הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייפ סגר #3

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אהה, וזה אני לפני האימונים, האימונים והאוכל עשו אותי יותר גדול אבל אני די נראה אותו דבר, בתגובה למי שהביא פה תמונה של מגה בו
צפה בקובץ המצורף 59413

בערך מה שיוצא לכל בנאדם שמדבר על בנאדם אחר בלי סיבה מספיק טובה.. (כלום)[/QUOTE
/QUOTE]

רק בריאות

• פותח/ת השרשור
אתה באמת רוצה שאני אוכיח את זה
אני עכשיו יוצא כשאני אחזור הביתה אני מוכן בשבילך למצוא הוכחות לזה שאתה משקר או שאתה יכול לכתוב שיכול להיות ששכחת ואתה מתאמן יותר או רק רציני (חומרים) מ2019 או כל דבר אחר
אני אמרתי, שוב

7 שנים לפני , אי שם ב2011 או 2012 התאמנתי קרוב לשנה בחדר כושר, יש לי סרטון פיזיקס מאז אם זה מעניין אותך

ועכשיו מ2019 סדר גודל של שנה וחצי-שנתיים באימונים ותזונה רציפים

תמצא לי איפה שאמרתי שדרכתי בחדר כושר בתקופת זמן אחרת ואני מבטיח לסגור את המשתמש שלי פה באתר ולא לכתוב פה יותר אף פעם, רק תוכיח את השקרים שאתה מפיץ עלי חבר.
משמר הגבול ירושלים בשבילך
מה העבודה החדשה שלך שאמרת שהפסקת שם?

7 שנים לפני , אי שם ב2011 או 2012 התאמנתי קרוב לשנה בחדר כושר, יש לי סרטון פיזיקס מאז אם זה מעניין אותך
יפה שכבר התקדמו מפעם ראשונה בחדר כושר ב2019 (כמו שכתבת לפני שתי הודעות) לפעם ראשונה ב2011/12
עכשיו רק תוסיף שמאז 2011/12 אתה מתאמן און אוף
(יאללה אני זזתי מקווה לא לחזור מאוחר מידי) אבל יש לך זמן להגיב

• פותח/ת השרשור
יפה שכבר התקדמו מפעם ראשונה בחדר כושר ב2019 (כמו שכתבת לפני שתי הודעות) לפעם ראשונה ב2011/12
עכשיו רק תוסיף שמאז 2011/12 אתה מתאמן און אוף
(יאללה אני זזתי מקווה לא לחזור מאוחר מידי) אבל יש לך זמן להגיב
גבר, אני לא שיקרתי לגבי מתי שאני מתאמן, תתקדם.
כתבתי זה אני לפני האימונים, 7 שנים בלי אימונים אמיתיים (חדר כושר) זה מספיק זמן כדי לכתוב לפני האימונים(הסשן הנוכחי), למה אני בכלל מתווכח איתך...

מאז 2011/2012 לא דרכתי בחדר כושר עד 2019, לגבי on off כבר כתבתי שפה ושם שהיה זמין עשיתי מתח שכיבות שמיכה אבל אף פעם לא חדר כושר או משהו רציני עם התמדה ותוכנית

אני מתחיל לחשוב שזאת קללה , זה כבר הדיון השני שאני מחכה לקרוא אותו אבל בסוף אחד מין המשתמשים מושעה (טוב למען הגינות לשניים האלו יש היסטוריה של השעיה)
אוף נו אז מה עכשיו אני אמור לקרוא בזמן העבודה?🫤

• פותח/ת השרשור
אין ספק שמתנכלים לנו כי אנחנו טבעיים
@nlr666
תגיד שמעת פעם על מישהו שגבה מתי שהוא היה על חומרים?

אני שמעתי על מישהו שגדל במידות נעליים שהוא היה על חומרים אבל הוא כנראה לקח חומרים פחות קונבנציונליים ממה שאנחנו מכירים

תגיד שמעת פעם על מישהו שגבה מתי שהוא היה על חומרים?

אני שמעתי על מישהו שגדל במידות נעליים שהוא היה על חומרים אבל הוא כנראה לקח חומרים פחות קונבנציונליים ממה שאנחנו מכירים

Gh ? הגיוני... הורמון ״גדילה״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית