הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לסירוגין

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי לכם.
הייתי רוצה לדעת כמה דברים על המושג הזה.
טיפה רקע: אני בן 16, במסה (פלוס קטן של 300), קם בממוצע ב8 בבוקר כל יום. אני לרוב קם, מנשנש קוביות שוקולד (21 גרם בערך, 70 אחוז קקאו בהמלצתכם) ואחרי זה מרגיש רעב. אני רוצה להפסיק עם זה.
בבוקר אני לא מנהל קלוריות נכון, אני מבזבז 400 קלוריות בלי למצמץ. לנושא.
האם המושג הנ"ל מתאים לכולם? האם אפשר לבצע אותו כל יום? האם זה משנה אם אני במסה או אם אני בחיטוב? האם הוא מומלץ? בריא? עד מתי צמים? בערך? ודברים נלווים.
תודה,
לילה טוב.

צום לסירוגין אומר פשוט שאתה אוכל את כל האוכל שלך בתוך חלון זמן וכלום מעבר. זה לא עושה שום דבר, אבל זה יכול לעזור לאנשים שנוטים לנשנש הרבה, וזה מגביל אותם, או שזה עוזר לאנשים עם תזמון הארוחות שלהם.
אתה מוזמן לנסות אם אתה רוצה, זה לא מזיק, אבל במסה זה כנראה יהיה קצת קשה

צום לסירוגין אומר פשוט שאתה אוכל את כל האוכל שלך בתוך חלון זמן וכלום מעבר. זה לא עושה שום דבר, אבל זה יכול לעזור לאנשים שנוטים לנשנש הרבה, וזה מגביל אותם, או שזה עוזר לאנשים עם תזמון הארוחות שלהם.
אתה מוזמן לנסות אם אתה רוצה, זה לא מזיק, אבל במסה זה כנראה יהיה קצת קשה

סליחה על התפרצות..

שנים אני שומע על ה"אינסולין" הרבה דברים שאני לא יודע עם הם בגדר מיתוס או אמת :

"כשאתה עושה צום לסירוגין אתה משפר את התנגדות לאינסולין"
"ממתיקים מלאכותים וסוכר גורמים לך להפריש יותר אינסולין ובצורה מסויימת "להשמין" בלי קשר לסה"כ הקלוריות היומיות.
"ארוחה כל 3-4 שעות גורמות לגוף להפריש יותר אינסולין (כתוצאה גורמת לגוף לאבד מהגוף רגישות לאינסולין) וזה פוגע בתהליך שריפת השומן.... (לא משנה אם תהיה בגרעון קלורי בסופו של יום)..

אשמח להתייחסות והסבר אמיתי ולא סתם ברו-סיינס ולכן אני פונה אליכם @kotzer @Ayelet Kurztband

סליחה על התפרצות..

שנים אני שומע על ה"אינסולין" הרבה דברים שאני לא יודע עם הם בגדר מיתוס או אמת :

"כשאתה עושה צום לסירוגין אתה משפר את התנגדות לאינסולין"
"ממתיקים מלאכותים וסוכר גורמים לך להפריש יותר אינסולין ובצורה מסויימת "להשמין" בלי קשר לסה"כ הקלוריות היומיות.
"ארוחה כל 3-4 שעות גורמות לגוף להפריש יותר אינסולין (כתוצאה גורמת לגוף לאבד מהגוף רגישות לאינסולין) וזה פוגע בתהליך שריפת השומן.... (לא משנה אם תהיה בגרעון קלורי בסופו של יום)..

אשמח להתייחסות והסבר אמיתי ולא סתם ברו-סיינס ולכן אני פונה אליכם @kotzer @Ayelet Kurztband
במילה אחת - חרטא.
בכמה מילים, חרטא של אנשים שלמדו מסלול מטבולי אחד וחושבים שעכשיו הם יודעים תזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית