הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

265 ק"ג דדליפט 3 חזרות

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
שבוע חמישי של חיטוב, ירדתי 4.5 ק"ג ועומד על 83.5 ק"ג בערך.
אימון קשה מאוד, אין אנרגיה להתאמן, אבל אני מאוד מרוצה שזה מה שיצא במצב שלי.
אני יודע שהגב עגול וגורם לנעילה קשה, וזה ממש גרוע, אני חייב לתקן את זה בהמשך.

אני מבין שאני לא מבין כלום!
הדרך שלך בעיקר הולכת על כוח נכון(זה הכיון שלי)
אני מדבר על עצמי עכשיו
אני חושש שאתקע הרבה
בגלל איכות השינה(ילדים וכו)
אבל יותר אני מודאג מזה שאני עם טסט ממש נמוך. לא אוכל להתקדם כי פירוש הדבר של להתקדם זה להביא את עצמך לקצה,ואם אני עושה את זה אני פוגע לעצמי בהתאוששות ואז חלילה יכול להיגרם פציעה.
מה היית עושה במקומי?

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאני לא מבין כלום!
הדרך שלך בעיקר הולכת על כוח נכון(זה הכיון שלי)
אני מדבר על עצמי עכשיו
אני חושש שאתקע הרבה
בגלל איכות השינה(ילדים וכו)
אבל יותר אני מודאג מזה שאני עם טסט ממש נמוך. לא אוכל להתקדם כי פירוש הדבר של להתקדם זה להביא את עצמך לקצה,ואם אני עושה את זה אני פוגע לעצמי בהתאוששות ואז חלילה יכול להיגרם פציעה.
מה היית עושה במקומי?
במקומך הייתי פונה למאמן כוח טוב.
אליהו הנקין הוא הבן אדם שאני מאוד ממליץ. ובתור אחד שהתאמן אצלו, הכרתי מתאמן מאוד חזק אצלו עם טסט די נמוך.
הוא יודע להתאים תוכנית להתאוששות שלך ולמצב הספציפי שלך.

אני יכול לומר שכמעט כל הידע שלי ממנו.

במקומך הייתי פונה למאמן כוח טוב.
אליהו הנקין הוא הבן אדם שאני מאוד ממליץ. ובתור אחד שהתאמן אצלו, הכרתי מתאמן מאוד חזק אצלו עם טסט די נמוך.
הוא יודע להתאים תוכנית להתאוששות שלך ולמצב הספציפי שלך.

אני יכול לומר שכמעט כל הידע שלי ממנו.
מחזק מאוד את האמירה הזו. אני מאד מאותגר-התאוששות. לא יודע אם טסט נמוך, או שזה השילוב של עסק, משפחה וגיל, שעושה הרבה באותו כיוון. אליהו בעל מקצוע ברמת רב-אמן בלהמשיך ולקדם אותי הלאה למרות הכל. וחוץ מזה הוא מסביר את עצמו תוך כדי, שזה בעיני טביעת האצבע של איש מקצוע ברמה גבוהה.
תשמע, אני לא יודע אם תסתדר גם שם, כי אסור שם רצועות בדדליפט.

אל תנסה להתקדם בעזרת בחירת המתחרים (מתחרות) שלך.
תנסה להשתפר ושפר את המתחרים שלך, וככה אתה תתקדם הכי הרבה.

אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בתחרות הראשונה שלי, שבחרתי מתחרה מאוד חזק, והתפללתי עליו כל יום שינצח בתחרות.
אמנם התפילות שלי לא נענו, אבל היינו חברים בתחרות, והוא אפילו התחרה עם החגורה שלי עליו.
אני ניסיתי לעזור לו באמת, גם כשהוא לא ידע התפללתי עליו.

ובאתי בלי פחד להפסיד, אולי זה הסיבה שהצלחתי. היו לי מספרים להרים ורק הם מה שעניינו אותי, שום דבר אחר.

ככל שאני מתחרה יותר, יותר קשה להתרכז בזה, ולהשאיר את האגו בבית ולהתרכז ביכולות שלי.
אבל זה שווה את זה.
זאת אחת האמירות המפליאות והיפות ביותר שראיתי ברשת.

• פותח/ת השרשור
מחזק מאוד את האמירה הזו. אני מאד מאותגר-התאוששות. לא יודע אם טסט נמוך, או שזה השילוב של עסק, משפחה וגיל, שעושה הרבה באותו כיוון. אליהו בעל מקצוע ברמת רב-אמן בלהמשיך ולקדם אותי הלאה למרות הכל. וחוץ מזה הוא מסביר את עצמו תוך כדי, שזה בעיני טביעת האצבע של איש מקצוע ברמה גבוהה.
אני שמח לשמוע על עוד מתאמן מרוצה של אליהו.
אין ספק שאליהו איש מיוחד שאין כדוגמתו.

כמה זמן אתה כבר אצלו?
אתה מתאמן אצלו פרונטלי, או אונליין?

@elchonon אם המטרה שלך להרים הכי כבד שאתה יכול, למה אתה מגביל את עצמך לקטגוריה של 90 ק"ג ולא צומח ל120 ק"ג ומרים יותר...

הבנתי שהמטרה לא הכי כבד אלא הכי כבד כטבעי אחרת היית עולה על חומרים

אבל לא הבנתי למה בקטגוריה, קיבלת את התארים שרצית.. מתי אתה מעלה רמה ומרים יותר כבד וחוצה את ה90 ק"ג מ.ג

זה שאלה פתוחה ואולי לא רלוונטית לזמן הקרוב כי יודע שאתה עכשיו בחיטובים וכאלה אבל אשמח למענה ואם בכלל בכוונתך לעלות קטגוריה וכדומה..(?)

• פותח/ת השרשור
@elchonon אם המטרה שלך להרים הכי כבד שאתה יכול, למה אתה מגביל את עצמך לקטגוריה של 90 ק"ג ולא צומח ל120 ק"ג ומרים יותר...

אבל לא הבנתי למה בקטגוריה, קיבלת את התארים שרצית.. מתי אתה מעלה רמה ומרים יותר כבד וחוצה את ה90 ק"ג מ.ג

זה שאלה פתוחה ואולי לא רלוונטית לזמן הקרוב כי יודע שאתה עכשיו בחיטובים וכאלה אבל אשמח למענה ואם בכלל בכוונתך לעלות קטגוריה וכדומה..(?)
ירדתי קטגוריה ברוך ה'.
המטרה שלי להרים הכי הרבה שאני יכול, תוך כדי שאהיה הכי קל שאוכל להיות.
לא אגזים בירידה כי אני רוצה בריאות ונוחות גם כן.
12-15% שומן זה מקום נוח עבורי, לכן נתתי לעצמי לרדת קטגוריה, אבל זה לא סותר שאולי בעתיד אעלה לקטגוריה גבוה יותר.
מה גם שכבר קבעתי שיאים ל90 ק"ג, רציתי לנסות לכבוש את ה82.5 לפני שאמשיך לטפס אם בכלל.
אני לא רואה את עצמי עובר את ה90, אולי רק 91.
שישה וחצי חודשים, און-ליין (אבל באתי גם פרונטלי כדי לחטוף על הראש על הטכניקה 🤦‍♂️)
יפה מאוד. אין על אימון פרונטלי, אבל אני בטוח שגם אונליין הוא מצליח לאמן אותך גם כן.
אבל אני חולה על האווירה איתו והמתאמנים שלו אם יצא לך להכיר כמה מהם.

כי מעניין אותו גם לקחת מקום ראשון מה שאין לו סיכוי לעשות ב120 בנוסף לזה ש90% מהמשקל שהוא יוסיף יהיה שומן

יפה מאוד. אין על אימון פרונטלי, אבל אני בטוח שגם אונליין הוא מצליח לאמן אותך גם כן.
אבל אני חולה על האווירה איתו והמתאמנים שלו אם יצא לך להכיר כמה מהם.
אני צריך לבוא שוב. האוירה שם היא ממש כמו אחים - מאד מיוחד.

• פותח/ת השרשור
כי מעניין אותו גם לקחת מקום ראשון מה שאין לו סיכוי לעשות ב120 בנוסף לזה ש90% מהמשקל שהוא יוסיף יהיה שומן
🤣🤣🤣
דווקא לקחתי מקום ראשון בכל הקטגוריות מלבד גרשון יריצובר ששוקל 138 ק"ג.
אני צריך לבוא שוב. האוירה שם היא ממש כמו אחים - מאד מיוחד.
תנסה לתאם איתי, גם אני צריך לקפוץ לשם מתישהו.

תנסה לתאם איתי, גם אני צריך לקפוץ לשם מתישהו.
תודה רבה על ההזמנה!
מאמץ אותה.
אולי בכלל כדאי לעשות איזה מפגש ידידותי של חברי הפורום... וגם להרים כמה דברים כבדים באותה הזדמנות?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על ההזמנה!
מאמץ אותה.
אולי בכלל כדאי לעשות איזה מפגש ידידותי של חברי הפורום... וגם להרים כמה דברים כבדים באותה הזדמנות?
אני בעד, תקבע יום שקופצים לירושלים, ונראה מי יצטרף:37mv:

• פותח/ת השרשור
חשבתי בתחרויות שלך זה עם וויליקס
אמת.
הטוטאל שלי היה מקום שני אחרי גרשון.
ומבחינת ווילקס, גם בזה גרשון עבר אותי, וגם פרידי שהיה בקטגוריה 75.

תודה רבה על ההזמנה!
מאמץ אותה.

EnlightenedDimBluegill-size_restricted.gif

• פותח/ת השרשור
כמה זה יעלה ואיפה, אתה יכול לארגן כניסה? אני בעניין
תכיר לי את ההנקין הזה אולי ייצא מזה משו
בסנטר 1 בירושלים 50 ש"ח כניסה.
אבל תבדוק אם הוא מאמן מוזרקים, למיטב ידיעתי הוא לא.
אבל תוכל להתייעץ איתו לפחות.

בסנטר 1 בירושלים 50 ש"ח כניסה.
אבל תבדוק אם הוא מאמן מוזרקים, למיטב ידיעתי הוא לא.
אבל תוכל להתייעץ איתו לפחות.
אני מקרה חריג מה לעשות, וה50 שקל כניסה זה לא כולל ההדרכה שלו..
מה התעריף של מנוי שם לחודש + הדרכה פרונטלית שלו ומה הנוהל בימי קורונה?

לא צריך תוכנית אימון שלו שתוביל אותי להרים 500 ק"ג מבחינת 'לאמן', רק רוצה להגיע למצב שהטכניקה ספץ..

משם תן לי לשבור את הראש לבד כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית