עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד לי מי יפצה אותי על הנקע בצוואר?תחשוב על זה ככה.
שאתה מתמקם לדדליפט כדי להתחיל את ההרמה, תכווץ את הגב טובטוב, ופשוט תפול אחורה. בכך שאתה שומר על הגב ניטרלי אתה ממנף את משקל הגוף שלך כנגד המוט.
הכי הרבה שהצלחתי פיזית לנתק מהרצפה ככה זה 175 קילו. ללא למשוך את המוט בכלל. וזה משהו שאני עדיין עובד עליו ומשתפר איתו.
October 28, 2020 - YouTube
אני לא ממש יושב בצורה הקלאסית אלא נופל לאחור כדי לבנות מתח.
תגיד לי מי יפצה אותי על הנקע בצוואר?
התכוונתי לסרטו, פרסמת אותו כשהוא על הצד:s49:הכל מסוכן אם אתה טמבל
גם בנץ עם אחיזה מלאה, גם סקואט, גם דדליפט עם גב מושלם, גם כפיפות מרפק וכו
אה זה, בשביל דבר כל כך פשוט כמו לסובב את הסרטון זה תהליך ארוך ומייגע בפועל.התכוונתי לסרטו, פרסמת אותו כשהוא על הצד:s49:
סיכום מעולהיום אסל יום בסל
@nlr666
ת׳שרפנא יא מסעד
@Whale
החלוקה שלי היא ראשון התקדמות בגב
שני התקדמות בחזה
רביעי התקדמות ברגליים
חמישי התקדמות בכתף
או בחזרה,או בסט,או בקיצור זמן המנוחה
אכן לחיצת כתף תרגיל קשה,אבל הייתי חייב להתקדם,כי אני מוריד הילוך מחזה כדי להתחזק בכתף.
יש מצב שאתמול שהאימון היה קשוח ולא התאוששתי כראוי(למרות שעשיתי הכל לפי הספר)
בקצה שים לעצמך סדר עדיפויות. אם מטרת העל של האימון היא פיתוח כוח בכתף, אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה עבודת כתף. כל עוד אין סיבה ספציפית לעשות חזה לפני כן אז זה רק מהווה פוטנציאל לפגיעה בביצועים.שאלה למכובדיי
ביום ההתקדמות שלי בכתף
הייתם מתחילים בכתפיים או בחזה
זאת אומרת חזה קל ואז כתף כבד
תודה רבה
חשבתי בדיוק ההפך,מפני שלא יהיה חימום כמו שצריך ואז זה יוביל לפציעה.בקצה שים לעצמך סדר עדיפויות. אם מטרת העל של האימון היא פיתוח כוח בכתף, אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה עבודת כתף. כל עוד אין סיבה ספציפית לעשות חזה לפני כן אז זה רק מהווה פוטנציאל לפגיעה בביצועים.