הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה_סגר #טייק 3

החד"כ שלי פתוח לעסקים

maxresdefault.jpg
למרות שאתה גר בכוסי למלם,אני רושם אותך כאופצ'

הקורונה זה הבלוף הכי גדול, הכל חרטא הרסו תמדינה תקשיבו לו קצת
מדבר על הסגר הקודם.

הקורונה זה הבלוף הכי גדול, הכל חרטא הרסו תמדינה תקשיבו לו קצת
מדבר על הסגר הקודם.

צריך לסגור את הבנאדם הזה באברבנאל. אני תוהה לעצמי כמה דפוק בראש בנאדם צריך להיות כדי להתייחס לדבר הלא מוגדר הזה ברצינות. אני אפילו לא יודע מאיזה שטות שהוא אמר להתחיל להתייחס.
אני חייב שמישהו כאן יסביר לי כי אולי אני מפספס משהו, איזה אינטרס יש למנהיגים המושחתים כדברי המשורר להכניס את המדינה לסגר, לשתק את כלכלת המדינה ולהוציא מיליארדים על אכיפת חוק שלא מועיל להם בכלום?
כמה קל לצעוק אמירות קונספירטיביות ככה קשה להסביר אותן.

• פותח/ת השרשור
צריך לסגור את הבנאדם הזה באברבנאל. אני תוהה לעצמי כמה דפוק בראש בנאדם צריך להיות כדי להתייחס לדבר הלא מוגדר הזה ברצינות. אני אפילו לא יודע מאיזה שטות שהוא אמר להתחיל להתייחס.
אני חייב שמישהו כאן יסביר לי כי אולי אני מפספס משהו, איזה אינטרס יש למנהיגים המושחתים כדברי המשורר להכניס את המדינה לסגר, לשתק את כלכלת המדינה ולהוציא מיליארדים על אכיפת חוק שלא מועיל להם בכלום?
תתפלא, הזאת שמסקרת את ההפגנות של השמאלנים בבלפור עושה פאקינ 80 בחודש נקי ממס כי זה תרומות על זה שהיא צועקת את השטויות האלה כבר כמה חודשים טובים

לחצו כאן כדי לתמוך בקמפיין אור-לי ברלב: חייבים כוח אזרחי

אז כל עוד יש הזויים שמקבלים כסף על זה שהם הזויים יהיו גם הזויים 'בחינם'

זה פאקד אפ אבל היא מרוויחה יותר מראש הממשלה על זה שהיא מכפישה שוטרים, מאיימת עליהם ומספקת לכולם כמה כולם מושחטים ומשקרת על ימין ועל שמאל שיש בהפגנות כאלה כמה עשרות אלפים

😭
טוב, אין ברירה.
מי כאן גר במרכז, יש לו ציוד כושר ביתי, ולא אכפת לו שאקפוץ פעמיים בשבוע?
דברו אלי.
אין לי ציוד אבל את תמיד יכולה לקפוץ תרשמי בוויז מישמיש
תתפלא, הזאת שמסקרת את ההפגנות של השמאלנים בבלפור עושה פאקינ 80 בחודש נקי ממס כי זה תרומות על זה שהיא צועקת את השטויות האלה כבר כמה חודשים טובים

לחצו כאן כדי לתמוך בקמפיין אור-לי ברלב: חייבים כוח אזרחי

אז כל עוד יש הזויים שמקבלים כסף על זה שהם הזויים יהיו גם הזויים 'בחינם'

זה פאקד אפ אבל היא מרוויחה יותר מראש הממשלה על זה שהיא מכפישה שוטרים, מאיימת עליהם ומספקת לכולם כמה כולם מושחטים ומשקרת על ימין ועל שמאל שיש בהפגנות כאלה כמה עשרות אלפים
אני בשוק

לא צפיתי בהכל אבל הוא העלה כמה נקודות מעניינות 😃

• פותח/ת השרשור
ראיתי את התמונות של המר שקשוקה הזה שמתחפש לאישה ערומה
בנאדם שמסתובב ככה ברחוב צריך פגישה עם פסיכיאטר מחוזי, מעצר לא יעשה כלום, wtf

היית רוצה שהילדים שלך ייחשפו לדבר כזה ברחוב??

אם זה לא הטרדה אנלא יודע מה הטרדה

ראיתי את התמונות של המר שקשוקה הזה שמתחפש לאישה ערומה
בנאדם שמסתובב ככה ברחוב צריך פגישה עם פסיכיאטר מחוזי, מעצר לא יעשה כלום, wtf

היית רוצה שהילדים שלך ייחשפו לדבר כזה ברחוב??

אם זה לא הטרדה אנלא יודע מה הטרדה

רגעי המעצר

🤣
ב3:00 מסביר את הרציונל

לא צפיתי בהכל אבל הוא העלה כמה נקודות מעניינות 😃

הנקודה הכי מעניינת שהוא העלה היא שהוא מזמין אנשים לקרוא לו טיפש כי זה מה שהוא.
אני אשמח לדעת איפה הוא עשה את הדוקטורט שלו ברפואה ואיזה מרכז מחקר נותן לו לעבוד על חקר הנגיף שהנקודות שהוא העלה כאלה נכונות ומבוססות על משהו אחר חוץ מהטמטום שלו, ועל הדרך אני מזמין שוב כל גאון כאן שרק יודע להתלונן ולהפריח לאוויר קונספירציות שיסביר לי מה האינטרס של ממשלת ישראל ללכת לסגר חוץ מלהוריד את קצב התחלואה שהפך לגבוה בעולם באופן יחסי לאוכלוסיה. לא אומר שלסגר אין מחיר כבד, לא אומר שלא יכולנו להימנע מסגר אם ההתנהלות הייתה יותר טובה ואני לא אומר שההתנהלות של הממשלה לא הייתה ביזיונית בחודשים שאחרי הסגר הראשון, רק רוצה שיסבירו לי למה מישהו חושב שלאיזשהו פוליטיקאי או סמכות חוקתית כלשהיא יש אינטרס ללכת לסגר או שהוא מרוויח מזה משהו כי כל הקורונה זה שקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית