- פותח/ת השרשור
או יותר טוב- לנסות לתקן את זהלמה לא להתחיל מחדש משהו בריא יותר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או יותר טוב- לנסות לתקן את זהלמה לא להתחיל מחדש משהו בריא יותר?
השאלה אם יש מה לתקן עדיין...או יותר טוב- לנסות לתקן את זה
שמע אחרי הכל זה פורום. ואנשים אוהבים להתחרקש פה, מה גם שאפשר לדבר חופשי על כל החרא יותר בקלילות.אהבתי איך שיש פה אנשים שנכנסים לבנאדם למיטה, יותר מכך, מציעים לו לפרק את החבילה (משפחה)
כל אחד פה נהיה יועץ זוגי/פסיכולוג/מגשר... בן מקווה שאתה חכם מספיק לא להקשיב לכמה טרולים בפורום, ספק אנשי מקצוע/ספק מכירים אותך אישית...
אהבה נכנסת מהלב,ועם השנים יוצאת מהחלון.
התחתנתי מוקדם(סוג של הכאה על חטא)
לא רוצה לבאס את כולם,וסתם להספים
@Dark Soul Omega
מוניטין
תעלה על trt ויעבור לךלכן אמרתי שאני לא רוצה להמאיס עליהם את החיים
אתה יודע שלמטבע יש 2 צדדים נכון?כן אבל שחושבים על זה אתה בן 30 ומשהו לא? מה תחיה עוד 20 שנה בלי סקס? אגיד לך את האמת אם הייתה לי אישה שלא הייתה מוכנה כי הקשר נהרס או משהו כזה ואני חייב להישאר בשביל הילדים, באמת שהייתי נותן בשושו מהצד, זה אפילו לא יהיה כזה דרמטי אם תתפס..''אוי לא! אתה בוגד בי!'' NO SHIT הפעם האחרונה שנתת לי הייתה לפני 10 שנים. אני לא מציע פה כלום..רק...זורק, חול.
את צודקתפשוט מאוד, אומרים את צודקת או רזית והכל נפתר
🤡🤡🤡איזה באסה זה להדליק באמצע אוגוסט מפזר חום, ואז לגלות שהוא לא באמת מפזר את החום.
איזה באסה.
ואם זה לא עוזר,, תמיד יש את נשק יום הדין- לצאת ביחד לקניות:rolleyes-71:@MonkeyD וואו, עחי, אם אין לך משהו מועיל לומר - בחייאת.
@BeN35 - נשמע שאתה חי במציאות נורא מתסכלת. אתה מצליח למצוא באשתך גם נקודות חיוביות? רוצה להאמין שכן.
רק רוצה לומר, בתור אישה, שהרבה פעמים ה'דברים הרגילים' לא מספיקים. כלים, כביסות - כל הכבוד לך, באמת אני מצדיעה!!! אבל הרבה פעמים נשים צריכות שיעשו בשבילן משהו מיוחד, מפתיע, אחר. אולי תקנה לה ורד עם איזו ברכה בכתב יד.
אפילו לא צריך זר שלם, או עגלה מלאה בכל טוב מהסופר. לפעמים המחוות הקטנות האלה, עם נשיקה על הלחי, חיוך ומילה טובה יכולות לעשות הרבה 😃
אנחנו אוהבות להרגיש שחושבים עלינו, שלא לוקחים אותנו כמובן מאליו.
אם היא האמא של הילדים שלך, אני בטוחה שהיא עושה המוןן - בדיוק כמו שאתה עושה.
אם אתה רוצה שהיא תעריך אותך אתה חייב להראות לה שאתה מעריך אותה.
תעשה לה מחוות קטנות ותראה איך היא פתאום משתנה, מחייכת יותר, אולי גם עושה מחוות בשבילך. (פתאום תכין לך תבשיל שאתה אוהב?)
אני בטוחה שהיא לא אדם רע, אלא פשוט יש סביבה אנרגיות שליליות שגורמות לצד הממורמר שלה לצאת. ובייחוד שזו תקופה מאוד לחוצה וקשה בגלל הקורונה.
תנסה ליישם את זה, תראה אם זה יעבוד.
פרח, פתק, חיוך, נשיקה ומילה טובה.
תביא לה את זה מיד אחרי שהיא מסיימת לעשות כלים, תוך כדי שהיא מנגבת ידיים, או אחרי שמשכיבים את הילדים לישון, או בכניסת שבת.
ותהיה סבלני. אל תכעס אם היא לא תחייך בחזרה, או אם היא תזלזל (לא חושבת שזה יקרה, אבל בכ'ז תכין את עצמך.) אולי היא תרגיש שזה 'צבוע', או תשאל 'אתה מרגיש טוב?' או 'מהזה החרא הזה?' או 'מה אתה רוצה?' או 'מה עשית שאתה צריך לכפר עליו?' חחח לוידעת.
במקרה כזה פשוט תגיד לה שלא הקדשתם מספיק זמן לקשר שלכם ושזה חשוב לך. או שתגיד לה 'סתם, מחווה.' או 'אני מצטער אם קצת הזנחתי אותך בתקופה האחרונה,' - אפילו אם זה יהיה הכייי צבועעעע שיששש חחח אם המשפחה שלך חשובה לך - ממליצה לך לעשות משחק טוב.
מקווה שזה לא הגיע לרמה שאתה עד כדי כך לא סובל אותה שאתה לא מסוגל לעשות מחווה שכזו, אפילו אם זה הכי בכאילו שיש.
אני נותת לך פה טיפ אמיתי מהלב. נשים וגברים חושבים אחרת לגמרי, אז אולי זה ייראה לך תמוה, אבל אם היא אישה סטנדרטית אתה מיד תראה שינוי.
אני לא נשוי ולכן קח את הדברים שלי בערבון מוגבל, אבל ממה שאני רואה סביבי זוגות נשואים שהזוגיות טובה, זה משפיע על כל החיים, הכל נראה ורוד יותר, אני לא יודע מה ניסתם ומה לא אבל יש בנושא יעוץ וסדנאות (לא יודע מה חרטא ומה לא ), נראה לי שבנושא שלוקח נתח גדול מהחיים כדאי להשקיע@אני=]
מרגישים בכתיבה שלך שהיא אמיתית 😃
ניסיתי/ניסינו גם היא,כמה פעמיים לעלות על גל טוב
וזה לצערי מתרסק.
יש פה משקעים גדולים מהעבר/משפחות וכו
צר לי לאמר אבל באמת שאהבה מתחלפת בהרגל
לאחר שנים.
היתה תקופה שעזבתי את הבית מרצון,ועברתי להורי,ועדין תיפקדתי בבית,זה לא הזיז לאף אחד מהצדדים.
שנינו כנראה פוחדים או לא רוצים ללכת לבית הדין
כי זה סתם סחבת ווו׳גערס.
כל עוד אנחנו מתיחסיים בכבוד זו לזה,אזי שישאר כך.
אם וכאשר היא תמצא בן זוג חדש,אפנה את דרכי ואומר בהצלחה.