למרות שאתה גר בכוסי למלם,אני רושם אותך כאופצ'החד"כ שלי פתוח לעסקים
![]()
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למרות שאתה גר בכוסי למלם,אני רושם אותך כאופצ'החד"כ שלי פתוח לעסקים
![]()
רק אומר אני לוקח "קריאטין" כתשלום:s47:🤯🤯למרות שאתה גר בכוסי למלם,אני רושם אותך כאופצ'
תקבל בלי קשר חביבירק אומר אני לוקח "קריאטין" כתשלום:s47:🤯🤯
לא מומלץ לכלבה שלי יש התמכרות קשה לקפאין
הקורונה זה הבלוף הכי גדול, הכל חרטא הרסו תמדינה תקשיבו לו קצת
מדבר על הסגר הקודם.
תתפלא, הזאת שמסקרת את ההפגנות של השמאלנים בבלפור עושה פאקינ 80 בחודש נקי ממס כי זה תרומות על זה שהיא צועקת את השטויות האלה כבר כמה חודשים טוביםצריך לסגור את הבנאדם הזה באברבנאל. אני תוהה לעצמי כמה דפוק בראש בנאדם צריך להיות כדי להתייחס לדבר הלא מוגדר הזה ברצינות. אני אפילו לא יודע מאיזה שטות שהוא אמר להתחיל להתייחס.
אני חייב שמישהו כאן יסביר לי כי אולי אני מפספס משהו, איזה אינטרס יש למנהיגים המושחתים כדברי המשורר להכניס את המדינה לסגר, לשתק את כלכלת המדינה ולהוציא מיליארדים על אכיפת חוק שלא מועיל להם בכלום?
כמה קל לצעוק אמירות קונספירטיביות ככה קשה להסביר אותן.
אין לי ציוד אבל את תמיד יכולה לקפוץ תרשמי בוויז מישמיש😭
טוב, אין ברירה.
מי כאן גר במרכז, יש לו ציוד כושר ביתי, ולא אכפת לו שאקפוץ פעמיים בשבוע?
דברו אלי.
אני בשוקתתפלא, הזאת שמסקרת את ההפגנות של השמאלנים בבלפור עושה פאקינ 80 בחודש נקי ממס כי זה תרומות על זה שהיא צועקת את השטויות האלה כבר כמה חודשים טובים
לחצו כאן כדי לתמוך בקמפיין אור-לי ברלב: חייבים כוח אזרחי
אז כל עוד יש הזויים שמקבלים כסף על זה שהם הזויים יהיו גם הזויים 'בחינם'
זה פאקד אפ אבל היא מרוויחה יותר מראש הממשלה על זה שהיא מכפישה שוטרים, מאיימת עליהם ומספקת לכולם כמה כולם מושחטים ומשקרת על ימין ועל שמאל שיש בהפגנות כאלה כמה עשרות אלפים
בחייאת ראבק שמישהו יסביר לי מה הסיפור עם ההוא בתחפושת בשורה האחרונה, השני מימיןאחד הטובים..
![]()
אה זה? הוא 'אמן' (שנעצר בגלל זה-הטרדה מינית)בחייאת ראבק שמישהו יסביר לי מה הסיפור עם ההוא בתחפושת בשורה האחרונה, השני מימין
איפה ואת מי הוא הטריד מינית?אה זה? הוא 'אמן' (שנעצר בגלל זה-הטרדה מינית)
על פי המשטרה הטריד את הסביבהאיפה ואת מי הוא הטריד מינית?
איך לך מושג כמה המשפט הצחיק אותי עכשיוהטריד את הסביבה
שמח שאתה צוחק בוביאיך לך מושג כמה המשפט הצחיק אותי עכשיו
צריך לסגור את הבנאדם הזה באברבנאל. אני תוהה לעצמי כמה דפוק בראש בנאדם צריך להיות כדי להתייחס לדבר הלא מוגדר הזה ברצינות. אני אפילו לא יודע מאיזה שטות שהוא אמר להתחיל להתייחס.
אני חייב שמישהו כאן יסביר לי כי אולי אני מפספס משהו, איזה אינטרס יש למנהיגים המושחתים כדברי המשורר להכניס את המדינה לסגר, לשתק את כלכלת המדינה ולהוציא מיליארדים על אכיפת חוק שלא מועיל להם בכלום?
כמה קל לצעוק אמירות קונספירטיביות ככה קשה להסביר אותן.
ראיתי את התמונות של המר שקשוקה הזה שמתחפש לאישה ערומה
בנאדם שמסתובב ככה ברחוב צריך פגישה עם פסיכיאטר מחוזי, מעצר לא יעשה כלום, wtf
היית רוצה שהילדים שלך ייחשפו לדבר כזה ברחוב??
אם זה לא הטרדה אנלא יודע מה הטרדה
לא צפיתי בהכל אבל הוא העלה כמה נקודות מעניינות 😃