הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה - כמה תרגילים

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
יש כמה תרגילים שהייתי שמח לביקורת על הטכניקה.

בנץ׳ פרס - בעיני טכניקה מצויינת, לא לג דרייב קלאסי, אני משתדל להישאר מכווץ כמה שאפשר לכל אורך הסט.

(כל הסרטונים עדיף לראות על השתק.. מלא מפגרים חושבים שאם הם יצעקו לי לעשות עוד חזרה - זה מדרבן ולא מעצבן.)

פרס (יש זווית נוספת אם הכרחי..)

פולי עליון, כאן כבר יש חזרות עם ״רמאות״, בכל זאת תגידו אם בעיניכם הרמאות מוגזמת - או שאפשר להישאר על המשקל ולעשות טכניקה טובה קצת יותר.

פרונט סקווט- כאן יש יותר טעויות מטכניקה כאן אני פשוט נורא. כל טיפ שיכול לעזור אשמח שתרשמו

הבק סקוואט שלך ממש לא רע זה קודם כל,
לטעמי הכי חשוב כרגע שתעבוד על מובילטי בקרסול, אין סיבה להגבהה הזו זה פשוט הרגל שאני שונא.

אם אתה כבר עושה LB אז הגב צריך להיות טיפה יותר מקביל לרצפה מאשר אנכי, ואתה יכול להרחיב טיפה אחיזה נראה שאתה סובל.

חוץ מזה אתה בסדר גמור ואל תתייאש כי זה עניין של תרגול ומשם הכל רץ.

אני מנסה להוציא בכוח את החזה, זה קיו רע? אני מגזים עם זה?
אתה מגזים עם הוצאת החזה, וזה בא על חשבון הכיווץ של הבטן, אתה תרגיש כמה אתה לא מכווץ את הבטן כשתלבש חגורה והמשקל יהיה יותר כבד.

הסקוואט לא רע, אל למה המשקולות מתחת לעקבים? זה לגמרי מיותר.

הגב העליון שלך לא מכווץ בכלל, וגם מפרק הזרועות לא נעול.
תעשה כמו התמונה בצד ימין.
upload_2020-8-26_10-39-31.jpeg

תדמיין שנותנים לך אגרוף בבטן, הייתי מותח אותו ככה?
וודאי שלא, היית לוקח אוויר, ומכווץ כלפי מטה, תן כיווץ קטן, ותכווץ גם את הגב באותה זמן כדי לשמור על מנח זקוף.
תנסה בכיווץ להצמיד את המרפקים לגב בכוח, שזה ירגיש כמו לנסות לשבור את המוט על הגב.

שים לב שהבחור לא קורס עם החזה, אבל גם לא מתוח איתו אחורה
upload_2020-8-26_10-43-13.jpeg

ובאמת שזה לא כזה רע, אתה סתם מגזים.

הסקוואט לא כזה רע
אם כבר החלטת להגביה את העקבים שים משקולת יותר קטנה - השיפוע שיש לך בכף רגל יחסית גדול

תנסה hb
עוד דבר שאתה יכול לעשות והאמת צריך לעשות זה חימום לפני הסקוואט , אני חושב שאתה לא מספיק גמיש

קח כמה דקות לפני הסקוואט תחמם טוב את הגב התחתון , את הבטן, תעשה מתיחות לרגליים , תחמם טוב את הברכיים והקרסול
מציע לך לעשות תרגיל לפני הסקוואט כדי לחמם את השריר יותר טוב כמו לחיצת רגליים , פשיטת ברכיים במשקל נמוך ולהתרכז בכיווץ ממש 2-3 סטים ולגשת לסקוואט שהגוף והשרירים כבר מוכנים

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא רע, אל למה המשקולות מתחת לעקבים? זה לגמרי מיותר

אין לי גמישות בקרסול, הנעל היא שטוחה מאוד לכן חשבתי שהגבהה לקרסול היא פתרון טוב.

בלי הגבהה או שהגב קורס כדי לשמור את המוט מעל אמצע הרגל, או שהעקב מתרומם כדי שהברך תוכל לצאת קדימה.

במקביל אני עובד על גמישות שם, מה לעשות עם זה?

הכיווץ אוסיף באימון הבא, היום אעלה סרטון טכניקה. תודה רבה!

אין לי גמישות בקרסול, הנעל היא שטוחה מאוד לכן חשבתי שהגבהה לקרסול היא פתרון טוב.

בלי הגבהה או שהגב קורס כדי לשמור את המוט מעל אמצע הרגל, או שהעקב מתרומם כדי שהברך תוכל לצאת קדימה.

ההגבהה היא בשביל לקצר טווח תנועה באגן ולהגדיל את הטווח תנועה בברך
אולסטר היא נעל מצויינת לסקוואט
בירידה אתה צריך לחשוב שאתה יושב על כיסא, כלומר מזיז את האגן

@לירון. אמר הכל, אין מה להוסיף.
לא מבין מה המטרה שלך עם פרונט סקוואט, זה תרגיל לוויליפטינג.
אם אתה רוצה סקוואט, תעשה סקוואט. אם אתה רוצה קוואדס יש מכונות לקוואדס, זה גם טוב.
אני לא אומר שזה תרגיל מיותר, אבל זה דורש הרבה טכניקה וגמישות שאין לך. ואם אין לך מטרה להיות וויטליפטר, זה נראה לי מעט מיותר לך.
בהחלט שיפור רציני בבנץ' כל הכבוד.
למה לוויטליפטרים? איזה יתרון הם שואבים ממנו?

אם תכווץ את הבטן יותר, ותהיה במנח גב מתאים, הגמישות שלך בקרסול זה בסדר גמור.
ראיתי בפרונט סקוואט שיש לך מספיק גמישות קרסול, המשקולת מתחת לרגל מיותרת לגמרי.

תן לגב לשפוף יותר, והברכיים ילכו פחות קדימה ויהיה מספיק גמישות בקרסול.
למה לוויטליפטרים? איזה יתרון הם שואבים ממנו?
זה יותר דומה לקלין וסנא'ץ.
הלואו באר לא דומה להם.

אתה מגזים עם הוצאת החזה, וזה בא על חשבון הכיווץ של הבטן, אתה תרגיש כמה אתה לא מכווץ את הבטן כשתלבש חגורה והמשקל יהיה יותר כבד.

הסקוואט לא רע, אל למה המשקולות מתחת לעקבים? זה לגמרי מיותר.

הגב העליון שלך לא מכווץ בכלל, וגם מפרק הזרועות לא נעול.
תעשה כמו התמונה בצד ימין.
צפה בקובץ המצורף 57928
תדמיין שנותנים לך אגרוף בבטן, הייתי מותח אותו ככה?
וודאי שלא, היית לוקח אוויר, ומכווץ כלפי מטה, תן כיווץ קטן, ותכווץ גם את הגב באותה זמן כדי לשמור על מנח זקוף.
תנסה בכיווץ להצמיד את המרפקים לגב בכוח, שזה ירגיש כמו לנסות לשבור את המוט על הגב.

שים לב שהבחור לא קורס עם החזה, אבל גם לא מתוח איתו אחורה
צפה בקובץ המצורף 57929
ובאמת שזה לא כזה רע, אתה סתם מגזים.
הוצאת לי את המילים מהפה

• פותח/ת השרשור
אם תכווץ את הבטן יותר, ותהיה במנח גב מתאים, הגמישות שלך בקרסול זה בסדר גמור.
ראיתי בפרונט סקוואט שיש לך מספיק גמישות קרסול, המשקולת מתחת לרגל מיותרת לגמרי.

תן לגב לשפוף יותר, והברכיים ילכו פחות קדימה ויהיה מספיק גמישות בקרסול.

זה יותר דומה לקלין וסנא'ץ.
הלואו באר לא דומה להם.

וואלה אתה ענק, באמת אין מילים. אני היום עושה אימון פלג גוף עליון, בסוף האימון אני אצלם שוב את עצמי עם הנקודות הנוספות שאמרת לי
אוקיי פה אני מצרף סרטון שלי מלפני שעה עושה סקווט ומשתדל ליישם את כל מה שאמרתם.

*אני עדיין מרגיש שאני חייב פלטות מתחת לעקבים- הפעם הנמכתיי את ההגבהה והשתמשתי בפלטות של 1.25 kg

@elchonon
@kotzer

@Shem

וואלה אתה ענק, באמת אין מילים. אני היום עושה אימון פלג גוף עליון, בסוף האימון אני אצלם שוב את עצמי עם הנקודות הנוספות שאמרת לי

*אני עדיין מרגיש שאני חייב פלטות מתחת לעקבים- הפעם הנמכתיי את ההגבהה והשתמשתי בפלטות של 1.25 kg

@elchonon
@kotzer

@Shem

נראה פצצה.
ההגבהה 100% מיותר, תתפטר מזה מיד:s13:

החזה עדיין מורם בצורה קיצונית שיוצרת התעגלות לא רצויה בגב, ובטווח הרחוק במשקלים כבדים יכול להוביל לפציעה. תמניך את החזה במעט על ידי כיווץ הבטן.

אתה מכווץ את הגב מצויין, ניכר שאתה מושך את המרפקים אחורה ופנימה ומשיג יציבות וכיווץ בגב העליון, חסר מאוד כיווץ בטן.
תבקש מחבר לתת לך אגרופים לבטן תוך כדי ירידה, זה יעזור לך לכווץ את הבטן כמו שצריך. אבל חשוב שיהיו אגרופים חזקים, שתכווץ מאוד חזק.

קשה לך מנטלית לחשוב להוריד את החזה מעט למטה, אבל אל תחשוב להוריד חזה, אלא על כיווץ בטן חזקה מאוד. אם צריך, תלמד להשתמש בחגורה וזה יעזור לך לכווץ, אולי גם משקל כבד יותר ידריך את הגוף שלך לכיווץ מתאים.

• פותח/ת השרשור
נראה פצצה.
ההגבהה 100% מיותר, תתפטר מזה מיד:s13:

החזה עדיין מורם בצורה קיצונית שיוצרת התעגלות לא רצויה בגב, ובטווח הרחוק במשקלים כבדים יכול להוביל לפציעה. תמניך את החזה במעט על ידי כיווץ הבטן.

אתה מכווץ את הגב מצויין, ניכר שאתה מושך את המרפקים אחורה ופנימה ומשיג יציבות וכיווץ בגב העליון, חסר מאוד כיווץ בטן.
תבקש מחבר לתת לך אגרופים לבטן תוך כדי ירידה, זה יעזור לך לכווץ את הבטן כמו שצריך. אבל חשוב שיהיו אגרופים חזקים, שתכווץ מאוד חזק.

קשה לך מנטלית לחשוב להוריד את החזה מעט למטה, אבל אל תחשוב להוריד חזה, אלא על כיווץ בטן חזקה מאוד. אם צריך, תלמד להשתמש בחגורה וזה יעזור לך לכווץ, אולי גם משקל כבד יותר ידריך את הגוף שלך לכיווץ מתאים.

תודה רבה! אני אשתדל אימון הבא לכווץ את הבטן אפילו יותר ואעלה סרטון. המוט הזה שקל 10.5 קילוגרם, עם כמה משקל לעבוד באימון הבא?
ולגבי ההגבהה, אני מרגיש שאני ממש חייב אותה, ניסיתי בלי וכל הסקווט מתפרק

תודה רבה! אני אשתדל אימון הבא לכווץ את הבטן אפילו יותר ואעלה סרטון. המוט הזה שקל 10.5 קילוגרם, עם כמה משקל לעבוד באימון הבא?
ולגבי ההגבהה, אני מרגיש שאני ממש חייב אותה, ניסיתי בלי וכל הסקווט מתפרק
תעלה סרטון בלי הגבהה, והפעם מהצד.
אני סבור שחוסר כיווץ בטן הוא מה שדוחף אותך קדימה ומפריע ליציבות.
תתחיל עם לפחות 40 ק"ג כולל המוט.

• פותח/ת השרשור
כן למה?
אתה חושב שתצליח 5X5 עם המשקל הזה?

נראה לי משקל מטורף, אני לא חושב שאצליח עם 25 kg לעשות 5 חזרות בטכניקה ראויה, עם 10 קילו אני ממש לא יציב, 40 קילו נשמע לי המון סה״כ לאימון השני שאני עובד בו על סקווט.

בכל זאת אם אתה אומר, אני אנסה..
כבר עכשיו אני אנסה לשריין את הכלוב עם המוטות בטיחות 😵

נראה לי משקל מטורף, אני לא חושב שאצליח עם 25 kg לעשות 5 חזרות בטכניקה ראויה, עם 10 קילו אני ממש לא יציב, 40 קילו נשמע לי המון סה״כ לאימון השני שאני עובד בו על סקווט.

בכל זאת אם אתה אומר, אני אנסה..
כבר עכשיו אני אנסה לשריין את הכלוב עם המוטות בטיחות 😵
עזוב, ביטחון זה הכל.
תתחיל עם 25 ק"ג 5X5.

@elchonon
@kotzer

@Shem

נראה סבבה.
תוותר על הדיסקים מתחת לכף הרגל, מיותר במקרה שלך, ותתחיל להעלות משקלים, כמו שאלחנן אמר לפחות 40 קילו, כרגע המשקל הזה מאפשר לך לעשות מה שבא לך, שזה לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית