הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השיטה של גרג דוסט, מחשבות

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
מה אתם חושבים על השיטה של גרג דוסט -
greg doucette
הוא תכלס אומר שלא צריך להיות במאזן קלורי חיובי כדי לעלות במסת שריר, אלא מספיק להיות בנייטרלי.
איך זה בדיוק מתיישב עם שיטת הבולק וקאט?
מי צודק? במפורש כתוב בשאלות ותשובות בפורום הזה שחייב להיות במאזן קלורי חיובי כדי לבנות שריר. וגם למתחיל, לבנות שריר בהתחלה יהיה לו יותר מהר להיות בתקופה כלשהי של מאזן חיובי.
אשמח לתשובות למה אני די מבולבל.

***אני בטוח שיש עוד אנשים שאומרים כמוהו, פשוט זה מי שאני מכיר

אני דיי מקפיד לראות את כל הסרטונים שלו..ולבחור יש ידע נרחב ביותר וראוי להערכה ולמדתי ממנו הרבה, אני חושב שהכוונה של "המשורר" שבמצב נייטראלי ניתן לעלות במסת שריר ע"י שינוי בהרכב הגוף אבל יש לקחת בחשבון מספר משתנים כמו ותק, גיל וטבעי/לא טבעי וגם אז זו לא דרך באופן קבוע...

גם ג'וני קנדיטו טוען כמוהו.
מה הבעיה.
יורד שומן ועולה שריר.
זה איטי יותר מאשר לעלות שריר בלי לרדת השומן (מסה).

• פותח/ת השרשור
גם ג'וני קנדיטו טוען כמוהו.
מה הבעיה.
יורד שומן ועולה שריר.
זה איטי יותר מאשר לעלות שריר בלי לרדת השומן (מסה).
זהו שהוא לא טוען שתרד בשומן. (לפי מה שהוא אומר בסרטון שאני ראיתי לפחות)

אני מתאמן כ6 חודשים וב4 וחצי~ חודשים האחרונים אני צופה קבוע בגרג ולמדתי ממנו המון
יכול להעיד על עצמי שהתחלתי במאזן קלורי חיובי מאוד ("eat big get big") רק בלי גאנק, פלוס של 400-500 קלוריות. אחרי שראיתי את הסרטונים של גרג ירדתי למאזן שלילי מינורי של 100-250 קלוריות (הכל בהערכה גסה לפי ירידה במשקל ואחוז שומן לא סופר קלוריות) על זה4 אימוני כוח ו2 ריצות , תוך 4 חודשים עליתי במסת שריר + ירידה באחוז שומן מ20~ ל14-15 (בגדול מכרס ל4pack)
ירידה איטית ומבוקרת, בלי לסבול ולאכול נורמאלי ולראות תוצאות
המשחק פה הוא במה מצבך כרגע , אם יש עליך שומן אתה בכיף יכול להיות במאזן שלילי. אם אתה כרגע אחוז שומן נמוך אז מן הסתם צריך מאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כ6 חודשים וב4 וחצי~ חודשים האחרונים אני צופה קבוע בגרג ולמדתי ממנו המון
יכול להעיד על עצמי שהתחלתי במאזן קלורי חיובי מאוד ("eat big get big") רק בלי גאנק, פלוס של 400-500 קלוריות. אחרי שראיתי את הסרטונים של גרג ירדתי למאזן שלילי מינורי של 100-250 קלוריות (הכל בהערכה גסה לפי ירידה במשקל ואחוז שומן לא סופר קלוריות) על זה4 אימוני כוח ו2 ריצות , תוך 4 חודשים עליתי במסת שריר + ירידה באחוז שומן מ20~ ל14-15 (בגדול מכרס ל4pack)
ירידה איטית ומבוקרת, בלי לסבול ולאכול נורמאלי ולראות תוצאות
המשחק פה הוא במה מצבך כרגע , אם יש עליך שומן אתה בכיף יכול להיות במאזן שלילי. אם אתה כרגע אחוז שומן נמוך אז מן הסתם צריך מאזן חיובי.

וואלה די התחלתי כמוך מבחינת הפלוס, רק שאני מחשב קלוריות משתדל שיהיה מדויק כמה שאני יכול..
אני כרגע 15 בערך אחוז שומן פלוס מינוס.
בהתחלה הייתי ב500 בערך פלוס קלורי ואז עכשיו התחלתי להוריד ל200 חיובי, לפעמים נייטרלי.

הוא צודק ברוב הדברים שהוא אומר אבל זה לא נכון אי אפשר לעלות בשריר במאזן ניטרלי אם כן זה כל כך קצת שכבר עדיף בולק.
אני גם הייתי במאזן ניטרלי איזה תקופה לא עליתי שריר כמעט בכלל מאז שהתחלתי מסה (נקייה כמובן) אני מרגיש שגדלתי הרבה יותר

הוא צודק ברוב הדברים שהוא אומר אבל זה לא נכון אי אפשר לעלות בשריר במאזן ניטרלי אם כן זה כל כך קצת שכבר עדיף בולק.
אני גם הייתי במאזן ניטרלי איזה תקופה לא עליתי שריר כמעט בכלל מאז שהתחלתי מסה (נקייה כמובן) אני מרגיש שגדלתי הרבה יותר

אפשר אבל לאט, אם תיהיה בפלוס תעלה יותר מהר, אבל ביחד עם זה תעלה שומן, ואז תצטרך לעשות cut, אם תיהיה בנייטרלי/שלילי זה יהיה תהליך איטי יותר אבל בלי צורך לעשות חיטוב
בגדול הוא אומר שמסה/חיטוב אפקטיבי באמת רק למתאמנים וותיקים שנתקעו במשקלים וכו'

שורה תחתונה Newbie gains + אחוז שומן גבוה + מאזן שלילי אין צורך לעשות שום מסה

אין דבר כזה. זה לא הגיוני להיות בניטראלי, לא לרדת באחוז שומן ולעלות במסת שריר.
זה בהחלט אפשרי עד שלב מסוים, אם תישאר על נייטרלי זה לא שיום אחד תגיע לרמת חיטוב של תחרות לא משנה כמה תהיה דייקן.
אפשר לפתח מסת שריר בנייטרלי, אבל זה פחות מאידאלי לתוצאות ניכרות, זה יותר פרקטי לאנשים שכבר נמצאים בערך איפה שהם רוצים
גם הבחור די צודק לרוב, אבל יש דברים מסויימים שהוא טיפה מגזים כנגד הקונצנזוס

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט אפשרי עד שלב מסוים, אם תישאר על נייטרלי זה לא שיום אחד תגיע לרמת חיטוב של תחרות לא משנה כמה תהיה דייקן.
אפשר לפתח מסת שריר בנייטרלי, אבל זה פחות מאידאלי לתוצאות ניכרות, זה יותר פרקטי לאנשים שכבר נמצאים בערך איפה שהם רוצים
גם הבחור די צודק לרוב, אבל יש דברים מסויימים שהוא טיפה מגזים כנגד הקונצנזוס

אז מה היית ממליץ באופן כללי? פלוס של 200 נגיד?

מה אתם חושבים על השיטה של גרג דוסט -
greg doucette
הוא תכלס אומר שלא צריך להיות במאזן קלורי חיובי כדי לעלות במסת שריר, אלא מספיק להיות בנייטרלי.
איך זה בדיוק מתיישב עם שיטת הבולק וקאט?
מי צודק? במפורש כתוב בשאלות ותשובות בפורום הזה שחייב להיות במאזן קלורי חיובי כדי לבנות שריר. וגם למתחיל, לבנות שריר בהתחלה יהיה לו יותר מהר להיות בתקופה כלשהי של מאזן חיובי.
אשמח לתשובות למה אני די מבולבל.

***אני בטוח שיש עוד אנשים שאומרים כמוהו, פשוט זה מי שאני מכיר

יש דבר אחד שאני לא מסכים איתו בכלל, אמנם בכל הנוגע לתזונה הוא תותח, (אגב הוא אומר שבפרוקטוז אין בעיה בכלל, בפורום טיפה יותר נזהרים עם זה)

הוא חוזר על “train harder than last time”. ובפועל הרבה חברה ששומעים את זה, פשוט עובדים יותר קשה ממה שהם יכולים, הוא אף פעם לא לוקח התאוששות כפקטור.
אימונים צריכים להיות מתוכננים או לפחות עם מחשבה תוך כדי האימון. אבל לדחוף כל פעם יותר חזק זה אחלה דרך לשרוף את עצמך מהר מאוד.

יש דבר אחד שאני לא מסכים איתו בכלל, אמנם בכל הנוגע לתזונה הוא תותח, (אגב הוא אומר שבפרוקטוז אין בעיה בכלל, בפורום טיפה יותר נזהרים עם זה)

הוא חוזר על “train harder than last time”. ובפועל הרבה חברה ששומעים את זה, פשוט עובדים יותר קשה ממה שהם יכולים, הוא אף פעם לא לוקח התאוששות כפקטור.
אימונים צריכים להיות מתוכננים או לפחות עם מחשבה תוך כדי האימון. אבל לדחוף כל פעם יותר חזק זה אחלה דרך לשרוף את עצמך מהר מאוד.
זה משפט "שיווקי" יפה בתאוריה הוא פחות נכון בפרקטיקה וקשה ליישום...הגוף לא מגיע כל אימון באותה רמה , מספיק שלא אכלת יום קודם טוב או לא ישנת כמו שצריך...

זה משפט "שיווקי" יפה בתאוריה הוא פחות נכון בפרקטיקה וקשה ליישום...הגוף לא מגיע כל אימון באותה רמה , מספיק שלא אכלת יום קודם טוב או לא ישנת כמו שצריך...

כן לגמרי, אבל בכל זאת אני ממש מחליק את זה,הרי הוא אמר שהמטרה היחידה שבגללה הוא פתח את הערוץ היא שהוא ירוויח עוד כסף

למה?
אמנם זה משפט "מוטיבציה בגרוש" אבל זה נכון.
א. הכוונה שלו היא לאנשים שבאים לאימון וחצי אימון מעבירים באינסטגרם, היו 45 דקות בחדר כושר וחושבים שעצם זה שהם פיזית היו שם ועשו קצת אופניים ובטוחים שתוך שבוע הם יהיו כמו דוגמנים מgymshark.
ב. למה פחות יישים? כן, לא כל אימון אני עולה במשקל או בחזרות ויש אימונים שמרגישים פחות טובים , אבל אם 80 אחוז מהאימונים שלך אתה מיישם פרוגרסיב אוברלואוד ומיישם את זה גם באירובי וגם באימוני כוח כמובן מקשיב לגוף שלך תמיד - זה משפט נכון ויישים לגמרי.

לגבי המחיר - יש סרטון שלו מנמק את המחירים המופקעים שלו, גם מרצדס זה "קצת יקר" זה מכוון למי שיש לו את הכסף הזה.

למה?
אמנם זה משפט "מוטיבציה בגרוש" אבל זה נכון.
א. הכוונה שלו היא לאנשים שבאים לאימון וחצי אימון מעבירים באינסטגרם, היו 45 דקות בחדר כושר וחושבים שעצם זה שהם פיזית היו שם ועשו קצת אופניים ובטוחים שתוך שבוע הם יהיו כמו דוגמנים מgymshark.
ב. למה פחות יישים? כן, לא כל אימון אני עולה במשקל או בחזרות ויש אימונים שמרגישים פחות טובים , אבל אם 80 אחוז מהאימונים שלך אתה מיישם פרוגרסיב אוברלואוד ומיישם את זה גם באירובי וגם באימוני כוח כמובן מקשיב לגוף שלך תמיד - זה משפט נכון ויישים לגמרי.

לגבי המחיר - יש סרטון שלו מנמק את המחירים המופקעים שלו, גם מרצדס זה "קצת יקר" זה מכוון למי שיש לו את הכסף הזה.

למרצדס אין אלטרנטיבה זהה לפחות במחיר דומה. לגרג יש מיליוני אלטרנטיבות במחיר טוב יותר. לדוגמא הייעוץ פה בפורום.

למרצדס אין אלטרנטיבה זהה לפחות במחיר דומה. לגרג יש מיליוני אלטרנטיבות במחיר טוב יותר. לדוגמא הייעוץ פה בפורום.

מחקתי בטעות את ההודעה
בכל מקרה מי שקונה מרצדס יכול לקנות גם יונדאי i10 במקום זה עדיין יובל מנקודה א' לב'
האנשים שקונים את זה זה כסף קטן בשבילם ומספיק לו שיקנו 10 במקום 100 במחיר הגיוני וככה הוא יכול מבחינת זמן גם לתת להם 100 אחז

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית