הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי

mrskinnyguy3

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
עד כמה רחוק אני יכול להגיע טבעי ? נניח שהתחלתי להתאמן היד שלי הייתה בגודל של גפרור מרוב שהייתי רזה ואני בחור גבוה כרגע זה אומר שאני אוכל להגיע לרמה יחסית גבוה ? יחסית מתכוון להיות שרירי עם יד גדולה או בגלל הגנטיקה שלי לא אוכל לעשות זאת

משתנה בהתאם לגנטיקה ועוד גורמים אחרים, אבל בכללי אתה יכול להגיע רחוק, בהשוואה לאיפה שהתחלת.
הכי חשוב אל תשווה את עצמך לאחרים, עזוב את זה שיש כאלו שעל חומרים, כולם נולדים עם גנטיקה שונה וכלן לכל אחד יש נקודת התחלה ותהליך שונים.
אין סיבה שלא תוכל להגיע ליד גדולה, בהשוואה לאיפה שהתחלת.

אין לך מושג בכלל מה הגנטיקה שלך(פוטנציאל).
אני יותר אוהב להתעסק בדברים שמשנים מבדברים שלא.
אני לא רואה איך השאלה הזאת משנה משהו(אינדיבידואלי, אתה יודע)
אפשר להגיע לרמה נחמדה ביותר בצורה טבעית אבל זה כבר בעיניי המתבונן, הלא כך?
נסה להיות הגרסה הכי טובה שלך, תמיד, בכל דבר.
בהצלחה.

כי מי ששואל את השאלות האלה זה בגלל שהוא חושב שהמגבלה הגנטית היא משמעותית
חחחח אתה נותן יותר מידי קרדיט לאנשים
לפני שנה בערך הייתי בדיסקורד של קלרנס אם אתה מכיר כולם שמה היו בטוחים שהוא טבעי ונתנו לי באן (בטח אתה מופתע)

חחחח אתה נותן יותר מידי קרדיט לאנשים
לפני שנה בערך הייתי בדיסקורד של קלרנס אם אתה מכיר כולם שמה היו בטוחים שהוא טבעי ונתנו לי באן (בטח אתה מופתע)
לא הבנתי את הטיעון שלך.
הכוונה שלי היא שאנשים ששואלים האם הם מוגבלים בגלל הגנטיקה שלהם זה אנשים שחושבים שאפשר להתקדם רק עם סטרואידים, וזו המחשבה של רוב המתחילים

מכיר אנשים מאוד רזים כמו שתיארת את עצמך
בדרך כלל אנשים כאלו לא אוכלים כמעט (קורנפלקס בבוקר ו 2 קובה של אמא בערב זה לא אוכל).
תקפיד בתזונה אבל באמת בלי חרטוטים על ״אני שורף הרבה אני לא יכול לעלות במשקל״ ואתה תעלה יפה מאוד. הייתי משלב גיינר ביחס 1:3 בהתחלה בנוסך לארוחות כדי להכניס כמה שיותר קלוריות.

בהצלחה גבר שנה טובה

שאלה מפגרת עם תשובות עוד יותר מפגרות (רק חלק מהתשובות, ניתן לכם לחשוב איזה).
מה זה משנה?
איך תדע איפה הגבול?
ולמי איכפת?
תיכנס לתחום ספורט שאתה באמת אוהב, לא מה שהשאלה מעידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית