לך מוניטין של שיח סעודי

notitle.jpg

• פותח/ת השרשור
@elchonon

שמע אחי באמת מוריד תכובע
אולי תתן קצת עצות ״זהב״,איך לצלוח אימון כח
להתחיל קטן, ולהתקדם לאט, נראה לי זה הכל באמת.
בטעות כתבתי תגובה של סטלנים כמוניטין

אחלה כח תחלק קצת
נתת לי מוניטין שלילי, אני מאמין שזה בטעות...😕
יפה לך מוניטין של שיח סעודי

צפה בקובץ המצורף 57823
קטלני, איך עשית את זה? מגניב.

להתחיל קטן, ולהתקדם לאט, נראה לי זה הכל באמת.

נתת לי מוניטין שלילי, אני מאמין שזה בטעות...😕

קטלני, איך עשית את זה? מגניב.
משהו כזה כה
הרמת בוכטה משקל בתכלס מרשים

עשיתי חתירה במוט אמרתי לך שאני אצא שם מוגבל תגיד לי מאיפה להתקדם משם וכן לגבי הסקוואט יאח

וכן, אני תמיד פתוח לעיצות מאחד הפאוורליפטרים המרשימים בארץ.
😍
לגבי הטכניקה כמה דברים שאני שם לב אליהם:
1. נראה שאתה מנסה להתפוצץ בניתוק וזה בא על חשבון כיווץ שכמות. יש כמה Qים שיכולים לעזור בזה - לכוון את בית השחי לאגן - למשוך אותו למטה ואחורה, או האהוב עלי של CWS - תנסה להגן על בית השחי שלך ממישהו שמנסה לדגדג אותו.
2. מחסור ביצירת כיווץ טוב בסט אפ. אתה מתיישב לתוך הפוזיציה של הדדליפט ומשם לוקח את האוויר ומתחיל את ההרמה מה שמראה לי שאתה בפוזיציה מאד משוחררת בניתוק. זה גם מה שגורם לישבן שלך לטוס למעלה איך שאתה מנתק. יש כמה דברים לשים לב אליהם פה:
2.1. להתחיל את המשיכה עם האמסטרינג מתוח - הדרך שאני אוהב לעשות את זה היא ע"י תחילת הסט אפ עם רגליים ישרות וידיים שמחזיקות את המוט ואז הורדת האגן למטה והצמדת השוקיים למוט במקביל תוך שמירה על המתיחה הזאת. אפשר לראות את זה במיוחד בסרטונים יותר ישנים שלי שתרגלתי את זה - הסט אפ שלי היה מאד איטי כדי להצליח לעשות את זה. פה למשל: Login • Instagram
2.2. משיכת הסלאק מהמוט - להיכנס לסט אפ ע"י משיכת הגוף בעזרת המוט. בחימומים של 60 ו100 למשל המוט מתנתק לי מהרצפה עוד לפני שאני משקיע כח בגלל שהפוזיציה הזאת של האמסטרינג מתוח ומשיכת הסלאק כבר מרימה את המוט מהרצפה.
2.3. קשה להגיד במדוייק כי הסרטון מהצד אבל אני חושב שאולי אתה לא מסובב את הברכיים החוצה כדי לאפשר הפעלה טובה יותר שלהן בניתוק - מה שאני חושד בעיקר שגורם לכך שהישבן שלך עולה למעלה בניתוק מעבר לפוזיציה של הסט אפ.

לגבי האינקליין - שים לב שאתה מרים את הישבן מהספסל כשאתה עושה את זה. מהניסיון שלי זה היה גורם לי לעומס מיותר על הזוקפים כשזה היה קורה לי. אני משתדל לא לעשות לג דרייב באינקליין בכלל פשוט.

• פותח/ת השרשור
😍
1. נראה שאתה מנסה להתפוצץ בניתוק וזה בא על חשבון כיווץ שכמות. יש כמה Qים שיכולים לעזור בזה - לכוון את בית השחי לאגן - למשוך אותו למטה ואחורה, או האהוב עלי של CWS - תנסה להגן על בית השחי שלך ממישהו שמנסה לדגדג אותו.
2. מחסור ביצירת כיווץ טוב בסט אפ. אתה מתיישב לתוך הפוזיציה של הדדליפט ומשם לוקח את האוויר ומתחיל את ההרמה מה שמראה לי שאתה בפוזיציה מאד משוחררת בניתוק. זה גם מה שגורם לישבן שלך לטוס למעלה איך שאתה מנתק. יש כמה דברים לשים לב אליהם פה:
2.1. להתחיל את המשיכה עם האמסטרינג מתוח - הדרך שאני אוהב לעשות את זה היא ע"י תחילת הסט אפ עם רגליים ישרות וידיים שמחזיקות את המוט ואז הורדת האגן למטה והצמדת השוקיים למוט במקביל תוך שמירה על המתיחה הזאת. אפשר לראות את זה במיוחד בסרטונים יותר ישנים שלי שתרגלתי את זה - הסט אפ שלי היה מאד איטי כדי להצליח לעשות את זה. פה למשל: Login • Instagram
2.2. משיכת הסלאק מהמוט - להיכנס לסט אפ ע"י משיכת הגוף בעזרת המוט. בחימומים של 60 ו100 למשל המוט מתנתק לי מהרצפה עוד לפני שאני משקיע כח בגלל שהפוזיציה הזאת של האמסטרינג מתוח ומשיכת הסלאק כבר מרימה את המוט מהרצפה.
2.3. קשה להגיד במדוייק כי הסרטון מהצד אבל אני חושב שאולי אתה לא מסובב את הברכיים החוצה כדי לאפשר הפעלה טובה יותר שלהן בניתוק - מה שאני חושד בעיקר שגורם לכך שהישבן שלך עולה למעלה בניתוק מעבר לפוזיציה של הסט אפ.

לגבי האינקליין - שים לב שאתה מרים את הישבן מהספסל כשאתה עושה את זה. מהניסיון שלי זה היה גורם לי לעומס מיותר על הזוקפים כשזה היה קורה לי. אני משתדל לא לעשות לג דרייב באינקליין בכלל פשוט.
ממש מעריך.

בהחלט, כיווץ שכמות נראה לי לוקה בחסר, וזה הולך להיות הדגש שלי בזמן הקרוב בעז"ה.
זה ברור שהפוזיציה שלי משוחררת בכיווץ, כי הישבן עולה והגב מתעגל, אני חושב שאני סובל מדדליפטים כבדים בתקופה האחרונה, ולא מספיק תרגול טכניקה במשקל מתאים. את רוב הדברים שציינת ידועים לי, והיה לי אותם בעבר ודי איבדתי את זה.

תמיד הרגשתי שהגב עושה יותר מידי עבודה, כי הישבן עלה קודם, וניסיתי להכניס את הקוואדס על ידי דחיפת ברכיים קדימה, וכמו שאתה רואה זה שיחרר את הכיווץ של האמסטרינג וכל הפוזיציה השתנתה לרעה.

אני שם לב גם בסרטון שלך, וגם בסרטונים הישנים שלי שמשקל הגוף נמצא יותר על העקב במעט מאשר על הבהונות, גם בוריס שייקו ציין את זה פעם. ואני חושב שזה מה שאיבדתי, את המשקל על העקבים יותר, שיגרום למתיחת האמסטרינג, ויעזור לכווץ שכמות ולהיות מכווץ בתחתית.

לגבי הברכיים, אני די בטוח שתמיד הברכיים שלי פותחות חזק, זה דווקא לא דבר שאני חושב שאיבדתי.

אבל אני טעון דילואד רציני ובאמת לחזור ליסודות.

מעריך את העין החדה שלך.

מקווה לשמור על משקלי הדדליפט במטרה רק לשפר טכניקה, זה יהיה שכרי.

כי את ה280 שלי משכתי עם גב ישר, רק ה295 התחלתי להתעגל. אני משוכנע שהגב העגול הוסיף לי משקל בדדליפט בהתחלה, אבל קשה מאוד להתקדם משם, כי זה טכניקה לא אידיאלית.

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
4.5 קילו ב5 שבועות זה המון. אתה לא מרגיש שהקצב ירידה המהיר הזה פוגע בך?
מעוניין בכמה עצות טכניקה ממישהו הרבה יותר חלש ממך?🤡

רוב הירידה היא של נוזלים כמובן וזה בסדר גמור להתחלה.

לנושא, אלחנן אתה השראה.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שיש שם בערך 50% של נוזלים אבל זה לא משהו שאפשר לומר בודאות.
וואו, זה מבאס:sarcastic:
לא נורא, אין לי כוח לעוד חיטוב כרגע, אולי עוד כמה חודשים שוב.

נוזלים זה בולשיט, שמסיימים תהליך הנוזלים זה בעצם שומן שנעלם ובנתיים הנוזלים תופסים את הנפח שלו ואז בעצמם נעלמים, בחיטוב טוב זה אמור לקרות
אתה על דרך המלך, ואם התזונה שלך טובה אתה יודע שאת הצד שלך אתה מכסה

זה בסדר גמור וזו הערכה גסה.
מה שמשנה זה המראה שלך אם אתה רוצה בילדינג קצת, או המ.ג שלך אם אתה רוצה להתחרות בקטגורית משקל יותר נמוכה.

😍

עכשיו גם לך אי אפשר לתת מוניטין 🙁
טיפים זהב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית