הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירעון קלורי וקושי להירדם?

קציצה

משתמש מתחיל
140
124
נק' מוניטין:
255
140
124
לאחרונה התחלתי תהליך חיטוב בתקווה לסיים אותו כמו שצריך אחרי שאני מושכת אותו סתם.
לא עובד לי העיניין של תהליך מתון ושקול....
והבנתי (מניסיון) שעליי עובדים יותר תהליכים קיצוניים
(אולי נטו המוטיבציה שהתהליך יסתיים יותר מהר והשינוי יגיע מהר יותר וזה נותן לי יותר דרייב, זה הרבה יותר קל לי ואין לי נפילות שיכולות להרוס לי,כבר עברתי חיטוב אחד של 32 קילו ויציאה מושלמת מחיטוב לניטרלי)
בלי שום קשר שאני לוקחת בחשבון שכנראה ארד גם במסת שריר.

אבל האם יש קשר בין גירעון קלורי גדול מידי לקושי להירדם בלילה?
לוקח לי שעות להירדם,מתעוררת באמצע הלילה ולא מצליחה לחזור לישון וזה עדיין קורה גם אם אני מושכת את היום על 3-4 שעות....

א ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיעשה לך סדר כי לא אהבתי שכתבת עלי עובד רק דברים קיצוניים.. כן בהתחלה יש הרבה משקל להוריד אבל אחר כך צריך לעבוד מסודר.. ובכללי שיעיף מבט על התזונה ויסגור לך כמה פינות בתזונה ואימונים, פעם פעמיים לא מזיק, אפילו מאוד יכול להועיל

ב ממליץ לך לעשות בדיקות דם לראות שאין איזה אנומליה כזאת או אחרת בתזונה או בחסרים או בהורמונים אפילו b12 או ברזל, לראות שהכל בסדר בפן הזה

ג לגבי למשוך 3-4 שעות כדי לישון, תעשי לך סדר יום מסודר שברור לך מתי את קמה מתי את הולכת לישון והכי חושב בלי מסכים לפחות שעתיים לפני השינה

ד סיפוק, לכי לישון רגועה ולא לחוצה, מדיטציה או יוגה ממש ממש יכול לעזור, אפילו לקרוא ספרים..
וכן, גירעון מוגזם יכול להוביל לחסרים תזונתיים וחוסר סיפוק מה שיכול לפגוע באיכות השינה

ה בלי קשר כל הכבוד למרות כל התגובה הקשוחה שנתתי פה, כל הכבוד שלקחת את עצמך בידיים והשלת 32 ק"ג

• פותח/ת השרשור
א ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיעשה לך סדר כי לא אהבתי שכתבת עלי עובד רק דברים קיצוניים.. כן בהתחלה יש הרבה משקל להוריד אבל אחר כך צריך לעבוד מסודר.. ובכללי שיעיף מבט על התזונה ויסגור לך כמה פינות בתזונה ואימונים, פעם פעמיים לא מזיק, אפילו מאוד יכול להועיל

ב ממליץ לך לעשות בדיקות דם לראות שאין איזה אנומליה כזאת או אחרת בתזונה או בחסרים או בהורמונים אפילו b12 או ברזל, לראות שהכל בסדר בפן הזה

ג לגבי למשוך 3-4 שעות כדי לישון, תעשי לך סדר יום מסודר שברור לך מתי את קמה מתי את הולכת לישון והכי חושב בלי מסכים לפחות שעתיים לפני השינה

ד סיפוק, לכי לישון רגועה ולא לחוצה, מדיטציה או יוגה ממש ממש יכול לעזור, אפילו לקרוא ספרים..
וכן, גירעון מוגזם יכול להוביל לחסרים תזונתיים וחוסר סיפוק מה שיכול לפגוע באיכות השינה

ה בלי קשר כל הכבוד למרות כל התגובה הקשוחה שנתתי פה, כל הכבוד שלקחת את עצמך בידיים והשלת 32 ק"ג

על פניו אני יודעת איך הדברים עובדים.
אני מודעת לעיניין שתהליך חיטוב טוב בוא בין 0.5 - 1 % בשבוע.

למרות הגירעון הקלורי הגדול אני עדיין מבצעת אימוני כוח פשוט הורדתי משקלים, בלי שום קשר לסגר ומתאמנים בבית 🫤
ודואגת לצרוך סביבות ה2 גרם חלבון לכל קילו.

זה לא שיש לי הפרעת אכילה,אני דואגת לאכול מאכלים עם המון נפח ולא יוצא לי להיות רעבה,אולי סתם כי אני נאמנה להתהליך כרגע.
אני פשוט יודעת שזה יותר נכון לי. ואני יודעת לעשות את ההפרדה אחר כך ולעשות ריברס דיאט בצורה חכמה

על פניו אני יודעת איך הדברים עובדים.
אני מודעת לעיניין שתהליך חיטוב טוב בוא בין 0.5 - 1 % בשבוע.

למרות הגירעון הקלורי הגדול אני עדיין מבצעת אימוני כוח פשוט הורדתי משקלים, בלי שום קשר לסגר ומתאמנים בבית 🫤
ודואגת לצרוך סביבות ה2 גרם חלבון לכל קילו.

זה לא שיש לי הפרעת אכילה,אני דואגת לאכול מאכלים עם המון נפח ולא יוצא לי להיות רעבה,אולי סתם כי אני נאמנה להתהליך כרגע.
אני פשוט יודעת שזה יותר נכון לי. ואני יודעת לעשות את ההפרדה אחר כך ולעשות ריברס דיאט בצורה חכמה

כל עוד תצרכי מספיק חלבון ותעבדי בנפח מתאים יהיה בסדר והמסת שריר תישמר, כמובן בהנחה והגירעון לא מוגזם מידי.

וכן רעב מקשה על הירדמות ועל שינה טובה, יכולה לשמור איזה משהו קטן ללפני השינה (שייק / חטיף / כל דבר שיסגור לך את הפינה)
אולי תיסוף מלטונין יעזור לך לשפר את השינה אבל זו האופציה האחרונה שהייתי ניגש אליה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל עוד תצרכי מספיק חלבון ותעבדי בנפח מתאים יהיה בסדר והמסת שריר תישמר, כמובן בהנחה והגירעון לא מוגזם מידי.

וכן רעב מקשה על הירדמות ועל שינה טובה, יכולה לשמור איזה משהו קטן ללפני השינה (שייק / חטיף / כל דבר שיסגור לך את הפינה)
אולי תיסוף מלטונין יעזור לך לשפר את השינה אבל זו האופציה האחרונה שהייתי ניגש אליה.

בהצלחה
קודם כל תודה,העיניין הוא שאני לא רעבה,
כשאני רעבה אני בהחלט לא מצליחה להירדם.
אבל זה לא העיניין....

קודם כל תודה,העיניין הוא שאני לא רעבה,
כשאני רעבה אני בהחלט לא מצליחה להירדם.
אבל זה לא העיניין....

יכול להיות השפעות פסיכולוגיות / נפשיות,
מבחינת תזונה יש קשר ישיר בין זה לבין השינה הלא טובה,
אולי תכף יגיע מישהו שיאשש את הדברים ויזרוק פה כמה מחקרים שיעזרו.

אני לא יודע מה בדיוק הסיבה הספציפית שמקשה עלייך לישון אבל כן אפשר לקחת עזרים חיצוניים כמו מלטונין.

גרעון קלורי או מחסור בפחמימה כן יכולים לגרום להרגשה כזאת.
תנסי לרכז ארוחות עם יותר קלוריות בערב אולי זה יעזור.
גם אולי מלטונין לא יזיק

מעניין,
אני אישית יודעת שיורדת במשקל בצורה מתונה רק אם מגיעה לצריכה קלורית של 1,000 קל' + אימוני כח ממש עצימים + קצת אירובי. אחרת המשקל לא ממש זז.
בכמה חתכת את הקלוריות שלך? יכול להיות שקיצוץ מהיר מדיי גורם לגוף להיות בסטרס.

• פותח/ת השרשור
גרעון קלורי או מחסור בפחמימה כן יכולים לגרום להרגשה כזאת.
תנסי לרכז ארוחות עם יותר קלוריות בערב אולי זה יעזור.
גם אולי מלטונין לא יזיק
הופה, אני אכן על דל פחמימה יחסית,
סביב ה30 גג 40. יש קשר?
משום מה כאשר אני צורכת פחות פחמימה אני הרבה הרבה פחות רעבה.

מעניין,
אני אישית יודעת שיורדת במשקל בצורה מתונה רק אם מגיעה לצריכה קלורית של 1,000 קל' + אימוני כח ממש עצימים + קצת אירובי. אחרת המשקל לא ממש זז.
בכמה חתכת את הקלוריות שלך? יכול להיות שקיצוץ מהיר מדיי גורם לגוף להיות בסטרס.

אני סביב ה900 קלוריות כרגע,נכון לעכשיו לא משלבת אירובי, רק אימוני כוח

סביב ה30 גג 40. יש קשר?

אני סביב ה900 קלוריות כרגע,נכון לעכשיו לא משלבת אירובי, רק אימוני כוח

וואוו זה ממש קיצוני בשבילך :0
מה הניטרלי שלך?

סביב ה30 גג 40. יש קשר?
יכול להיות שפה הקשר, תנסי אולי לרכז את רוב הפחמימה שלך בערב אם אפשרי

• פותח/ת השרשור
וואוו זה ממש קיצוני בשבילך :0
מה הניטרלי שלך?
תאכלס? כבר לא.
אני עובדת בעבודה משרדית ונכון לעכשיו לא עושה בכלל אירובי משמע אפס פעילות מלבד אימון כוח.
מאמינה שמה שירדתי כרגע זה נוזלים.
רק הזמן יעשה את שלו:sarcastic:

תאכלס? כבר לא.
אני עובדת בעבודה משרדית ונכון לעכשיו לא עושה בכלל אירובי משמע אפס פעילות מלבד אימון כוח.
מאמינה שמה שירדתי כרגע זה נוזלים.
רק הזמן יעשה את שלו:sarcastic:

אוי חחח
וולקאם תו דה קלאב האנייי ...
ירדתי מניטרלי של 1,800 ל1,400. אכזרי.
כרגע אני על 1,250 והמשקל תקוע איכשהו, אחרי חיטוב קצרצר על 1,000 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אוי חחח
וולקאם תו דה קלאב האנייי ...
ירדתי מניטרלי של 1,800 ל1,400. אכזרי.
כרגע אני על 1,250 והמשקל תקוע איכשהו, אחרי חיטוב קצרצר על 1,000 🤦‍♂️
להזכירך שהייתי על 2400 ניטרלי בלי לזוז? 🤣
אני אחזור לזה:confused001:

להזכירך שהייתי על 2400 ניטרלי בלי לזוז? 🤣
אני אחזור לזה:confused001:

כעע בחיים לא אצליח להבין איך הגעת לזה 🤯
לכן גם שאלתי מה הניטרלי שלך כרגע להערכתך...
אבל עבדת בעבודה סופר פיזית, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית