הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לבצע סקוואט כמו שצריך, ומרגיש כאבים בגב בהתרוממות

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני צריך עזרה עם הטכניקה של הסקוואט, פשוט לא מצליח לבצע את זה טוב ומרגיש קצת כאבים בגב בהתרוממות, בלי משקל פחות כאב
אבל עם משקל על הגב הכאב חזק יותר.

הנה סרטון שלי מבצע את הסקוואט (תתעלמו מהמגבות על הראש, זה כדי שלא יראו אותי, ותתעלמו מזה שאני משתמש במגב במקום במוט, פשוט אין לי שום מוטות אולימפיים בבית).

לפני שתשאלו , אני בן 21.5

אמשח לעזרה רצינית בעניין, תודה וגמר חתימה טובה.

עכי יש לך מגבות על הראש, עזוב לרגע פאן של פרטיות אתה מאבד מידע שיכול לעזור לך לשמירת שווי משקל על ידי מערכת הראייה.

אל תעשה סקואט עם מגב, תיקח את הידיים קדימה כמו זומבי ותנסה לעשות ככה, אם אכפת לך שהשבכ לא יזההה אותך בlbs צלם מהצד או מאחור פשוט.

תעלה ואז נדבר

קודם כל תלמד לעשות סקוואט בלי כלום על הגב עם הידיים קדימה וירידה עם המרפקים בין הברכיים. תלמד לייצב את הגב שלך ולעשות את התנועה בצורה יציבה. יכול להיות שלסובב את כפות הרגליים קצת כלפי חוץ יעזור לך לרדת יותר עמוק.

• פותח/ת השרשור
עכי יש לך מגבות על הראש, עזוב לרגע פאן של פרטיות אתה מאבד מידע שיכול לעזור לך לשמירת שווי משקל על ידי מערכת הראייה.

אל תעשה סקואט עם מגב, תיקח את הידיים קדימה כמו זומבי ותנסה לעשות ככה, אם אכפת לך שהשבכ לא יזההה אותך בlbs צלם מהצד או מאחור פשוט.

תעלה ואז נדבר

מחר אצלם סרטון חדש ואעלה
קודם כל תלמד לעשות סקוואט בלי כלום על הגב עם הידיים קדימה וירידה עם המרפקים בין הברכיים. תלמד לייצב את הגב שלך ולעשות את התנועה בצורה יציבה. יכול להיות שלסובב את כפות הרגליים קצת כלפי חוץ יעזור לך לרדת יותר עמוק.

מה הכוונה עם הידיים קדימה וירידה עם המרפקים בין הברכיים ?

זה כי הטכניקה זוועתית, אני מציע לשכור את השירות של מאמן שילמד אותך אחד על אחד כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
זה כי הטכניקה זוועתית, אני מציע לשכור את השירות של מאמן שילמד אותך אחד על אחד כמו שצריך
אני מתאמן באייקון חולון והיו לי 3 מאמנים אישיים והם פשוט שמו עליי זין וחוץ מלהכין לי רשימת מכולת הם לא עשו הרבה.. לכן אני מעדיף להסתדר בעצמי ולא לשכור מאמנים..
אבל תודה בכל מקרה על ההצעה.

אני מתאמן באייקון חולון והיו לי 3 מאמנים אישיים והם פשוט שמו עליי זין וחוץ מלהכין לי רשימת מכולת הם לא עשו הרבה.. לכן אני מעדיף להסתדר בעצמי ולא לשכור מאמנים..
אבל תודה בכל מקרה על ההצעה.
המאמנים האלה היו מאמנים של המכון? כי אם כן ברור שהם לא יהיו מקצועיים מאוד.
אני אומר לקחת מישהו חיצוני ורציני

• פותח/ת השרשור
המאמנים האלה היו מאמנים של המכון? כי אם כן ברור שהם לא יהיו מקצועיים מאוד.
אני אומר לקחת מישהו חיצוני ורציני
אחד מהם הוא מאמן של המכון וגם ממש עובד במכון בלי קשר לאימונים אישיים. השניים האחרים היו מאמנים של המכון אבל לא היו עובדים במכון אלא רק אימונים אישיים..
ומאמן חיצוני יוכל להגיע לחדר כושר שבו אני מתאמן?

• פותח/ת השרשור
לרוב זה לא בעיה, תלוי במכון
בכ"מ אני מעדיף לעבוד בעצמי ולא לקחת מאמנים אישיים.בחייאת, ללמוד את הטכניקה של הסקוואט אפשר גם בלי שום מאמן, לכן אני מבקש עזרה בפורום. מחר אצלם סרטון מעודכן עם ההערות שקיבלתי פה אחרי שתיקנתי ומשם נתקדם.

• פותח/ת השרשור
תיקח מאמן אישי שילמד אותך את הטכניקה, ולא אחד מעפן מהחדר כושר, לך לאחד מקצועי
ממליץ לך על Virtus Strength
Login • Instagram
מעדיף בינתיים לא. אם בהמשך אני עדיין לא אסתדר אולי אחשוב אבל כרגע לא. לילה טוב.

מעדיף בינתיים לא. אם בהמשך אני עדיין לא אסתדר אולי אחשוב אבל כרגע לא. לילה טוב.
בהצלחה
אתה יכול גם ככה, זה או לקחת מאמן טוב ומקצועי שילמד אותך הכל ואתה תהיה בטוח שאתה לא מבזבז זמן, או ללכת ראש בקיר לחשוב שאתה יודע הכל וללמוד הכל לבד, ולטעות המון בדרך
מניסיון הדרך השנייה הרבה יותר ארוכה

בכ"מ אני מעדיף לעבוד בעצמי ולא לקחת מאמנים אישיים.בחייאת, ללמוד את הטכניקה של הסקוואט אפשר גם בלי שום מאמן, לכן אני מבקש עזרה בפורום. מחר אצלם סרטון מעודכן עם ההערות שקיבלתי פה אחרי שתיקנתי ומשם נתקדם.
המצב שלך זה לא 2 טיפים קטנים וגמרנו, זה ללמוד את כל התנועה מאפס, ובטח שעד מחר לא תלמד אותה, זה ייקח זמן, אבל זה יהיה משמעותית מהיר יותר עם מאמן

• פותח/ת השרשור
המצב שלך זה לא 2 טיפים קטנים וגמרנו, זה ללמוד את כל התנועה מאפס, ובטח שעד מחר לא תלמד אותה, זה ייקח זמן, אבל זה יהיה משמעותית מהיר יותר עם מאמן
עם קצת סרטונים והסברים אני יכול ללמוד, מחר אשתדל להעלות סרטון חדש ותהיו קצת יותר חכמים בהקשר של איזה הסברים/עצות לתת לי כדי לשפר את הטכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית