הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירעון קלורי וקושי להירדם?

קציצה

משתמש מתחיל
140
124
נק' מוניטין:
255
140
124
לאחרונה התחלתי תהליך חיטוב בתקווה לסיים אותו כמו שצריך אחרי שאני מושכת אותו סתם.
לא עובד לי העיניין של תהליך מתון ושקול....
והבנתי (מניסיון) שעליי עובדים יותר תהליכים קיצוניים
(אולי נטו המוטיבציה שהתהליך יסתיים יותר מהר והשינוי יגיע מהר יותר וזה נותן לי יותר דרייב, זה הרבה יותר קל לי ואין לי נפילות שיכולות להרוס לי,כבר עברתי חיטוב אחד של 32 קילו ויציאה מושלמת מחיטוב לניטרלי)
בלי שום קשר שאני לוקחת בחשבון שכנראה ארד גם במסת שריר.

אבל האם יש קשר בין גירעון קלורי גדול מידי לקושי להירדם בלילה?
לוקח לי שעות להירדם,מתעוררת באמצע הלילה ולא מצליחה לחזור לישון וזה עדיין קורה גם אם אני מושכת את היום על 3-4 שעות....

• פותח/ת השרשור
כעע בחיים לא אצליח להבין איך הגעת לזה 🤯
לכן גם שאלתי מה הניטרלי שלך כרגע להערכתך...
אבל עבדת בעבודה סופר פיזית, לא?
אז?
תאכלס...עמדתי לרוב בגלידה..לא איזה פעילות מטורפת

קודם כל, את בגרעון לא רצוי.
יהיה טוב יותר אם תאכלי יותר ותתאמני יותר.
עשיתי חיטוב קיצוני בעצמי, ואת צודקת לגמרי שזה עדיף וקל יותר.
אבל את נפגשת בחסרונות של חיטוב מהר יותר, במיוחד אם את אוכלת כל כך קצת כי את לא עושה יותר אירובי.

היה לי קושי להירדם, ולדחות את ארוחות בערב עזרו לי, וגם להתאמן יותר. לא רק שזה מאפשר לאכול יותר, זה גם מרגיע ומעייף.
אבל אני זוכר שזה לא הכי מתאים לך לאכול מאוחר. את יכולה לסיים לאכול 6 בערב, אבל עם ארוחה ענקית, ולישון יחסית מוקדם לפני הרעב.

אולי תנסי יום צ'יט מועיל, הכי טוב לדעתי קצת אירובי שיתן לך לאכול יותר, או לרדת יותר לאט במשקל.
את יכולה גם בכללי לנסות לשפר את הגיינת השינה שלך.
כמו תה בערב, כיבוי מסכים, מקלחת חמה, מדיטציה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, יש מצב שאת מעשנת גראס ברמה קיצונית?
איזה מעשנת ואיזה נעליים
הכי קרוב שלי זה כוס וויסקי:sweatingbullets:
זה עולם אחר כבר

גולדה?
אני חושבת שכבר שאלת אותי את זה חחחחחח
למזלי לא. אחרת הייתי עולה 400 קילו מהבייגלה והקשיו מלוח שלהם...

קודם כל, את בגרעון לא רצוי.
יהיה טוב יותר אם תאכלי יותר ותתאמני יותר.
עשיתי חיטוב קיצוני בעצמי, ואת צודקת לגמרי שזה עדיף וקל יותר.
אבל את נפגשת בחסרונות של חיטוב מהר יותר, במיוחד אם את אוכלת כל כך קצת כי את לא עושה יותר אירובי.

היה לי קושי להירדם, ולדחות את ארוחות בערב עזרו לי, וגם להתאמן יותר. לא רק שזה מאפשר לאכול יותר, זה גם מרגיע ומעייף.
אבל אני זוכר שזה לא הכי מתאים לך לאכול מאוחר. את יכולה לסיים לאכול 6 בערב, אבל עם ארוחה ענקית, ולישון יחסית מוקדם לפני הרעב.

אולי תנסי יום צ'יט מועיל, הכי טוב לדעתי קצת אירובי שיתן לך לאכול יותר, או לרדת יותר לאט במשקל.
את יכולה גם בכללי לנסות לשפר את הגיינת השינה שלך.
כמו תה בערב, כיבוי מסכים, מקלחת חמה, מדיטציה.

בהצלחה.

תודה רבה על העצות

אז?
תאכלס...עמדתי לרוב בגלידה..לא איזה פעילות מטורפת
תתפלאי כמה זה עושה הבדל. וכנראה שעוד כמה "זוטות" שאת נוטה לזלזל בהן.

זה אפשרי, ובכל זאת תישמט לי הלסת אם באורח חיים 100% יושבני - בלי לזוז כמו שאת קוראת לזה, אבל הפעם באמת (ואני אתאר לך - מהמיטה לספה לכוס קפה, מהספה לרכב/לאוטובוס, מהאוטובוס לאינסוף שעות ישיבה במשרד, בוא נפרגן פה חילוץ עצמות כל חצי שעה, אבל בלי להתפרע - כמה צעדים מקיר אחד לשני, מתיחה למעלה מתיחה למטה, מהמשרד לרכב/אוטובוס (גג הליכה כמה דק לתחנה) ומשם חזרה לספה ולמיטה) - תצליחי לשחזר נייטרלי של 2400 באזורי המשקל שלך

והלסת שלי לא ממהרת להישמט חח

זה אפשרי, ובכל זאת תישמט לי הלסת אם באורח חיים 100% יושבני - בלי לזוז כמו שאת קוראת לזה, אבל הפעם באמת (ואני אתאר לך - מהמיטה לספה לכוס קפה, מהספה לרכב/לאוטובוס, מהאוטובוס לאינסוף שעות ישיבה במשרד, בוא נפרגן פה חילוץ עצמות כל חצי שעה, אבל בלי להתפרע - כמה צעדים מקיר אחד לשני, מתיחה למעלה מתיחה למטה, מהמשרד לרכב/אוטובוס (גג הליכה כמה דק לתחנה) ומשם חזרה לספה ולמיטה) - תצליחי לשחזר נייטרלי של 2400 באזורי המשקל שלך

גם אני אוכל לשחזר את ה1,800 שלי? 🥷
כי בינתיים זה לא עובד, העסק...😳

• פותח/ת השרשור

ברור שלא 100 אחוז יושבני...
הייתי עובדת 6 שעות בגלידרייה שברובה עמדתי. אולי כמה צעדים למקרר שתיה.
הייתי הולכת משהו כמו שעה וחצי ביום(עם הכלבים לטיול ומהעבודה הבית - שזה בערך 10 דקות הלוך ו10 דקות חזור.
אבל על פניו לא הייתי מתאמנת,לא אירובי ולא כוח.
כשעברתי לעבודה משרדית חלקית, עדיין הייתי פעילה יחסית והתחלתי לעשות אימוני כוח. גם ללא אירובי והייתי על 2000 קלוריות ונשארתי סטטית

גם אני אוכל לשחזר את ה1,800 שלי? 🥷
כי בינתיים זה לא עובד, העסק...😳
חחחח
ממש אין לדעת, אבל אם תשחזרי את אותה רמת פעילות יזומה ובלתי, הייתי מהמרת על תשובה חיובית, או עכ"פ קרוב לכך 😃
ואם זה לא עובד, הייתי עוברת לבדוק את הרכב התפריט (יתרון לחלבון וירקות שמצטבר לאפקט משמעותי ככל שסך הקלוריות עולה. ככל שמבינה. אבל בזה אני באמת לא מבינה חחח)

- מהמיטה לספה לכוס קפה, מהספה לרכב/לאוטובוס, מהאוטובוס לאינסוף שעות ישיבה במשרד, בוא נפרגן פה חילוץ עצמות כל חצי שעה, אבל בלי להתפרע - כמה צעדים מקיר אחד לשני, מתיחה למעלה מתיחה למטה, מהמשרד לרכב/אוטובוס (גג הליכה כמה דק לתחנה) ומשם חזרה לספה ולמיטה) - תצליחי לשחזר נייטרלי של 2400 באזורי המשקל שלך

מלאנתאלפים צעדים יש לך פה, צריך לייעל, מיטה--> מחשב.

הייתי הולכת משהו כמו שעה וחצי ביום(עם הכלבים לטיול ומהעבודה הבית - שזה בערך 10 דקות הלוך ו10 דקות חזור.
כשעברתי לעבודה משרדית חלקית, עדיין הייתי פעילה יחסית והתחלתי לעשות אימוני כוח. גם ללא אירובי והייתי על 2000 קלוריות ונשארתי סטטית

שעה וחצי הליכה זה הרבה, בערך 300 קל'....
אימון כח עוד 200+ -

אני נגיד הייתי רוכבת על אופניים 20 דק' ביום למכללה, ושם היינו בקומה העליונה, אז זה לעלות ולרדת לפחות 7-8 פעמים ביום... ובלי קשר כל היום בסדנאות כאלה ואחרות אז עטמדת ומציירת או הולכת מפה לשם וכו'.
+ 4 אימוני כח רצחניים בשבוע + זומבה בימי שלישי.
קיצר הייתי שוחטת את עצמי חחח ועם כל זה הגעתי ל1,800 ואז עצרתי (התחילה להיות טיפה עלייה)

מ"בלי לזוז" הגענו ל"פעילה יחסית". לא רע 🤣🤣

מקרר-מחשב-מיטה.
אם תרחיק אותם מספיק אחת מהשני תוכל לקבל יופי של פעילות אירובית יומית 🤣
מ"בלי לזוז" הגענו ל"פעילה יחסית". לא רע 🤣🤣

עזביייי זאתי סתם מחרטטת. היא שכחה שהיא הייתה קפיץ שיכול לשגר טיל אטומי לחלל 🤣
לא פעילה עלאק 😆

😭😭😭
עוד מלח?

דחוף שייגמר הסגר הזה. דחוף 🥷
(אף שהמעסיק שלי הוציא לי עכשיו אישור חיונית, ובקצב הנוכחי של אכיפת הסגר נראה שאחרי סוכות כבר אוכל לחזור למשרד. על כל השפיות וחוסר השפיות שבזה חח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית