הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

A1B1-A2B2 [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
״ושמחת בחגיך והיית אך שמח״

יום ראשון לטקסס

מהתרגשות לקחתי סקופ וחצי p.w
(אני יכול להדליק עכשיו את רידינג)

והתחלתי להתחמם/לטפס

עכשיו אני יכול לרשום כמו @yujinius המלך

סקוואט 5*5 62.5
ל.חזה 5*5 50
ברבל ראו 5*3 40

*כל הגוף מחושגז
תודה ל@nlr666 שהביאני עד הלום
*זמני מנוחה קצת יותר גדולים
*זה כאילו לקחו fbw וקיבצו אותה ל.rar

תשמע עד כה הייתי משתמש p.w של gat
עכשיו עברתי למסאל טק,זה יכול גם לעורר בן אדם מת!

קפאין נותן את ה״כאפה״ של הערנות
אבל הצטרולין,בטא אלנין,טאורין,וכל שאר ירקות,נותנים את הערך המוסף של p.w

אני לא יודע אם המספרים שלך מחייבים טקסס, זה לדעתי מוקדם מידי לזה. במיוחד שלפי מה שאני זוכר, אם יש לך טסטוסטרון נמוך, עדיף לעבוד בעצימות יותר גבוהה ואני לא בטוח שהמשקל הזה ביום ראשון ל5×5 יהיה מספיק כדי לדחוף את יום חמישי. יש מצב שזה יעבוד לזמן הקרוב, כי בהתחלה רוב הדברים באמת יעבדו, אבל לדעתי אתה יכול להעלות את המספרים בהתקדמות לינארית פשוטה שמתבססת יותר על עצימות מאשר על נפח. בכל מקרה, בהצלחה, מעניין לשמוע.

@StrongEnough
לא הבנתי אח 😃
אפשר במילים פשוטות?
אכן אני בבעיה עם הטסט הנמוך.
היית מציע אחרת?
@nlr666
אני פתוח להכל 😃
יש מצב שמה שאני עושה לא תקין?
זאת אומרת לא נכון אלי ספציפית?

@StrongEnough
לא הבנתי אח 😃
אפשר במילים פשוטות?
אכן אני בבעיה עם הטסט הנמוך.
היית מציע אחרת?
@nlr666
אני פתוח להכל 😃
יש מצב שמה שאני עושה לא תקין?
זאת אומרת לא נכון אלי ספציפית?
רוצה לומר שטקסס זה ליותר מתקדמים
אבל אז הסברתי לך את זה
בכל מקרה,תוכל להתקדם איתה לדעתי למשקלים יפים

ובעניין הטסט,יש חדש?בדיקת דם?

טרם עשיתי.
העניין כאן כמו שאני מבין,שהתוכנית הזו לא תאפשר לי התאוששות כמו שצריך,עקב הטסט הנמוך?
אזי אולי להחליף לAB "פשוט יותר״?

להפך. התוכנית בנויה על נפח בתחילת השבוע שאמור לתרום לעלייה בכוח ולהתקדמות בסוף השבוע.

לדעתי, היא פחות תתאים לך בגלל המשקלים שאתה נמצא בהם. 67.5 קג ל5×5 זה לא מספיק כבד בשביל לדחוף את העצימות, ובגלל שהטסט נמוך, לדעתי כדאי לעבוד בעצימויות גבוהות יותר (זאת השערה שלי, מעולם לא חקרתי את הנושא, אבל אצל נשים זה לרוב ככה), כמו למשל SSNLP.

באופן כללי התכנית מיועדת למתאמנים לאחר שלב המתאמן המתחיל, עם ראש יחסית קשוח. לדעתי מוקדם לך בעיקר כי אתה יכול להתקדם מאימון לאימון.

מצד שני, אני לא רוצה להוריד אותך. היא יכולה לעבוד, פשוט לדעתי פחות יעילה במצבך. בסוף הכי חשוב זה התמדה, ולהצמד למשהו אחד מספיק זמן ולא לזגזג בין תוכניות יותר מידי. וטכניקה טובה, כמובן.

להפך. התוכנית בנויה על נפח בתחילת השבוע שאמור לתרום לעלייה בכוח ולהתקדמות בסוף השבוע.

לדעתי, היא פחות תתאים לך בגלל המשקלים שאתה נמצא בהם. 67.5 קג ל5×5 זה לא מספיק כבד בשביל לדחוף את העצימות, ובגלל שהטסט נמוך, לדעתי כדאי לעבוד בעצימויות גבוהות יותר (זאת השערה שלי, מעולם לא חקרתי את הנושא, אבל אצל נשים זה לרוב ככה), כמו למשל SSNLP.

באופן כללי התכנית מיועדת למתאמנים לאחר שלב המתאמן המתחיל, עם ראש יחסית קשוח. לדעתי מוקדם לך בעיקר כי אתה יכול להתקדם מאימון לאימון.

מצד שני, אני לא רוצה להוריד אותך. היא יכולה לעבוד, פשוט לדעתי פחות יעילה במצבך. בסוף הכי חשוב זה התמדה, ולהצמד למשהו אחד מספיק זמן ולא לזגזג בין תוכניות יותר מידי. וטכניקה טובה, כמובן.
מקבל בשמחה!
איזו תוכנית כן היית מתאים לי?
מתאמן ביתי עם ציוד בינוני
בעל טסט נמוך 😃

אם הייתי מאמן אותך הייתי מעדיף שתעשה SS NLP, זאת התכנית הראשונה שמתחילים צריכים לעשות לדעתי. טקסס מתהוד יכולה להתאים בהמשך, אבל אתה יכול להתחזק כרגע עם משהו יותר פשוט. אבל לפני שאתה נכנס לזה, אתה צריך לדעת שהטכניקה שלך בתרגילי הבסיס במצב טוב.

אהלן ג׳מעה
היום התחלתי רשמית עם השייקים,עולם אחר לגמרי,להיות קליל לאורך כל היום.
תכף מסיים תיום עם ארוחת ערב מוצקה:חזה עוף בטטה וכו.

מבחינת אימון היום התבצעו סינגלים
דהיינו חימום/טיפוס ב2.5ו5 קילו עד לחזרה אחת ממש כבדה(עבורי).

סקאווט: 75.5
לחיצת חזה מהריצפה:65
דד ליפט:67.5(כבר הייתי מחוסל)

בשבילי זה הישג!
הבנתי לעומק את התוכנית,למעשה מיום ראשון של 5x5 יש התאוששות עד ליום חמישי,שבו ״צריך״ להרביץ משקלים.

תודה על העזרה אחים ואחיות
@nlr666
@OA
@StrongEnough @אני=]

בשמחה רבה!!! 😄
תרגיש חופשי לשתף במתכונים / רעיונות לשילוב / תמונות להשראה ;)

אישתי גם איתי במסע,היא הרגישה רע,אז היא הוסיפה לעצמה כריך קטן.
רכשתי היום עוד שילובים של ירוקים יותר,כלום קלוריות.
מחר אצלם

אלוף, כיף לשמוע.
הלחיצה מהרצפה פשוט נקרא פלור פרס.
כל הכבוד, הכי חשוב ניהול עומסים נכון, נראה שאתה בדרך הנכונה חבר.

תודה רבה.

• אהבתי
Reactions: OA
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית