הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

265 ק"ג דדליפט 3 חזרות

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
שבוע חמישי של חיטוב, ירדתי 4.5 ק"ג ועומד על 83.5 ק"ג בערך.
אימון קשה מאוד, אין אנרגיה להתאמן, אבל אני מאוד מרוצה שזה מה שיצא במצב שלי.
אני יודע שהגב עגול וגורם לנעילה קשה, וזה ממש גרוע, אני חייב לתקן את זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
זה סתם כי אתה חלש פיצוצים

בכל מקרה אלחנן עם המשקלים שלך זה מוריד לי את החשק להתחרות
דבר עם מארגן התחרות תן לי להתחרות אצל הנשים
תשמע, אני לא יודע אם תסתדר גם שם, כי אסור שם רצועות בדדליפט.

אל תנסה להתקדם בעזרת בחירת המתחרים (מתחרות) שלך.
תנסה להשתפר ושפר את המתחרים שלך, וככה אתה תתקדם הכי הרבה.

אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בתחרות הראשונה שלי, שבחרתי מתחרה מאוד חזק, והתפללתי עליו כל יום שינצח בתחרות.
אמנם התפילות שלי לא נענו, אבל היינו חברים בתחרות, והוא אפילו התחרה עם החגורה שלי עליו.
אני ניסיתי לעזור לו באמת, גם כשהוא לא ידע התפללתי עליו.

ובאתי בלי פחד להפסיד, אולי זה הסיבה שהצלחתי. היו לי מספרים להרים ורק הם מה שעניינו אותי, שום דבר אחר.

ככל שאני מתחרה יותר, יותר קשה להתרכז בזה, ולהשאיר את האגו בבית ולהתרכז ביכולות שלי.
אבל זה שווה את זה.

נערך לאחרונה:
1)קם בבוקר מתסכל במראה די שמח
2)נכנס לפורום
3)קורא את השרשור של אלחנן
4)מציעה את כל הציוד שלי למכירה

• פותח/ת השרשור
1)קם בבוקר מתסכל במראה די שמח
2)נכנס לפורום
3)קורא את השרשור של אלחנן
4)מציעה את כל הציוד שלי למכירה
בכמה אתה מוכר?

סתם, מה נסגר, אני יותר לא מפרסם PRים אם ככה.

@elchonon
לבריאות אח אני מעריץ אנשים עם כח
היום עשיתי את היום השני(כוח)של קנדיטו(פלג עליון) עד עכשיו אני מרגיש את האימון. מדהים
*אגב עשיתי את לחיצת חזה מהריצפה,דע לך שהופתעתי לטובה

• פותח/ת השרשור
@elchonon
לבריאות אח אני מעריץ אנשים עם כח
היום עשיתי את היום השני(כוח)של קנדיטו(פלג עליון) עד עכשיו אני מרגיש את האימון. מדהים
*אגב עשיתי את לחיצת חזה מהריצפה,דע לך שהופתעתי לטובה
קנדיטו חתיכת כישרון בלי ספק.
ולחיצה על הרצפה זה משהו, אני מאוד מחבב את זה.
תמשיך להתחזק גיבור.

שבוע חמישי של חיטוב, ירדתי 4.5 ק"ג ועומד על 83.5 ק"ג בערך.
אימון קשה מאוד, אין אנרגיה להתאמן, אבל אני מאוד מרוצה שזה מה שיצא במצב שלי.
אני יודע שהגב עגול וגורם לנעילה קשה, וזה ממש גרוע, אני חייב לתקן את זה בהמשך.

יפה שיש לך כח להרים כזה כבד בירידה די קיצונית.

יש לי שאלה לגבי הפלטות כי גם אני מחפש לבית משהו כזה: יש במרכז זוג במפרים 25 והשאר זה ציפוי גומי 20 נכון? השאלה היא איך זה שהקוטר במפר גדול מזה של הציפוי גומי (חשבתי שהסטנדרט זה 45 ס"מ קוטר)? היית צריך לחפש במיוחד ציפוי גומי בקוטר קטן יותר או שככה זה ברגיל?

• פותח/ת השרשור
יפה שיש לך כח להרים כזה כבד בירידה די קיצונית.

יש לי שאלה לגבי הפלטות כי גם אני מחפש לבית משהו כזה: יש במרכז זוג במפרים 25 והשאר זה ציפוי גומי 20 נכון? השאלה היא איך זה שהקוטר במפר גדול מזה של הציפוי גומי (חשבתי שהסטנדרט זה 45 ס"מ קוטר)? היית צריך לחפש במיוחד ציפוי גומי בקוטר קטן יותר או שככה זה ברגיל?
זה היה ככה ברגיל, ה 25 פשוט עבה יותר.

אבל לא הייתי ממליץ על באמפר כזה עבה למי שבאמת רוצה להרים כבד. בגלל שהוא כזה עבה אני לא יכול לשים על המוט מעל 280 ק"ג.

היתרון שלו, שהוא מאוד שקט.

זה היה ככה ברגיל, ה 25 פשוט עבה יותר.

אבל לא הייתי ממליץ על באמפר כזה עבה למי שבאמת רוצה להרים כבד. בגלל שהוא כזה עבה אני לא יכול לשים על המוט מעל 280 ק"ג.

היתרון שלו, שהוא מאוד שקט.

חחחח קשה לי להאמין שאני אפילו אגיע ל-200 קילו בדדליפט אז זה לא בעיה.
אבל אני לא התכוונתי לעובי התכוונתי לקוטר, כי בסרטון רואים שהפלטה הכי פנימית מבצבצת החוצה וזה טוב כי אנחנו רוצים שהבמפר זה מה שייגע ברצפה, אז התכוונתי אם היית צריך לקנות פלטות ציפוי גומי יותר נמוכות או שככה זה ברגיל.

• פותח/ת השרשור
חחחח קשה לי להאמין שאני אפילו אגיע ל-200 קילו בדדליפט אז זה לא בעיה.
אבל אני לא התכוונתי לעובי התכוונתי לקוטר, כי בסרטון רואים שהפלטה הכי פנימית מבצבצת החוצה וזה טוב כי אנחנו רוצים שהבמפר זה מה שייגע ברצפה, אז התכוונתי אם היית צריך לקנות פלטות ציפוי גומי יותר נמוכות או שככה זה ברגיל.
כן, הבנתי אותך. הקוטר שלהם יותר משל 20 אצלי, זה לא בכוונה, אבל ככה זה יצא, אני לא יודע לגבי כל החברות השונות.

והוספתי שהעובי מגביל משקל כבד מה שנראה שכרגע לא משנה לך, אז העובי רק יהיה נוח יותר לשימוש, אז זה יתרון עבורך אני חושב.

כן, הבנתי אותך. הקוטר שלהם יותר משל 20 אצלי, זה לא בכוונה, אבל ככה זה יצא, אני לא יודע לגבי כל החברות השונות.

והוספתי שהעובי מגביל משקל כבד מה שנראה שכרגע לא משנה לך, אז העובי רק יהיה נוח יותר לשימוש, אז זה יתרון עבורך אני חושב.

הבנתי, תודה

@elchonon
אח יקר
מה היו התחנות שלך עם הדדליפט?
כלומר איך אתה קובע לדוגמא שהיום אתה מנסה 200 קילו
הוא לא קובע
ישלו תוכנית מסודרת עם בלוקים ומשקלים ונפחי עבודה בהם הוא מתוכנן לעבוד כדי שבתאריך x y הוא בסופו של דבר מגיע ל פלטאו יותר טוב

• פותח/ת השרשור
@elchonon
אח יקר
מה היו התחנות שלך עם הדדליפט?
כלומר איך אתה קובע לדוגמא שהיום אתה מנסה 200 קילו
בגדול, זה תוכנית.
תוכנית עובדת לפי מה שביצעתי בעבר, דרגות קושי, ודברים כאלו, אני אוהב לעבוד עם אחוזים.
אבל כמו שאליהו פעם אמר לי, זה בעיקר אינטואיציה.
לבנות תוכנית זה לא דבר פשוט, אבל בעזרת חישובים וחוכמתם של מאמנים טובים שכתבו ספרים ותוכניות, אני משתדל ללכת בעיקבותיהם ובסגנון שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית