הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון יתר - או משהו אחר

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
אני כבר 19 ימים עם חולשה גופנית כללית כבדה, חולשה ברגליים, ולפעמים התכווצויות שרירים בצד ימין ברחב גבי(לא עשיתי עליות מתח כבר 3 שבועות לצורך העניין).

אני נורא מוטרד. ממתין לתוצאות של בדיקות דם וכבר פניתי לרופא. אני בתהליך בירור שיימשך כנראה כמה ימים/שבועות.

אני פותח כאן את האשכול כי מעניין אותי האם יש כאן אנשים שאי פעם עברו משהו כזה, או שנאלצו לקחת הפסקה ארוכה מאימונים עקב חולשת שרירים כבדה שנמשכה הרבה זמן.

לא מסוגל להתאמן. לא מסוגל להרים משקלים שמהווים 65%-70% ממשקלי העבודה שהייתי מורגל בהם. אחרי סט אחד של 60% עצימות אני מרגיש את השרירים תפוסים ומרגיש כאילו עשיתי אימון שלם. מותש בצורה מחרידה. זה התחיל בחולשה פתאומית שהופיעה בהדרגה והחמירה נורא בתוך 2-3 ימים ולאט לאט דעכה אך נשארה ברמה קבועה עד עכשיו.

אימון יתר?
התחלה של משהו גרוע יותר?
מישהו חווה דבר כזה פעם?

@elchonon
בדיוק יצאתי מרופא.
עם הפניה לבדיקת EMG ועם חשד למחלות שריר כאלה ואחרות. ממש נחמד...
ומחר תור לנוירולוג.

בקיצור שמייח. כוס אמק. אני בלחץ רצח. ומרגיש חרא פיזית. ועוד יותר מנטלית, בשל חוסר הידיעה והפחד מדברים נוראיים...

נראה מה יהיה....
מקווה שהכל בסדר, וימצאו את שורש הבעיה, משהו פשוט שיפתר בקלות.

תעשה לעצמך טובה אל תשאל פה, זה לא שמישהו יכתוב לך פתאום שיש לך x תעשה y ויעבור.

יש אלף ואחת סיבות למה זה יקרה ואלך רמות חומרה שונות. ואם אתה לא סומך על רופא שלך ומעדיף לשאול בפורום תלך לרופא אחר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית