הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

265 ק"ג דדליפט 3 חזרות

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
שבוע חמישי של חיטוב, ירדתי 4.5 ק"ג ועומד על 83.5 ק"ג בערך.
אימון קשה מאוד, אין אנרגיה להתאמן, אבל אני מאוד מרוצה שזה מה שיצא במצב שלי.
אני יודע שהגב עגול וגורם לנעילה קשה, וזה ממש גרוע, אני חייב לתקן את זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר גמור וזו הערכה גסה.
מה שמשנה זה המראה שלך אם אתה רוצה בילדינג קצת, או המ.ג שלך אם אתה רוצה להתחרות בקטגורית משקל יותר נמוכה.
אני צריך משקל נמוך לקטגוריה, ושלא אצטרך ייבוש להתחרות.

ממש מעריך.

בהחלט, כיווץ שכמות נראה לי לוקה בחסר, וזה הולך להיות הדגש שלי בזמן הקרוב בעז"ה.
זה ברור שהפוזיציה שלי משוחררת בכיווץ, כי הישבן עולה והגב מתעגל, אני חושב שאני סובל מדדליפטים כבדים בתקופה האחרונה, ולא מספיק תרגול טכניקה במשקל מתאים. את רוב הדברים שציינת ידועים לי, והיה לי אותם בעבר ודי איבדתי את זה.

תמיד הרגשתי שהגב עושה יותר מידי עבודה, כי הישבן עלה קודם, וניסיתי להכניס את הקוואדס על ידי דחיפת ברכיים קדימה, וכמו שאתה רואה זה שיחרר את הכיווץ של האמסטרינג וכל הפוזיציה השתנתה לרעה.

אני שם לב גם בסרטון שלך, וגם בסרטונים הישנים שלי שמשקל הגוף נמצא יותר על העקב במעט מאשר על הבהונות, גם בוריס שייקו ציין את זה פעם. ואני חושב שזה מה שאיבדתי, את המשקל על העקבים יותר, שיגרום למתיחת האמסטרינג, ויעזור לכווץ שכמות ולהיות מכווץ בתחתית.

לגבי הברכיים, אני די בטוח שתמיד הברכיים שלי פותחות חזק, זה דווקא לא דבר שאני חושב שאיבדתי.

אבל אני טעון דילואד רציני ובאמת לחזור ליסודות.

מעריך את העין החדה שלך.

מקווה לשמור על משקלי הדדליפט במטרה רק לשפר טכניקה, זה יהיה שכרי.

כי את ה280 שלי משכתי עם גב ישר, רק ה295 התחלתי להתעגל. אני משוכנע שהגב העגול הוסיף לי משקל בדדליפט בהתחלה, אבל קשה מאוד להתקדם משם, כי זה טכניקה לא אידיאלית.
אם אכן אתה מסובב החוצה את הברכיים כנראה הבעיה היא המחסור במתח בסט אפ.
וחד משמעית מסכים איתך, כשהגב עגול אפשר לעיתים למשוך יותר אבל זאת טכניקה שמאפשרת יותר קושי בנעילה ונותנת פוטנציאל ליותר פציעות להגיע.
קצת התעגלות כשעושים 1RM זה נסבל כי בכל זאת ב1RM הטכניקה תישבר קצת. ככל שהעבודה לפני ה1RM עם טכניקה מדוייקת יותר הסיכוי שזה יקרה קטן.

ממליץ באופן כללי לצלם כל סט כדי לתת לעצמך את הביקורת הזאת וכשמשהו מתחיל להישבר בטכניקה לתפוס אותו מוקדם ולא להגיע למצב שפתאום אתה מסתכל על סרטון ולא מבין איך הטכניקה התדרדרה לך ככה. זה אחד הדברים הכי טובים שלמדתי מג'ניה. תמיד הייתי מתעצל ומצלם רק משקלים כבדים וגם שם רק סט אחד מתוך הנפח.
רוב הירידה היא של נוזלים כמובן וזה בסדר גמור להתחלה.

לנושא, אלחנן אתה השראה.
לא בהכרח. זה תלוי בכמה פחמימה הוא הוריד מהתזונה לעומת שומנים. אם הפחמימה נשארה דיי גבוהה יכול להיות שלא כל כך הרבה נוזלים ירדו.
עכשיו גם לך אי אפשר לתת מוניטין 🙁
טיפים זהב.
חחח בקטנה

אם אכן אתה מסובב החוצה את הברכיים כנראה הבעיה היא המחסור במתח בסט אפ.
וחד משמעית מסכים איתך, כשהגב עגול אפשר לעיתים למשוך יותר אבל זאת טכניקה שמאפשרת יותר קושי בנעילה ונותנת פוטנציאל ליותר פציעות להגיע.
קצת התעגלות כשעושים 1RM זה נסבל כי בכל זאת ב1RM הטכניקה תישבר קצת. ככל שהעבודה לפני ה1RM עם טכניקה מדוייקת יותר הסיכוי שזה יקרה קטן.

ממליץ באופן כללי לצלם כל סט כדי לתת לעצמך את הביקורת הזאת וכשמשהו מתחיל להישבר בטכניקה לתפוס אותו מוקדם ולא להגיע למצב שפתאום אתה מסתכל על סרטון ולא מבין איך הטכניקה התדרדרה לך ככה. זה אחד הדברים הכי טובים שלמדתי מג'ניה. תמיד הייתי מתעצל ומצלם רק משקלים כבדים וגם שם רק סט אחד מתוך הנפח.

לא בהכרח. זה תלוי בכמה פחמימה הוא הוריד מהתזונה לעומת שומנים. אם הפחמימה נשארה דיי גבוהה יכול להיות שלא כל כך הרבה נוזלים ירדו.

חחח בקטנה
מזמן למדתי שהקטנות עושות את ההבדל

• פותח/ת השרשור
אגב אלחנן אתה חטוב או לא? העם דורש פיזיק אפדייט
האמת שאני חושב שלא כל כך לעומת בילדר.
לא קשה לזהות שחסר לי מסה בכתפיים ובידיים. בתור פאוורליפטר אני לא עובד עליהם בדיוק.
אני שעיר ואוהב את זה.
ואני חושב שמחשבי האחוז שומן שלי מוקדם יותר במכון (מאמנים וחובבנים) חישבו אותי לא נכון, חשבתי שהייתי בערך 15% שומן, וכרגע אני עדיין מסתכל במראה ולא רואה שינוי מטורף, ככה שנראה לי הייתי יותר ממה שהם חשבו.

בקיצור, אני מכין אתכם שלא לצפות לתמונה מיובשת ומדהימה, אני עדיין פאוורליפטר עם ישבן מפותח שמן במעט, ושעיר ועצלן:s85:

אבל הבוקר שקלתי 83 ק"ג, אז מבחינת משקל, הכל טוב.

האמת שאני חושב שלא כל כך לעומת בילדר.
לא קשה לזהות שחסר לי מסה בכתפיים ובידיים. בתור פאוורליפטר אני לא עובד עליהם בדיוק.
אני שעיר ואוהב את זה.
ואני חושב שמחשבי האחוז שומן שלי מוקדם יותר במכון (מאמנים וחובבנים) חישבו אותי לא נכון, חשבתי שהייתי בערך 15% שומן, וכרגע אני עדיין מסתכל במראה ולא רואה שינוי מטורף, ככה שנראה לי הייתי יותר ממה שהם חשבו.

בקיצור, אני מכין אתכם שלא לצפות לתמונה מיובשת ומדהימה, אני עדיין פאוורליפטר עם ישבן מפותח שמן במעט, ושעיר ועצלן:s85:

אבל הבוקר שקלתי 83 ק"ג, אז מבחינת משקל, הכל טוב.
זה נשמע מקסים אחי אבל אנחנו רוצים לראות איך אתה נראה

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מקסים אחי אבל אנחנו רוצים לראות איך אתה נראה
שבוע הבא זה סוף החיטוב, אני בלי נדר מעלה תמונה להערכת אחוז שומן לקראת התחרות הקרובה שלי נגד @orazriel ו @nlr666 ראו הוזהרתם:Sync-0h5y1d7:

שבוע הבא זה סוף החיטוב, אני בלי נדר מעלה תמונה להערכת אחוז שומן לקראת התחרות הקרובה שלי נגד @orazriel ו @nlr666 ראו הוזהרתם:Sync-0h5y1d7:

אני על 79.3 ק"ג של כוח מתפרץ.

מחכים לראות את הרמת גימור אלחנן, מצפה לראות 8 קוביות לפחות.

• פותח/ת השרשור
מה יקרה אם תקח לך איזה חודש חודשיים בהם אתה שם גם דגש על כתפיים וידיים שאמרת ששמת לב אצלך שחסר בהם מסה?

האם באוברול זה יכול לשפר את הקריירה שלך כפווארליפטר?

זה שאתה לא בילדר לא אומר שאסור לך להתעסק בנקודות שנראות לך חלשות, מותר לך מדי פעם לשפצר את הגוף שלך
אגב גם אני שאני מעביר מכונה על הבטן חזה, השייפ נראה 10 רמות יותר טוב, שיש שיער שם זה מסתיר את השרירים וגורם למראה יותר מרושל איך שלא תסובב את זה

אבל עם החומרים למי יש כח זה יצמח תוך שבוע בחזרה אבל פעם ב, להיראות שמקסי קצת יותר במראה זה שווה את הטרחה

• פותח/ת השרשור
מה יקרה אם תקח לך איזה חודש חודשיים בהם אתה שם גם דגש על כתפיים וידיים שאמרת ששמת לב אצלך שחסר בהם מסה?

האם באוברול זה יכול לשפר את הקריירה שלך כפווארליפטר?

זה שאתה לא בילדר לא אומר שאסור לך להתעסק בנקודות שנראות לך חלשות, מותר לך מדי פעם לשפצר את הגוף שלך
זה משקל גוף מיותר שלא עוזר הרבה. לא צרייך הרבה כתפיים וידיים בפאוורליפטינג, במיוחד לא בייספס.
זה אולי ישפר במעט, כמו שמשקל גוף משפר, אבל זה זמן ואימון ותשישות שיכול להיות מושקע בתרגילי הבסיס.
זה לא פחות מיותר מאירובי.

אפשר לשלב אם רוצים אבל זה לא יביא אותי הכי רחוק שאני יכול. במיוחד לא אם אני עובד נטו למסה.
אגב גם אני שאני מעביר מכונה על הבטן חזה, השייפ נראה 10 רמות יותר טוב, שיש שיער שם זה מסתיר את השרירים וגורם למראה יותר מרושל איך שלא תסובב את זה
תכלס, אז אני קצת שעיר, שנאמר "לא ילבש גבר שמלת אישה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית