הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסקוואט

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
כשאני עושה סקוואט כבד (בשבילי), יש לי כאבים בחלק העליון הקדמי של הרגל (תמונה למטה). הכאבים הם רק ברגע ממש לפני היישור והנעילה של הרגליים, ובנעילה הם מפסיקים.

זה כאבים נורמליים בסקוואט?

תודה

זה המיקום פחות או יותר:
zzzjk.jpg

• פותח/ת השרשור
מוזר, כי ככול שאני מנסה להוציא אותם יותר החוצה, אני מרגיש את המקום יותר כואב בתחתית, אני לא ממש זוכר מה לגבי העליה.
אני אנסה אימון הבא.

נערך לאחרונה:
זה לא רק להוציא החוצה, זה שבעלייה הברכיים גולשות לך (אולי). כמובן שזה קשור אחד לשני. תעלה סרטון, אפשר יהיה לראות טוב יותר.
(אגב, זה לא חייב להיות מזה, לדניאל הגמד היו כאבים כאלה ומה שפתר היה עמידה צרה יותר).

• פותח/ת השרשור
העלתי סרטון לפני שני אימונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12114

נראה שאולי אני גולש קצת, אבל אני לא יודע אם זה נקרא ממש גלישה.

מה שכן, היום באמת הטכניקה שלי הייתה לקויה כי עשיתי את הסקוואט בסוף האימון והייתי עייף.... אני לא זוכר אם הכאבים היו לי גם בסקוואט שבסרטון.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי היום להוציא את הברכיים כמה שיכלתי וזה לא עזר... מה עוד יכול להיות שזה? יש מצב שזה בגלל שהמוט מחליק לי?

יכול להיות דומס ב4 ראשי (גם לי היה מכווץ שם לפעמים)
הסקוואט שלך נראה בסדר בסרטון

• פותח/ת השרשור
זה כבר כמה אימונים, ואני לא מרגיש את זה מעבר לבזמן הסקוואט. זה הגיוני שזה דומס?

• פותח/ת השרשור
טוב, זה דיי מעודד

אגב, יש לגם מושג איפה אני יכול להשיג מגנזיום? מישהו יודע אם יש בריקושט?

מגנזיום למרוח על הידיים או כדורי מגנזיום לבלוע? הראשון יש מצב שיש בריקושט, יש גם במקומות אחרים. השני בסופר פארם.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום שהמוט לא יחליק התכוונתי. מגנזיום תוסף אמור להגיע בימים הקרובים מויטה

יכול להיות שהכאבים נובעים משריר הpsoas שלך שהוא חלק מ ה Iliopsoas.
אם זה ככה, גם לי היו לפני הרבה זמן כאבים שם כתוצאה מסקוואט (שכנראה היה בטכניקה לא טובה).
הדבר הזה החמיר עד שלא יכלתי לעשות סקוואט (לעומת דדליפט שכן)..
עצה שלי, תוריד תמשקל תעבוד על טכניקה ואם הדבר מחמיר קח הפסקה מהסקוואט ותתחיל בrehab של סטאר עם קרח זה עובד כמו קסם, במקביל תמתח את האזור לפני כל אימון. (מתיחה שממש עזרה לי לפני סקוואט זה שעושים לאנג' עם רגל אחת ונשענים קדימה, מרגישים את השריר נמתח כמו שצריך)

לפי הציור ומאחר והסקוואט שלך נראה בסדר, סיכוי טוב שחסרה לך גמישות + ניסיון.
הרבה מתיחות דינמיות וחימום והבעיה הזאת אמורה לחלוף עם הזמן

• פותח/ת השרשור
אני עושה חימום לפני הסטים, אני אנסה להוסיף גם קצת מתיחות, נראה איך יהיה אימון הבא ולפי זה אני אחליט אם אולי להוריד משקל.

האמת שכשאני חושב על זה באמת יש סיכוי שזה גמישות, אני באמת לא גמיש באזור הזה במתיחות כמו אלו
flex_butterfly.jpg

נערך לאחרונה:
הסקוואט בעיקרון טוב גם הדדליפט לפי הסירטונים
לדעתי תנסה להרחיב את העמידה שלך בסקוואט ככה ההאמס יעבוד יותר וככה הכאב יורגש פחות...
כמו ששמתי לב שאמרו הגמישות באמת יכול להוות בעיה .

דבר שלישי שמתי לב שפוסט עם הסירטונים שפתחת אמרו לך להוריד כפפות... ישך מושג למה?
מה כל כך חשוב בזה?

הסקוואט בעיקרון טוב גם הדדליפט לפי הסירטונים
לדעתי תנסה להרחיב את העמידה שלך בסקוואט ככה ההאמס יעבוד יותר וככה הכאב יורגש פחות...
כמו ששמתי לב שאמרו הגמישות באמת יכול להוות בעיה .

דבר שלישי שמתי לב שפוסט עם הסירטונים שפתחת אמרו לך להוריד כפפות... ישך מושג למה?
מה כל כך חשוב בזה?

יש לך כוס ?
אם לא אז אתה לא צריך כפפות

אבל שמע נשמה
כשיש לך חברה והיא באה אלייך בטענות שיש לך תיבלות האלה... מה אחי אז ללכת בלי...?
זה לא שזה עושה אותך חלש יותר או משהו נורא אחר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית