עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בליטר וחצי מי סודה יש 315 מג נתרןסודה זה נתרן אם אני לא טועה
אז צדקתי:37mv:בליטר וחצי מי סודה יש 315 מג נתרן
אז בעיני זה לא תוסף, זאת הדרך שלי להגיע לנתרן שלי, וזה נותן טעם לאוכל. אם אתה מגיע למספיק ממינרל כלשהו אין סיבה לעשות משהו מיוחד. הדבר הראשון שסטן ממליץ לעשות זה בדיקת דם ולראות מה החוסרים שלך ול'נות את התזונה בהתאם.קודם כל לא אמרתי לא לצרוך נתרן בתפריט, זה גם בלתי אפשרי, אני טוען שבן אדם עם תפריט נורמלית בריאה ומגוונת מגיע לכמות מספקת של נתרן, מעצם היותו אחד המינרלים הנפוצים בעולם.
מי שאוכל תפריט עשירה בחלבון ושומן ובלי הרבה פירות וירקות או פחמימה, מוטב יהיה עם יגוון ויכניס את המאכלים החשובים האלו מאשר רק לתסף בנתרן.
מי שהגיע לחוסר נתרן, שבהחלט יתסף, מי שבעודף שימנע, אך מי שלא יודע שיאכל מאוזן וזהו.
אני מבין שכשאומרים לך איזה מפחיד זה חוסר מינרל מסוים נוצר פאניקה ומחשבה שאתה חייב לצרוך אותו או ש...
הרבה נשים שומעות על חשיבות הברזל וצורכות תוספים, כי שמעו שעייפות יכול לנבוע מחוסר ברזל, אז המוח כבר רץ ומדמיין כמה הוא עייף, והבחורה המסכנה מתספת בברזל שהיא לא צריכה ושוכחת שאפשר לעשות בדיקת דם פשוטה לברזל, ושעודף ברזל מסוכן בהרבה מחוסר.
בתור אחד שאוכל דג כמעט כל יום, אני לא רואה סיבה לתסף ביוד, מה לדעתך היה קורה לי עם הייתי מוסיף גם מלח מעושר ביוד על הדגים שאני אוכל? לא נראה לך שאפשר להגיע לעודף? אני הכי בעד מזון עשיר במינרלים, אבל תוסף זה סיפור אחר. מלח שולחן זה בעיני תוסף.
למי שצריך זה מעולה, למי שבספק מלח ים או הימליה זה מכיל הרבה מינרלים נוספים זה כנראה הרבה יותר עדיף.
וסתם דרך אגב, אני כרגע אוהב להתאמן בשמש, אז אני מוסיף רוטב סויה, סלרי, וחרדל למאכלים שלי, הם מכילים הרבה נתרן, וכמו שאני אוהב, מהמזון.
זאת ארוחה אחת. מה שאר הארוחות? תסכום הכל ותראה לכמה אתה מגיע. ושוב, מי שאוכל ורטיקל לא אוכל הרבה מאכלים עם הרבה נתרן בגלל סיבות אחרות אז אין נתקן גבוה באוכל והפיתרון לזה הוא להמליח לפי הטעםתלוי מה זה אוכל נקי, קוטג' זה נקי? גבנץ זה נקי? לחם זה נקי?
קראתי את הפוסט הזה בערב וראיתי בערך את הנתרן במאכלים שאכלתי בארוחת ערב - גביע קוטג' סביבות 800 מ"ג, גבנ"ץ בערך 500 (760 ל 100 גרם אבל אכלתי 3 פרוסות זה כנראה פחות), לחם עוד איזה 300, וזה עוד בלי לספור את המלח ששמתי על החביתה.
אז הארוחה בגדול מכילה אוכל "נקי" אפשר להגיד, ועם כמות לא קטנה בכלל של נתרן
אבקת ויטמין סי, כמעט ולא צורך מירקות,זה מביא קיק באימון וחמיצות.מאיפה אתה מביא כמויות כאלה של ויטמין c, מה הצריכה היומית שלך שלו, ובכלל מה הכמות המומלצת ממנו
ואם המי סודה לא מנטרלים את האפקט של המלחים שונים בגלל הפרשי הph?
זה עדיין תוסף, גם אם זה מפורר וטעים.אז בעיני זה לא תוסף, זאת הדרך שלי להגיע לנתרן שלי, וזה נותן טעם לאוכל. אם אתה מגיע למספיק ממינרל כלשהו אין סיבה לעשות משהו מיוחד. הדבר הראשון שסטן ממליץ לעשות זה בדיקת דם ולראות מה החוסרים שלך ול'נות את התזונה בהתאם.
בדר''כ התכווצות שרירים נגרמת מחוסר מגנזיום לא?זה עדיין תוסף, גם אם זה מפורר וטעים.
הוא מזוקק, ומכיל רק מינרל, מה ההבדל בינו לתוסף סידן?
אם אכן בדיקת דם מאששת שאתה צריך תוסף או שהתזונה שלך דלה ברכיב מסוים בגלל כל סיבה שלא תהיה, ברור שכדאי לתסף.
זה כמו B12 לטבעונים.
אני לא חולק עליך, רק שאני סקפטי לגבי הנחיה כללית כזאת על סמך התכווצויות שרירים של פאוורליפטר חזק וגדול ומוזרק ביום התחרות שלו.
בהחלט.בדר''כ התכווצות שרירים נגרמת מחוסר מגנזיום לא?
ומה היא הכמות המומלצת של נתרן ליום למתאמן? לפי מה שקראתי כפית מלח ואתה עובר את זהבהחלט.
אבל גם ממינרלים אחרים.
לא ברור כמה זה.ומה היא הכמות המומלצת של נתרן ליום למתאמן? לפי מה שקראתי כפית מלח ואתה עובר את זה
אין בתפריט שלי דברים מעובדים, ורוב הנתרן מגיע בכלל מהחלבוןלא ברור כמה זה.
וזה כנראה תלוי בהרבה דברים.
כמו שכבר ציינו בדיון הזה, אם יש לך תפריט מאוזן, אתה לא צריך לדאוג לזה.
אבל אם יש לך תפריט שממש חסרה בנתרן, או מתאמן הרבה ומזיע המון, אולי תצטרך יותר.
כנראה שעדיף להוסיף קצת.אין בתפריט שלי דברים מעובדים, ורוב הנתרן מגיע בכלל מהחלבון
לפי מחשבון קלוריות אני מגיע ל1000 מ''ג ביום, הבנתי שמומלץ 1500 מ''ג , אבל לאדם המתאמן אין מספר
לא אוהב :/, עוד מעט תתחיל עונת האבוקדו ונחזור 😃כנראה שעדיף להוסיף קצת.
תזונה עשירה בחלבון ובלי הוספת מלח, כנראה די עניה בנתרן.
אבל מה עם ירקות, אתה אוכל?
תאכל ירקות לא רק בשביל נתרן.לא אוהב :/, עוד מעט תתחיל עונת האבוקדו ונחזור 😃
יש לי מולטי ויטמין אבל הוא לא מכיל sodium
פסקה שקראתי, אני אכוון ל2000 מ''ג (בגלל זיעה ואימונים)
According to the FDA, the average daily sodium intake for Americans is 3,400 milligrams per day, whereas the upper safe limit is recommended to be 2,300 milligrams per day, and no more than 1,500 milligrams of sodium per day is required for healthy bodily functions
לא סובל ירקות, ובתור ילד אכלתי, משום מה במסלול החיים הפסקתי לאהובתאכל ירקות לא רק בשביל נתרן.
מבין אותך, אבל בכל זאת אני חושב שזה מאוד חשוב, לא פחות מחלבון.לא סובל ירקות, ובתור ילד אכלתי, משום מה במסלול החיים הפסקתי לאהוב
נכנסת חזק בראש של כל מה שלא חלבון.ירקות זה MEME של היהודים להרוויח כסף על המימ שנקרא ''וויטמינים''
נכנסת חזק בראש של כל מה שלא חלבון.צפה בקובץ המצורף 58307
חלבון זה לא אבקה בכלל?😆חלבון קיים רק בבשר ועוף, השאר תאמת מימ.