למה?והנה המתכון המנצח ללב שבור חביבי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?והנה המתכון המנצח ללב שבור חביבי.
לא יודע מה איתך אבל בנות לא שמות עליי לא משנה איך אני נראה, ואני נראה יחסית טוב(חוץ מהשיער רעמה שלי).אני אוהב שבסוף אנחנו תמיד מסכימים
רק תזהר אני לא צריך אותך איתי בקטגורית טרנסקופטרים
מסכים איתך לגמרה 100% אבל תוצאות בגוף היו שונות מאוד ולי יותר חשוב גוף כי כמו שאלחנן אמר אין לי ביטחון עצמי 😭 (והרבה יותר קל שהבנות רוצות אותך בגלל הגוף)
it is lonely on the throne of godלמה?
אמתלטבעיים יש פוטנציאל נירולוגי הרבה יותר גבוה מאשר אשכרה לעלות על עצמם עוד ועוד מסת שריר, לכן יותר קל להיות פאוורליפטר טבעי מרשים מאשר בילדר (די בפער) סוף הדיון.
😘המקביל של אלחנן בבילדינג זה ליטרלי אנשים שמקבלים סכומי עתק על הגוף שלהם
it is lonely on the throne of god
קשה לחשוב על זוגיות כזאת מחזיקה, הבסיס שלה רעוע.
אמת
😘
אתה צעיר, תחכה שלבנות יתפתח המוח.לא יודע מה איתך אבל בנות לא שמות עליי לא משנה איך אני נראה, ואני נראה יחסית טוב(חוץ מהשיער רעמה שלי).
גם כן ממה שהבנתי בנות פחות אוהבות את הסוג של ה"בילדרים" יותר בקטע של כזה מישהו רזה עם קצת מסת שריר וקוביות.
אבל באמת שאין לי מושג ומין הסתם שזה משתנה מאישה לאישה.
והנה דוגמהno homo?
אתה צעיר, תחכה שלבנות יתפתח המוח.
ותאמין לי שזה ברכה שאתה דוחה בחורות שרק מחפשות גוף, זה נורא להיות בקשר כזה.
כי כמו כל דבר חומרי, זה נמאס בסוף, ונשאר עם לב שבור.
בחורה שתיקח אותך בגלל התוכן שווה הרבה יותר.
והנה דוגמה
אני לא רוצה שתפסיק לאהוב אותי אבל לא מחפש זוגיות צעיר מידי בשביל זהit is lonely on the throne of god
קשה לחשוב על זוגיות כזאת מחזיקה, הבסיס שלה רעוע.
חחחחחחחחחחחחחחחחח לא בקטע רע אתה כנראה לא נראה כמו שאתה חושב מה שנקרא אובר ביטחון עצמי @elchonon שזה אחלה דבר למרות שאני חושב שזה מתחבא מאחורי חוסר ביטחוןלא יודע מה איתך אבל בנות לא שמות עליי לא משנה איך אני נראה, ואני נראה יחסית טוב(חוץ מהשיער רעמה שלי).
חחחחחח קטע לפני שנתיים בערך הייתי בטיול מהצבא עם היחידה החלפתי בגדים (חולצה) מאחורי איזה אוטו הייתי בטוח שאני לבד בדיוק עברו כמה בנות בתיכון אחת אמרה וואוו שנייה לפני שחברה שלה גררה אותהגם כן ממה שהבנתי בנות פחות אוהבות את הסוג של ה"בילדרים" יותר בקטע של כזה מישהו רזה עם קצת מסת שריר וקוביות.
תכלס, אבל אני מדבר איתך לגמרי מבחינת פיזיק, אני מפותח ולא באמת מכיר הרבה ילדים בגיל שלי שנראה ככה אבל כן יש מצב שביטחון עצמי מוגבר.אני לא רוצה שתפסיק לאהוב אותי אבל לא מחפש זוגיות צעיר מידי בשביל זה
חוץ מזה שאם הייתי רוצה אני עדין לא מסכים איתך מניסיון
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* לא בקטע רע אתה כנראה לא נראה כמו שאתה חושב מה שנקרא אובר ביטחון עצמי @elchonon שזה אחלה דבר למרות שאני חושב שזה מתחבא מאחורי חוסר ביטחון
תפתח גוף עוד שנתיים התיכון יהיה אחד החלקים הכי טובים שלך בחיים תלמד מטעויות של אחרים (שלי)
חחחחחח קטע לפני שנתיים בערך הייתי בטיול מהצבא עם היחידה החלפתי בגדים (חולצה) מאחורי איזה אוטו הייתי בטוח שאני לבד בדיוק עברו כמה בנות בתיכון אחת אמרה וואוו שנייה לפני שחברה שלה גררה אותה
במקרה פשוט הרבה שחיפים עם קוביות יש להם ביטחון עצמי אז הם משיגים יותר בנות זה לא בגלל שהם שחיפים
לא מאמין לך.אני אוהב בחורות שטחיות משומשות בלי שכל ואתה לא תמנע בעדי
לא מסכים איתך. בגיל שלו היה לי חוסר ביטחון עצמי וחשבתי שהגוף שלי ממש לא מושך.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* לא בקטע רע אתה כנראה לא נראה כמו שאתה חושב מה שנקרא אובר ביטחון עצמי @elchonon שזה אחלה דבר למרות שאני חושב שזה מתחבא מאחורי חוסר ביטחון
שוב פעם זה שאתה קצת יותר גדול מכמה שחיפים לא הופך את הגוף שלך לטובתכלס, אבל אני מדבר איתך לגמרי מבחינת פיזיק, אני מפותח ולא באמת מכיר הרבה ילדים בגיל שלי שנראה ככה אבל כן יש מצב שביטחון עצמי מוגבר.
תודהלא מאמין לך.
לא מסכים איתך. בגיל שלו היה לי חוסר ביטחון עצמי וחשבתי שהגוף שלי ממש לא מושך.
רק בגיל מאוחר יותר גיליתי שהרבה בנות היו ממש דלוקות עלי.
החוסר ביטחון שלי בהמשך גרם לי לחשוב שבחורה שמתחילה איתי רק מרחמת עלי. אבל ברוך ה' התפתחתי והבנתי שבחורה שלא נמרחת עלי לא אומר שהיא לא מזילה ריר.
@Ilaybenita מהסרטונים, אתה נראה טוב, וגם מאוד חזק.
תסנן את הבחורות שיעמדו בתור בשבילך, אל תיקח בחורה שרק רוצה את הגוף שלך.
תאמין לי, תהיה בררן, בחורים כמוך נחטפים.
ואני לא סתם מפרגן.
כמה מתערבים שגם בגיל שלו יש לו פיזיק יותר מגניב משלך?שוב פעם זה שאתה קצת יותר גדול מכמה שחיפים לא הופך את הגוף שלך לטוב
לא מאמין לך.
סבבה כמו שאמרת יש מצב שיש לי "אובר ביטחון עצמי", אבל אני לא קצת יותר גדול מכמה שחיפים.שוב פעם זה שאתה קצת יותר גדול מכמה שחיפים לא הופך את הגוף שלך לטוב
ידעתי, כולכם החרדים אותו דבר:245:סתם, אידיאלית אני רוצה בתולה קצת כנועה שלא מתעניינת בפוליטיקה והאהבה שלה זה לבשל ולדאוג לילדים העתידיים המקסימים שלנו.
אני יוצא לעבודה אני רוצה נשיקה 😍
עזוב אותו, אין לו מה לעשות יותר מאשר להסתלבט על בחור בן 14.סבבה כמו שאמרת יש מצב שיש לי "אובר ביטחון עצמי", אבל אני לא קצת יותר גדול מכמה שחיפים.
ידעתי, כולכם החרדים אותו דבר:245:
איך נפלתי:🤦♂️:אני מכבד את החרדים בקטע הזה, האישה מבשלת ודואגת לילדים. שולחן שישי האישה שמה כל טוב על השולחן והגברים אוכלים להנאתם והאישה נהנית לספק את בעלה, לא כמו היום 50% מהזוגות החילוניים מתגרשים כי לאישה יש יותר מידי חברים ויותר מידי דעות פוליטיות ותעסוקות שלא קשורות לבית ובית זונות אחד שלם
תקשיב לפניני חוכמה שלי ילד, לקח לי זמן להבין את זה.
רק בגיל מאוחר יותר גיליתי שהרבה בנות היו ממש דלוקות עלי.
ככל שיש לך יותר גוף יהיו יותר כאלה שיעשו גם צעדשבחורה שלא נמרחת עלי לא אומר שהיא לא מזילה ריר.
אל תקשיב לו תלך עם מי שבא לךתסנן את הבחורות שיעמדו בתור בשבילך, אל תיקח בחורה שרק רוצה את הגוף שלך.
די נוכמה מתערבים שגם בגיל שלו יש לו פיזיק יותר מגניב משלך?
כן כמו כל ליפטר אתה חושב שאתה גדול ואתה לא אין לך אובר ביטחון עצמי רק אובר ביטחון בגודל שלךסבבה כמו שאמרת יש מצב שיש לי "אובר ביטחון עצמי", אבל אני לא קצת יותר גדול מכמה שחיפים.
מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזהעזוב אותו, אין לו מה לעשות יותר מאשר להסתלבט על בחור בן 14.
אם זה לא חסר ביטחון עצמי, אני לא יודע מה כן.
יש לי שידוך בשבילך, מעוניין?
היא חפש בעל תשובה רציני, אתה בקטע?
אבל תכלס, הסגנון העתיק עובד יותר טוב מהסגנון המודרני.
אני מבשל בבית.