הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשתה בבנץ'

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
היה לי ויכוח עם מאמן בחדר כושר, הוא אומר שצריך הקשתה ממש קטנה ו"טבעית" של הגב ויותר מזה פוגע ודוחס את החוליות,
בקיצור ממש נגד ההקשתה של פווארליפטרים ו "הם מקריבים את הגב שלהם בשביל עוד כמה קילוגרמים על המוט".

אני אמרתי שאין בעיה גם לעשות הקשתה גדולה כל עוד הישבן עדיין על הספסל וככה אין לחץ על החוליות(מהמאמר שקראתי בקילוגרם על לחיצת החזה)

מי צודק? אשמח להסבר גם

אם אתה מסוגל להקשית יותר אז אין נזק, אבל מן הסתם אם אתה מגזים עד למצב שזה כואב לך אז זה לא חכם
האדם שמאחוריך בתמונת הפרופיל גורם לאשליה שיש לך תספורת "משרד מקדימה מסיבה מאחורה".
וואי, החזרת אותי לשנות ה80.
ואין לי 18, בכלל.

נערך לאחרונה:
קודם כל הוא, כי הוא מדריך...
לאחר מכן אתה דווקא בגלל שהוא מדריך
כל המתאמנים שלי פוגשים את אותם מאמנים במכון.
הקשתה מסיע בלג דרייב, שחיוני כדי להצמיד את הכתף למיקום המתאים, ולמוט לעלות ולרדת בעיקר על ידי שרירי החזה ופחות כתפיים.
לעבוד עם כתפיים לא יציבות זה כמו לעשות סקוואט על מזרון, זה לא בטוח.
רוב הבנצ'רים עם כאבי כתפיים שפגשתי פותרים את זה עם הקשתה.
עזוב לרגע את הגב, הסיכון העיקרי של בנץ' גרוע זה הכתפיים, בוא נאבטח אותם על ידי ייצוב שלהם עם לג דרייב שמה לעשות דורש הקשתהף.
רק ככה תוכל לדחוף את גוף כלפי מטה אל תוך הכתפיים לתוך המיטה.
1+

ההקשתה בביצוע לחיצת חזה מאוד חשובה, אך הכל בפרופורציה, במידה ובאמת תקשית את הגב יתר על המידה יתכן כי תעשה לו נזק, תקשית את הגב כל עוד אינך סובל מכאבים בעקבות כך, אל תיקחו את עצמכם למצב קיצון בכל הנוגע להקשתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית