הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול "איזה באסה"

@אני=]
מרגישים בכתיבה שלך שהיא אמיתית 😃

ניסיתי/ניסינו גם היא, כמה פעמיים לעלות על גל טוב
וזה לצערי מתרסק.
יש פה משקעים גדולים מהעבר/משפחות וכו
צר לי לאמר אבל באמת שאהבה מתחלפת בהרגל
לאחר שנים.
היתה תקופה שעזבתי את הבית מרצון,ועברתי להורי,ועדין תיפקדתי בבית,זה לא הזיז לאף אחד מהצדדים.
שנינו כנראה פוחדים או לא רוצים ללכת לבית הדין
כי זה סתם סחבת ווו׳גערס.
כל עוד אנחנו מתיחסיים בכבוד זו לזה,אזי שישאר כך.
אם וכאשר היא תמצא בן זוג חדש,אפנה את דרכי ואומר בהצלחה.

זה ממש עצוב לשמוע.
תמיד יש עליות וירידות בכל קשר. אבל אסור להתייאש. הגלים הטובים צריכים תיחזוק מתמיד, הם לא יישארו גבוהים אם הרוח תפסיק לנשוב.
וזה שאתם עדיין מכבדים אחד את השני - זה ממש ממש ממש חשוב וטוב ולא מובן מאליו.
תחשוב רגע, בעבר אנשים לא היו מתחתנים מתוך אהבה. ההורים היו פשוט משדכים אותם בגיל 13, פלוני לפלונית, ויאלה ברדק. מסתדרים או לא אוהבים או לא. הם פשוט היו חיים ביחד, כל אחד היה עושה את התפקיד שלו. עם הזמן הם היו מתרגלים אחד לשני, לומדים אחד את השני, ובסוף גם תלויים אחד בשני. אם אחד היה מת - השני היה עצוב, וזו הייתה האהבה.
'רומנטיקה' זו מילה חדשה.
כמובן שהאידיאל הוא שבני הזוג יאהבו ויעריכו, והכי חשוב - יכבדו אחד את השני. אבל לא תמיד זה ככה.
המטרה היא לא 'לשרוד' עד שהמוות יפריד, וב'ה אפשר גם להתגרש, אנחנו לא קטוליים חחח אבל בתור מישהי שעובדת עם ילדים אני יכולה לומר לך שזה לא משפיע עליהם טוב.
וגם לא אם ההורים נשואים ורבים /צועקים / קרים אחד לשני.
ילדים מרגישים הכל.
אני זוכרת את עצמי בתור ילדה בגן (!!!) שפעם אחת ההורים שלי התווכחו על משהו, ואז לקחתי את אמא שלי הצידה, וברוב אימה ופחד גמגמתי בשאלה אם היא ואבא הולכים להתגרש. חחח זוכרת שהיא צחקה מהשאלה וחיבקה אותי ואמרה שזה בסדר שאמא ואבא לא מסכימים לפעמים. מצד שני אני זוכרת שכל פעם שההורים שלי היו מתחבקים היינו רצים להצטרף לחיבוק המשפחתי.
הקשר של ההורים הוא קריטי להתפתחות של הילד. אז אם יש דרך להציל את הנישואים האלה - הייתי ממליצה לנסות הכל. וגם אם יקרה ותחליטו להתגרש - צריך שזה יהיה יפה והדרגתי, ושתשמרו על קשר טוב.
וזהו נראלי :>

@MonkeyD וואו, עחי, אם אין לך משהו מועיל לומר - בחייאת.

@BeN35 - נשמע שאתה חי במציאות נורא מתסכלת. אתה מצליח למצוא באשתך גם נקודות חיוביות? רוצה להאמין שכן.
רק רוצה לומר, בתור אישה, שהרבה פעמים ה'דברים הרגילים' לא מספיקים. כלים, כביסות - כל הכבוד לך, באמת אני מצדיעה!!! אבל הרבה פעמים נשים צריכות שיעשו בשבילן משהו מיוחד, מפתיע, אחר. אולי תקנה לה ורד עם איזו ברכה בכתב יד.
אפילו לא צריך זר שלם, או עגלה מלאה בכל טוב מהסופר. לפעמים המחוות הקטנות האלה, עם נשיקה על הלחי, חיוך ומילה טובה יכולות לעשות הרבה 😃
אנחנו אוהבות להרגיש שחושבים עלינו, שלא לוקחים אותנו כמובן מאליו.
אם היא האמא של הילדים שלך, אני בטוחה שהיא עושה המוןן - בדיוק כמו שאתה עושה.
אם אתה רוצה שהיא תעריך אותך אתה חייב להראות לה שאתה מעריך אותה.
תעשה לה מחוות קטנות ותראה איך היא פתאום משתנה, מחייכת יותר, אולי גם עושה מחוות בשבילך. (פתאום תכין לך תבשיל שאתה אוהב?)
אני בטוחה שהיא לא אדם רע, אלא פשוט יש סביבה אנרגיות שליליות שגורמות לצד הממורמר שלה לצאת. ובייחוד שזו תקופה מאוד לחוצה וקשה בגלל הקורונה.
תנסה ליישם את זה, תראה אם זה יעבוד.
פרח, פתק, חיוך, נשיקה ומילה טובה.
תביא לה את זה מיד אחרי שהיא מסיימת לעשות כלים, תוך כדי שהיא מנגבת ידיים, או אחרי שמשכיבים את הילדים לישון, או בכניסת שבת.
ותהיה סבלני. אל תכעס אם היא לא תחייך בחזרה, או אם היא תזלזל (לא חושבת שזה יקרה, אבל בכ'ז תכין את עצמך.) אולי היא תרגיש שזה 'צבוע', או תשאל 'אתה מרגיש טוב?' או 'מהזה החרא הזה?' או 'מה אתה רוצה?' או 'מה עשית שאתה צריך לכפר עליו?' חחח לוידעת.
במקרה כזה פשוט תגיד לה שלא הקדשתם מספיק זמן לקשר שלכם ושזה חשוב לך. או שתגיד לה 'סתם, מחווה.' או 'אני מצטער אם קצת הזנחתי אותך בתקופה האחרונה,' - אפילו אם זה יהיה הכייי צבועעעע שיששש חחח אם המשפחה שלך חשובה לך - ממליצה לך לעשות משחק טוב.
מקווה שזה לא הגיע לרמה שאתה עד כדי כך לא סובל אותה שאתה לא מסוגל לעשות מחווה שכזו, אפילו אם זה הכי בכאילו שיש.
אני נותת לך פה טיפ אמיתי מהלב. נשים וגברים חושבים אחרת לגמרי, אז אולי זה ייראה לך תמוה, אבל אם היא אישה סטנדרטית אתה מיד תראה שינוי.

לא קראתי.
אתה יודע שלמטבע יש 2 צדדים נכון?

לא, חדש לי האמת.

תלמדו לקרוא אנשים, הוא מתאר את זה כדבר אבוד אחרת לא הייתי פותח את הפה.
זה ממש עצוב לשמוע.
תמיד יש עליות וירידות בכל קשר. אבל אסור להתייאש. הגלים הטובים צריכים תיחזוק מתמיד, הם לא יישארו גבוהים אם הרוח תפסיק לנשוב.
תחשוב רגע, בעבר אנשים לא היו מתחתנים מתוך אהבה. ההורים היו פשוט משדכים אותם בגיל 13, פלוני לפלונית, ויאלה ברדק. מסתדרים או לא אוהבים או לא. הם פשוט היו חיים ביחד, כל אחד היה עושה את התפקיד שלו. עם הזמן הם היו מתרגלים אחד לשני, לומדים אחד את השני, ובסוף גם תלויים אחד בשני. אם אחד היה מת - השני היה עצוב, וזו הייתה האהבה.
'רומנטיקה' זו מילה חדשה.
כמובן שהאידיאל הוא שבני הזוג יאהבו ויעריכו, והכי חשוב - יכבדו אחד את השני. אבל לא תמיד זה ככה.
המטרה היא לא 'לשרוד' עד שהמוות יפריד, וב'ה אפשר גם להתגרש, אנחנו לא קטוליים חחח אבל בתור מישהי שעובדת עם ילדים אני יכולה לומר לך שזה לא משפיע עליהם טוב.
ילדים מרגישים הכל.
אני זוכרת את עצמי בתור ילדה בגן (!!!) שפעם אחת ההורים שלי התווכחו על משהו, ואז לקחתי את אמא שלי הצידה, וברוב אימה ופחד גמגמתי בשאלה אם היא ואבא הולכים להתגרש. חחח זוכרת שהיא צחקה מהשאלה וחיבקה אותי ואמרה שזה בסדר שאמא ואבא לא מסכימים לפעמים. מצד שני אני זוכרת שכל פעם שההורים שלי היו מתחבקים היינו רצים להצטרף לחיבוק המשפחתי.
הקשר של ההורים הוא קריטי להתפתחות של הילד. אז אם יש דרך להציל את הנישואים האלה - הייתי ממליצה לנסות הכל. וגם אם יקרה ותחליטו להתגרש - צריך שזה יהיה יפה והדרגתי, ושתשמרו על קשר טוב.

די כבר ילדה החיים זה לא סיפורי אגדות מלבבים

זה ממש עצוב לשמוע.
'רומנטיקה' זו מילה חדשה.
ילדים מרגישים הכל.
קול ההיגיון

כבודו נשוי?

אמר מי שחושב שספר מסריח ולהתנהג לאשתו כמו cock ולהחמיא לה על פארש זה מה שיפתור את המצב. גם אם היית הבן של שלמה המלך לא הייתי לוקח ממך עצות.
אתה תוצר לוואי של תרבות שכל מטרתה היא פירוק של התא המשפחתי, וחוסר בהתחייבות- קשר נתקל בבעיה? אין צורך להשקיע כדי לפתור אותה בא נפרד ונתחיל קשר חדש עד שגם הוא יתקל בבעיה ואז ממשיך במסלול הרגיל- פירוק, רק שים לב באיזו קלות הצעת לאדם נשוי עם ילדים לפרק את החבילה, מבלי לחשוב על ההשלכות מבחינת הילדים או מבחינת עצמו, מבלי להבין שהדבר הפשוט הוא לנסות להשקיע בקשר מה שאמנם ידרוש הקרבה מצד עצמו אבל יניב המשך חיים טובים יותר, לו לאשתו וילדיו.
חברים עזבו את זה
אנחנו פורום של ספורט
לא לשכת הסעד 😃
אתה רוצה שנפסיק לדון עליך?

אתה תוצר לוואי של תרבות שכל מטרתה היא פירוק של התא המשפחתי, וחוסר בהתחייבות- קשר נתקל בבעיה? אין צורך להשקיע כדי לפתור אותה בא נפרד ונתחיל קשר חדש עד שגם הוא יתקל בבעיה ואז ממשיך במסלול הרגיל- פירוק, רק שים לב באיזו קלות הצעת לאדם נשוי עם ילדים לפרק את החבילה, מבלי לחשוב על ההשלכות מבחינת הילדים או מבחינת עצמו, מבלי להבין שהדבר הפשוט הוא לנסות להשקיע בקשר מה שאמנם ידרוש הקרבה מצד עצמו אבל יניב המשך חיים טובים יותר, לו לאשתו וילדיו.

הבן אדם אומר שאם אשתו תכיר מישהו אחר הוא יברך אותה לשלום יא אהבל איזה חידוש קשר בראש שלך, לך לישון.

בגיל 15, אתה 1.96?
ילד #ין
איזה 15? נראלך הוא בן 15?
פ'חח.

תירגע ומהר.
כתבת שאתה בן 15 לא? לפחות תתאמץ להתנהג בהתאם.
זה שאתה ממורמר לא אומר שאתה יכול לזלזל בחיי נישואים של אדם אחר ולהמליץ לו לפרק את החבילה. בייחוד שאתה לא מכיר אותו ואת אשתו ואת הילדים והסיפור.
החיים הם לא תותים בשמנת, והשגרה שוחקת, אין מה לעשות. אבל צריך לדעת לתחזק אותה ולא לפרק את החבילה כמו ילדי שמנת שמתבכיינים שקשה להם אז הם פורשים.
זה כמו לשחק שחמט, לראות שאתה עומד להפסיד, ולהפוך את הלוח לפני שאוכלים לך את המלך.

איזה 15? נראלך הוא בן 15?
פ'חח.

תירגע ומהר.
זה שאתה ממורמר לא אומר שאתה יכול לזלזל בחיי נישואים של אדם אחר ולהמליץ לו לפרק את החבילה. בייחוד שאתה לא מכיר אותו ואת אשתו ואת הילדים והסיפור.
החיים הם לא תותים בשמנת, והשגרה שוחקת, אין מה לעשות. אבל צריך לדעת לתחזק אותה ולא לפרק את החבילה כמו ילדי שמנת שמתבכיינים שקשה להם אז הם פורשים.
זה כמו לשחק שחמט, לראות שאתה עומד להפסיד, ולהפוך את הלוח לפני שאוכלים לך את המלך.

לא קראתי.

הבן אדם אומר שאם אשתו תכיר מישהו אחר הוא יברך אותה לשלום יא אהבל איזה חידוש קשר בראש שלך, לך לישון.
תקרא

תירגע ומהר.

עלי אישית לא אכפת לי.
אבל אכפת לי מכל החברים כאן
זה לא נכון לפוסט הזה,וזה סתם מספים

עלי אישית לא אכפת לי.
אבל אכפת לי מכל החברים כאן
זה לא נכון לפוסט הזה,וזה סתם מספים
שמע אני לא באמת מכיר אותך , אבל אני באמת מקווה שלא תיקח עצות מאנשים זרים באינטרנט לגבי הנישואים שלך.
כאילו אני בטוח שאף אחד לא באמת יודע מה הולך לך בחיים ובזוגיות ובסופו של דבר רק אתה והיא יכולים להחלטה שהיא הכי טובה גם לך וגם לה.

אגב, אני ממש לא חושבת שלהחמיא על פארש / להתחנף / לומר לה "את צודקת" / לקחת אותה לקניות כל שני וחמישי, זה הפיתרון.
ממש לא.
יותר מזה,
אני אישית מממשששששששששששש מתעצבנננתתתתתתתתתת כשעושים עלי את הטריקים המפגרים האלה. אחי נגיד כל ויכוח אומר לי "אתה צודקת, את צודקת," כדי להשתיק אותי, ופעם אחת אשכרה בעטתי בו, פיזית, מרוב שזה חירפן אותי. (ואני לא בחורה אלימה בד"כ חחחחחחחחחחחח)
וגם אם סתם יחמיאו לי ויתחנפו אלי זה יעצבן אותי, כי אני שונאת קיטש. אבל אם אעשה משהו מיוחד ומושקע - כמובן שארצה מחמאות. בתור בני אדם אנחנו חיים על הערכה חיובית מהסביבה שלנו.
*ילד.

אגב, אני ממש לא חושבת שלהחמיא על פארש / להתחנף / לומר לה "את צודקת" / לקחת אותה לקניות כל שני וחמישי, זה הפיתרון.
ממש לא.
יותר מזה,
אני אישית מממשששששששששששש מתעצבנננתתתתתתתתתת כשעושים עלי את הטריקים המפגרים האלה. אחי נגיד כל ויכוח אומר לי "אתה צודקת, את צודקת," כדי להשתיק אותי, ופעם אחת אשכרה בעטתי בו, פיזית, מרוב שזה חירפן אותי. (ואני לא בחורה אלימה בד"כ חחחחחחחחחחחח)
וגם אם סתם יחמיאו לי ויתחנפו אלי זה יעצבן אותי, כי אני שונאת קיטש. אבל אם אעשה משהו מיוחד ומושקע - כמובן שארצה מחמאות. בתור בני אדם אנחנו חיים על הערכה חיובית מהסביבה שלנו.

*ילד.
את צודקת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית