הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
בהצלחה
חתירות הכוונה חתירה עם מוט או חתירה על מוט מתח נמוך?
כאילו על מוט מתח נמוך, לא בדיוק מתח נמוך אבל אותה תנועה ורגליים בהגבהה קצת, פשוט להכניס גם משיכות אופקיות.

Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

21/09/20 אימון רגליים

משהו ממש מינימליסטי, אין הרבה מה לעשות.
עשיתי הרבה סווקאטים, סקוואטים עם משקולות, עם כד מים, עם אח שלי.
בסוף הלכתי ל 30Down בסקוואטים, זאת אומרת שעשיתי 30, נחתי פחות מדקה, ואז 29, ואז 28 וכו'.
לקראת הסוף כבר לא נחתי בכלל, זה לא הרבה, אבל זה מה שאני יכול לעבוד איתו.
היום בבוקר קמתי עם קצת DOMS בגלל הנפח הגבוה, לא מתלונן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה מרגיש שסקוואטים מספיקים לך גם להאמסטרינג אז סבבה, אף על פי שאני אישית אוהב במשקל גוף לרגליים לעשות כפיפת ברך נורדית להאמסטרינג ולעשות גם פיסטול סקוואט שנותן יותר דגש לקוואדס.
בכל מקרה נשמע חתיכת אימון ארוך עם כל הנפח... שאפו

אם אתה מרגיש שסקוואטים מספיקים לך גם להאמסטרינג אז סבבה, אף על פי שאני אישית אוהב במשקל גוף לרגליים לעשות כפיפת ברך נורדית להאמסטרינג ולעשות גם פיסטול סקוואט שנותן יותר דגש לקוואדס.
בכל מקרה נשמע חתיכת אימון ארוך עם כל הנפח... שאפו
תודה, פיסטולים לא ממש באים בחשבון ואני יכול לנסות לאלתר משהו לכפיפות ברך נורדיות, למרות שכן אני מרגיש שהסקוואטים פוגעים טוב בהמסטרינגס(אם הייתה לי גישה אז מן הסתם שהייתי מוסיף דדליפטים רומניים).
בכל מקרה תודה, והאימון לא היה ממש ארוך, פחות מחצי שעה, אבל בעשרים דקות בערך מתוך החצי שעה עשיתי סקוואטים אז זמן עבודה היה טוב סך הכל.

24/09/20 עוד אימון משקל גוף...

לא זוכר במדויק את החזרות, אבל זוכר את הסטים בכללי.
מתח 3x12,12,12,10
סופרסט
שכיבות סמיכה 3x30,25,22

חתירות/מתח אוסטרלי 3xמקסימום

מקבילים 3xמקסימום

סקוואטים 30down (כאילו שעושים 30, ואז 29, ואז 28....) באמת שזה היה ממש קשה אבל הצלחתי לעבור את זה ואני מצפה לdoms מחר.

פייספולס 2xמקסימום, עם מעיין דרופסט של הקושי של הגומיות.

אחרי זה באלי לעלות למתח לעשות קצת חזרות, אני עולה על קצות האצבעות ובום!, נתפס לי השריר תאומים בצורה הכי כואבת שהייתה לי אי פעם, לא יודע מה קרה שם אבל היו כאבים, אבל לא נורא.

אגב הירידה במשקל הולכת דיי טוב, שוקל בערך 70.4, מצפה לרדת עד 69 קילו ככה, ומשם להשאר במשקל גוף ולעלות לאט מחדש כשהמכונים יפתחו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לידע כללי, מאזן קלורי שלילי בגיל הזה לא פוגע בצמיחה לגובה?
שמעתי על זה, ובכללי אני נגד חיטוב בגיל שלי ולא ממליץ את זה, אבל אני עושה מיני חיטוב אגרסיבי כזה, מקסימום שבועיים, אני יודע שזה לא אופטימלי בשביל לשמור על מסה וכוח, אבל אני יודע שלא ממש תהיה לי בעיה לעלות למעלה מחדש, ויש לי מספיק זמן לעלות.

29/09/20 אימון מתח קצר

רציתי להכניס קצת נפח לגב היום, עד שאני אתאמן באופן מסודר, אז מצאתי משהו נחמד באינטרנט שאפשר לעשות עם מתח:
5 5 5
4 4 4 4
3 3 3 3
2 2 2 2
1 1
בכללי עושים חמש מתח, ואז נחים כמה שרוצים ועושים ארבע, וממשיכים עם הפרוטוקול עד מתח אחד, משם עולים לחמש, יורדים עוד פעם לאחד ועולים עוד פעם לחמש, כל זה עם מינימום מנוחה שאפשר.
סך הכל זה יוצא 53 מתח, ועשיתי את זה בשבע דקות, מכאן זה רק לשפר את זה לחמש דקות.
חוץ מזה שירדתי מתחת ל70 ק"ג משקל גוף בגלל הצום, מתכנן לנסות להשאר כאן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

06/10/20

אימון לילה, בחוץ בפארק כושר, לא משהו מיוחד אבל זה גרם לי לצאת מהבית שזה טוב.
מתח(משקל גוף) 10x10
מקבילים 10x15,15,13,12,12,12,13,11,8,6
*בסט האחרון עשתי מעיין דרופ סט, ירדתי ל3 שכיבות סמיכה שבקושי הצלחתי לנעול, אחר 3 שכיבות סמיכה על הברכיים שבקושי הצלחתי לנעול ואז חזרה אחת במקבילים עם ירידה איטית ועצירה למטה.
מתח אוסטרלי 10x10, זמני מנוחה קצרים מאוד, נטו בשביל להכניס נפח לגב.
הבנתי שהסגר הזה עומד להמשך יותר מכמה שבועות, אז זה מבאס מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית