הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS מתאימה למאסה?

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
אהלן
בן 26, משקל 60K(בערך 10 אחוז שומן), מתאמן שנתיים
היה לי כחודש הפסקה וריפרוף באימונים ואני רוצה להתחיל תקופת מאסה ארוכה ואינטנסיבית
יש לי פער משמעותי בין הרגליים לפלג גוף עליון(לטובת העליון כמובן) אך החזה והידיים שלי הם דבר שאני לא רוצה שיוזנח אלא להפך,יגדל גם משמעותית בתקופה
לאור ההסבר הנל, האם SS מתאימה לי? האם היא מתאימה למתאמן די וותיק שעבר כמה תקופות חיטוב ומאסה והאם היא מתאימה בכלל למאסה ולא בפער לאימוני כוח? תודה לעוזרים.
(אגב, קראתי את כל המאמרים על SS,על בניית תוכנית אימון ושאר ירקות)

SS זו תכנית כח לינארית. אני לא יודע מה עשית בשנתיים האלה אבל אם עבדת נכון התקדמות לינארית לא אמורה להיות רלוונטית. חוץ מזה, נשמע שאתה מעוניין בנפח ולזה SS לא מתאימה.

לא לגמרי ברור מה המטרות שלך אבל באופן כללי אתה יכול לשלב תוכניות שונות לפלג גוף עליון ותחתון, כי הם במצבים שונים.

אפשר לשמוע מה המשקלים שלך? כי אני רוצה להניח שאתה מדבר מניסיון ולא סתם זורק שטויות לאוויר

לנושא:
אל תעשה SS
כי משקלי עבודה הם מדד להבנה בתכנון אימונים...

אם המטרה שלך היא להיות חזק יותר ואתה מתכוון להשקיע בזה את זמנך- ללמוד טכניקה, לקרוא כמה שיותר מידע על התוכנית ולהשקיע בהתאוששות (זה אומר לא לשקול 60 קג על 10 א.ש), אז כן, היא תתאים לך.

אם לא, סביר להניח שלא תעשה אותה כמו שצריך ותאשים את ריפטו שהוא חרא.

אם אתה עומד לקחת עצות לאימונים ממישהו שמתאמן כמה שנים ועושה 40 בנצ' אז אתה אידיוט

אני חותך ביצה אם הגעת לבנצ' הזה בSS ולא התחלת מ80 קילו
או שעשית SS תקופה מאוד ארוכה

היי אני אידיוט,

כי ותק בחדר כושר מעיד על ידע, כי אין טמבלים שרצים במקום שנים ולא מתקדמים בכלל ומפיצים מידע שגוי.

ואם מישהו אומר משהו נכון, הוא נכון לא משנה מה משקלי העבודה שלו... אם מישהו עם בנץ 140 יגיד לך לעשות רק בנץ על הרגליים באוויר ובלי קשת כי זה מסוכן אתה תקשיב לו? תהנה

נערך לאחרונה:
היי אני אידיוט,

כי ותק בחדר כושר מעיד על ידע, כי אין טמבלים שרצים במקום שנים ולא מתקדמים בכלל ומפיצים מידע שגוי.

ואם מישהו אומר משהו נכון, הוא נכון לא משנה מה משקלי העבודה שלו... אם מישהו עם בנץ 140 יגיד לך לעשות רק בנץ על הרגליים באוויר ובלי קשת כי זה מסוכן אתה תקשיב לו? תהנה

פשוט אל תצפה שיקשיבו לך.
אני כנראה לא אלך לתזונאי שמן.
וואלה יופי...
אני גם לא בעד ה"כוסיות" מטבען שמעלות סרטון אימון/ריקוד ואומרות שזה יעזור לשמנות להרזות.
מי שהשיג תוצאות יותר אמין שיוכל לעזור לאחרים להשיג תוצאות.

פשוט אל תצפה שיקשיבו לך.
אני כנראה לא אלך לתזונאי שמן.
וואלה יופי...
אני גם לא בעד ה"כוסיות" מטבען שמעלות סרטון אימון/ריקוד ואומרות שזה יעזור לשמנות להרזות.
מי שהשיג תוצאות יותר אמין שיוכל לעזור לאחרים להשיג תוצאות.
באופן אישי קשה להאמין שמאמן עם הרבה ידע אבל בלי נסיון יוכל להדריך בצורה אפקטיבי איך להתמודד עם משקל הזוי על הגב.
יש דברים שאי אפשר להסביר עם לא חווית.
קשה לי להעריך אנשים שלא נושמים ומיישמים את הידע שלהם.

אם יש לך ידע להיות בריא, למה זה לא קורה? אם זה לא חשוב לך, למה שזה יהיה חשוב לי?
איך תעזור לי עם הקשיים המנטליים?

אני מסכים איתך אבל מה שבאתי להגיד זה שםא בן אדם מתאמן כמה שנים ועדיין נמצא במשקלים נמוכים 99% מהמקרים זה שהוא מתאמן לא נכון == חוסר ידע
מסתבר, למרות שיש מאמנים טובים שלא מנסים או רוצים להרים כבד מאוד משום מה, הם פשוט לא מנסים.
אני פשוט פחות מתחבר בדרך כלל לאלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית