הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסקוואט

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
כשאני עושה סקוואט כבד (בשבילי), יש לי כאבים בחלק העליון הקדמי של הרגל (תמונה למטה). הכאבים הם רק ברגע ממש לפני היישור והנעילה של הרגליים, ובנעילה הם מפסיקים.

זה כאבים נורמליים בסקוואט?

תודה

זה המיקום פחות או יותר:
zzzjk.jpg

הכאב אצלי הוא בצד הירך קרוב לאגן.. עשיתי את המתיחה ולא עשיתי מאמץ גופני כלשהו והיום הרגשתי כאבים בינוניים באיזור כאילו עשיתי אתמול סקוואטים..מרגיש לי כאילו עשיתי משהו רע..

הקפצה.. אני עדיין לא מצליח לעשות אפילו סקוואט משקל גוף.. כשאני יורד אני מתחיל להרגיש כאב וכשאני עולה הכאב כבר בלתי נסבל...
אני בתוכנית SS ויוצא שאני לא עובד חוץ מדדליפט על הרגליים.. מה אני עושה?

תתאר בצורה נקודתית את הכאב, האם הוא באיזור המקרבים? או שהוא בצד החיצונים של האגן?

אולי התפתחה לך שם דלקת ואז אפשר לעשות כמה עיסויים להאצת תהליך ההחלמה

תתאר בצורה נקודתית את הכאב, האם הוא באיזור המקרבים? או שהוא בצד החיצונים של האגן?

אולי התפתחה לך שם דלקת ואז אפשר לעשות כמה עיסויים להאצת תהליך ההחלמה

הכאב הוא כאב חד באיזור החיצוני של האגן (קשה קצת להסביר איפה בדיוק).
אתה אומר לי שכדאי לי ללכת לאורתופד ולהגיד לו איפה כואב ובזמן איזה תרגיל למרות שהוא אמר לי להפסיק להתאמן בכלל?(בלי קשר לכאבים,הוא טען שזה לא בריא בגיל הזה..).
או שאני צריך ללכת למסאג'יסט ספורט?

השרירים שבעיגול הם Sartorius ו2 ה ADDUCTORS ואולי גם Gracilis מאחורה + חלק מה RECTUS FEMORIS שהוא בעצם חלק מה QUAD.
אין הרבה סיכוי שזה psoas major/minor (חלק מ iliopsoas) כי זה מתחבר מאחורי ה femur (lesser trochanter) ויותר למעלה מאיפה שהעיגולים.
בכל מקרה מניסיון אישי זה בד"כ בעייה ב ADDUCTORS (חוזר גמישות) אבל זה יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים.

משה אני חושב שאצלו הכאב במקום אחר
או שלא הבנתי אותו נכון
פותח השרשור הוא בכלל מישהו אחר

אין לי המלצה על מישהו טוב מחיפה
אני אנסה לברר

ניסיתי למצוא תמונה שתראה פחות או יותר את האיזור כי זה בלתי אפשרי לניחוש..
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.gif

אני די בטוח שזה בחלק האפור שליד הגלוטס. זה בדיוק בצד אולי 10 ס"מ מתחת לפופיק.

אז עבר חודש בלי סקוואט ואני מחפש פתרונות.
יכול להיות שבHB שפועלים בו פחות שרירים לא יהיו כאבים לעומת LB?
או שכדאי לי לעבור בכלל ללג פרס?

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך כמה שמות של מעסים שיכולים לעזור לך מאיזור חיפה אבל זה יכול להיות יקר(150-300 , תלוי במי מדובר) , מה שכן הם באמת יעזרו לך

אני יכול לתת לך גם שמות של אנשים זולים יותר אבל לדעתי הם יעילים אם אתה מחפש משהו שיתחזק אותך ולא יפתרו בעיה קיימת שנמשכת לאורך זמן

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך כמה שמות של מעסים שיכולים לעזור לך מאיזור חיפה אבל זה יכול להיות יקר(150-300 , תלוי במי מדובר) , מה שכן הם באמת יעזרו לך

אני יכול לתת לך גם שמות של אנשים זולים יותר אבל לדעתי הם יעילים אם אתה מחפש משהו שיתחזק אותך ולא יפתרו בעיה קיימת שנמשכת לאורך זמן

אני חושב שקודם אני אפנה לפיזיותרפיסט לאיתור הבעיה ואז אגש למעסה.. בכל מקרה אשמח אם תשלח לי בפרטי טלפונים... ותודה רבה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית