הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה - כמה תרגילים

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
יש כמה תרגילים שהייתי שמח לביקורת על הטכניקה.

בנץ׳ פרס - בעיני טכניקה מצויינת, לא לג דרייב קלאסי, אני משתדל להישאר מכווץ כמה שאפשר לכל אורך הסט.

(כל הסרטונים עדיף לראות על השתק.. מלא מפגרים חושבים שאם הם יצעקו לי לעשות עוד חזרה - זה מדרבן ולא מעצבן.)

פרס (יש זווית נוספת אם הכרחי..)

פולי עליון, כאן כבר יש חזרות עם ״רמאות״, בכל זאת תגידו אם בעיניכם הרמאות מוגזמת - או שאפשר להישאר על המשקל ולעשות טכניקה טובה קצת יותר.

פרונט סקווט- כאן יש יותר טעויות מטכניקה כאן אני פשוט נורא. כל טיפ שיכול לעזור אשמח שתרשמו

אני לא מומחה או משהו, אבל אני אגיד את דעתי לפחות

הבנץ' נראה בגדול בסדר גמור, לא יודע אם אתה מצליח להשתמש הכי הרבה ברגליים כשהם כלכך אחורה אבל זו רק דעתי, אם נוח לך ככה אז מעולה
בחזרות הראשונות לא נעלת ועלה טיפה עקום ואולי אפשר לשפר טיפה את הברייסינג אבל זה ממש לא קריטי אני סתם נתפס על קטנות.

הפרס גם נראה בסדר גמור.

הפולי עליון נראה סביר, אבל אני אתן לאחרים להחליט, אגב אם תתרגל מתח תוכל להתקדם בקפיצות קטנות יותר וזה יכול יותר לעזור לך(2 קילו במתח במקום 5 קילו בפולי)

אני לא הכי מבין בפרונט סקוואט אבל ממה שאני רואה פה לפחות חסר לדעתי ברייסינג, במשקלים כבדים אתה לא תוכל גם כל שנייה לשנות אחיזה אז תחליט על אחת ותישאר איתה, מה שקצת הציק זה ההייפר אקסטנשן בצוואר, תשמור על צוואר ניטרלי תסתכל טיפה יותר למטה.
העקב שלך גם קצת מתרומם אז אולי עדיף לתרגל קצת גמישות שם ובינתיים להגביה את הפלטות.

אגב, לא יודע אם אלו "חברים" שלך אבל אם כן ממליץ לך להחליף אותם ולהיפטר מהם, אתה לא צריך אנשים שליליים בחיים שלך שיורידו אותך ויעשו ממך צחוק, אתה צריך אנשים חיוביים שידחפו אותך יעזרו לך ויעודדו אותך
אם אלו סתם אנשים מהמכון פשוט תחליף מכון, או שתבהיר להם שישחררו אותך, לא יודע איך אתה סובל אותם.

@לירון. אמר הכל, אין מה להוסיף.
לא מבין מה המטרה שלך עם פרונט סקוואט, זה תרגיל לוויליפטינג.
אם אתה רוצה סקוואט, תעשה סקוואט. אם אתה רוצה קוואדס יש מכונות לקוואדס, זה גם טוב.
אני לא אומר שזה תרגיל מיותר, אבל זה דורש הרבה טכניקה וגמישות שאין לך. ואם אין לך מטרה להיות וויטליפטר, זה נראה לי מעט מיותר לך.
בהחלט שיפור רציני בבנץ' כל הכבוד.

מעולה, באמת כל הכבוד.

הבנץ' מעולה הייתי רק ממליץ ללמוד להוציא את המוט מהראק לבד בעזרת הלג דרייב והעלאה קצת של הישבן בהוצאה.

בפולי עליון תוריד משקל אין שום סיבה שתגיע למצב התנדנדות כזה אתה כבר מושך את זה עם כל חלק בגוף ולא עם הגב.

פרונט סקוואט כמו שנאמר דורש הרבה גמישות ואישית זה תרגיל שאני נמנע ממנו, יש לו מספיק תחליפים.

והפרס נראה בסדר, לא רואים אם חסר ברייסינג אבל זה נראה סבבה לגמרי מאחורה, שים לב שהנשימות מתבצעות רק בנעילה למעלה.

בנץ' ופרס שניהם מעולים, אבל לדעתי האחיזה שלך צרה מדי ואתה תרוויח מלהרחיב את האחיזה בשניהם. בפרס דרוש רק עוד מעט, אבל בבנץ' יש לך עוד הרבה להרחיב.
מתח כדאי להוריד את המשקל וממש להתמקד במשיכת השכמות כלפי מטה, אתה מפספס חלקים גדולים בתנועה.
פרונט לצערי המצב שלך זה לא משהו שאפשר פשוט לתת כמה טיפים ולסגור את העסק, צריך ממש ללמד אותך כל חלק של ההרמה מכף הרגל ועד הראש, אז השאלה היא האם באמת יש לך צורך כרגע בתרגיל הזה או שכדאי שקודם כל תלמד את תנועות הבסיס כמו שצריך ואז תלמד גם את הפרונט.
אם יש צורך בפרונט כרגע, אז תיקח מאמן שילמד אותך

דבר ראשון הסטאפ שלך לבנץ מעולה , אפשר לראות כמה אתה משקיע ומרוכז, לעומת החברים שלך שאני יכול להגיד בוודאות שאין להם מושג על טכניקה בסיסית

הבנץ נראה סבבה , הייתי ממליץ לך לשים את הרגליים קצת יותר רחוק ולהשתמש בלג דרייב

הפרס נראה סבבה

בפרונט סקוואט אתה לא יציב , שתעלה משקל רק יהיה יותר קשה ובפולי אתה נעזר במומנט
מציע לך להישאר עם הגב במצב סטטי קצת נשען אחורה ולהזיז רק את המרפקים לכיוון המותן

אני אתייחס לפרונט סקואט כי התייחסו לשאר.

אתה צריך משקל על המוט, למה? המשקל ישמור על המוט שקוע על הכתף במדף הקדמי ויאפשר לך לדחוף על המרפקים למעלה. עם משקל מוט ריק זה פשוט לא ניתן, המוט יתנתק מהכתף. ולמוט ריק אני מדבר מוט של 20, לא מוט טכניקה של 2.5

תעיף את העקבים ותרחיב את העמידה שלך, זה יצמצם את הדרישה לכיפוף בקרסול ויאפשר לך (אולי) לעבוד ללא המשקלות האלו, מה ש(אולי) יתן לך יותר יציבות ו(אולי) יסדר דברים אחרים בסקואט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואי תודה רבה לכל מי שהגיב! הבנץ׳ בהחלט נקודה חזקה אצלי, אבל הסקווט נקודה מאוד חלשה אצלי, שלמתי כבר למאמן שילמד אותי סקווט.. עשיתי איזה 2-3 אימונים אישיים איתו (לא מאמן חד״כ.. פוורליפטר, אמיתי) פשוט לא הצלחתי ללמוד סקווט. עזבתי את הסקווט לתקופה עכשיו אני מנסה לחזור לעשות.

ניסיתי פרונט סקווט כי חשבתי שהוא יותר קל ללמידה בהתחלה מסקווט רגיל. אני אצרף סרטון שלי עושה סקווט רגיל. יש כל כך הרבה טעויות, אני כבר קצת מיואש ממנו.

*לגבי החברה במכון, יש חברה שאני מת עליהם. אמנם יש חברה שלא סובלים אותי כי אני עושה 8 סטים בבנץ׳, (אמנם אני ממש בכיף נותן לחברה לעשות יחד איתי גם עם 2-3 שונים במקביל) אני פשוט מתנהל בנחת, מתאמן בנחת, נח כמה שאני צריך בין הסטים, וכו׳. חברה שם באמת מתעצבנים שהבנץ׳ תפוס להרבה זמן, כי הם נחים 45 שניות וליהכנס עם עוד מישהו זאת לא אופציה

הבחור ששומר עליי בבנץ׳ הוא ממש אחלה, הוא שנה מתחתי בגיל והוא באמת זכה בלוטו בכל הנוגע לגנטיקה בתחום. הוא מדרבן אותי. יחד עם זאת, יש קטעים שהוא מתנהג קצת מוזר, הוא אמר לי שהבחורה בסרטון בבנץ׳ ברקע מוצאת חן בעיניו, אז הוא לפעמים עם קצת פוזה וכו׳. בעיני זה מתוק שהוא מנסה להרשים אותה, אז אם הוא צועק איזה משהו בבנץ׳ כשאני שובר שיא אישי - הכל סבבה

הפרס מקסים
בבנץ אם אתה מעוניין להתמקד על חזה הייתי עושה קשת מינימלית ביותר. מספיק שיש לך כיווץ טוב בשכמות והכל מקסים

הקיפים האלה בפולי עליון מזעזעים והייתי עושה תנועה יותר איטית. אם אתה רוצה לקפוץ במשקלים נמוכים שים שם פלטה של 1.25-2.5 ותכניס בחור הזה שם

לא מבין בפרונט סקוואט תחכה לדעה של אלחנן או משהו

בסקוואט רגיל תוציא שאתה כבר בפוזיצה ולא עם הידיים או משהו.ץ בין אם זה מוט ריק או 200קג
זה לא נותן לי לצפות סרטון סרטון ולהגיב אז אני עוד אערוך את התגובה

• פותח/ת השרשור
הפרס מקסים
בבנץ אם אתה מעוניין להתמקד על חזה הייתי עושה קשת מינימלית ביותר. מספיק שיש לך כיווץ טוב בשכמות והכל מקסים

הקיפים האלה בפולי עליון מזעזעים והייתי עושה תנועה יותר איטית. אם אתה רוצה לקפוץ במשקלים נמוכים שים שם פלטה של 1.25-2.5 ותכניס בחור הזה שם

לא מבין בפרונט סקוואט תחכה לדעה של אלחנן או משהו

בסקוואט רגיל תוציא שאתה כבר בפוזיצה ולא עם הידיים או משהו.ץ בין אם זה מוט ריק או 200קג
זה לא נותן לי לצפות סרטון סרטון ולהגיב אז אני עוד אערוך את התגובה

הסרטון פרטי?

לא הסרטונים סבבה

האמת שאני רק עד לא מזמן הבנתי מה לא בסדר עם הסקוואט שלי והתחלתי להשתפר עם סקוואט כמו שצריך, אז תסתמך על אנשים יותר מנוסים ממני. אבל ממה שאני ראיתי, תסדר את הכניסה שלך. לא היית עושה את אותו דבר הרי עם 60קג וצפונה אז תתיחס ככה גם למוט ריק, תרד לאט יותר אתה די קורס עם הברכיים, זה לא פרונט סקוואט תהיה קצת אנכי ולא ישר לגמרי. תסדר את מפרק כף היד שלך, אני הייתי אוחז מעט רחב יותר, כמה סנטימטרים בודדים. זה לפחות מה שאני ראיתי.

הבק סקוואט נראה טוב בגדול, מה שכן אתה קורס למטה פשוט ולא יורד בשליטה, אל תרד לאט ותמרח את זה אבל אל תרד בבום פשוט תרד בשליטה
צריך שיפור בברייסינג לדעתי, ותקפיד לאחוז טוב ולכווץ את הגב
ואני חושב שיש לך APT בסקוואט או שזה נראה כאילו אתה מוציא בכוח את החזה אבל לא מספיק מבין בזה כדי לקבוע

• פותח/ת השרשור
הבק סקוואט נראה טוב בגדול, מה שכן אתה קורס למטה פשוט ולא יורד בשליטה, אל תרד לאט ותמרח את זה אבל אל תרד בבום פשוט תרד בשליטה
צריך שיפור בברייסינג לדעתי, ותקפיד לאחוז טוב ולכווץ את הגב
ואני חושב שיש לך APT בסקוואט או שזה נראה כאילו אתה מוציא בכוח את החזה אבל לא מספיק מבין בזה כדי לקבוע

אני מנסה להוציא בכוח את החזה, זה קיו רע? אני מגזים עם זה?

אני מנסה להוציא בכוח את החזה, זה קיו רע? אני מגזים עם זה?
לדעתי לפחות במיוחד שאתה עושה לו באר לא צריך להוציא עד כדי כך, אתה חושב שב100 קילו תוכל להוציא ככה את החזה כמו תרנגול? תוציא באופן טבעי לא צריך להגזים עם זה

• פותח/ת השרשור
לדעתי לפחות במיוחד שאתה עושה לו באר לא צריך להוציא עד כדי כך, אתה חושב שב100 קילו תוכל להוציא ככה את החזה כמו תרנגול? תוציא באופן טבעי לא צריך להגזים עם זה

בעבר הייתה לי נטייה לקרוס לגוד מורניגנ סקווט, אז אני מוציא חזה כדי לאזן את זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית