נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
קרה לכם שקיבלתם מכה מהמוט בתרגיל ליפיטינג כלשהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סמית' זה אפשרות מעולה בהרבה תרגילים.באיזה תרגיל ואיך זה אפשרי?
קרה לי אבל לא בתרגיל ליפטינג, לפני שהייתי בכלל פווארליפטר עשיתי תאומים בסמית' על מדרגה וכל המדרגה התהפכה ונפל לי 60-70-80(לא זוכר כבר) קילו על הגב
מסקנה: סמית' משין זה לא יותר ממתלה למגבות
זה היה לפני כמעט שנה או אפילו שנה אני כבר לא זוכרסמית' זה אפשרות מעולה בהרבה תרגילים.
אתה פשוט לא יודע להשתמש בכלי הזה.
אני שואל את עצמי כמה זמן יקח עד שיעבירו לפורום כללי...קרה לכם שקיבלתם מכה מהמוט בתרגיל ליפיטינג כלשהו?
שיש רצון יש דרך
(דרך אגב חפשתי לא מצאתי סרטון אחד שבו מישהו נפגע באשכים בזמן סנא'ץ או קלין )
גם בתקופה שעשיתי 90 קילו חתירה עם פלטות ברזל עם איכות חרא לא הייתי קרוב לכך, תבדוק טכניקהניסיתי לכיף בהום ג'ים שלי להעלות את המוט המיועד לחתירה(53 קילו, פלטות נמוכות) וקיבלתי מכה בברך, פרקתי את הכתף ונהייתי עקר אול אין וונס.
מי יעלה סרטון שלו חוטף מוט במפשעה?דרך אגב חפשתי לא מצאתי סרטון אחד שבו מישהו נפגע באשכים בזמן סנא'ץ או קלין
יש מספיק סרטונים נושאים יותר גרועיםמי יעלה סרטון שלו חוטף מוט במפשעה?
נ.ב. תנסה את זה בבית, רק במקום להעביר משקל לקצות האצבעות תעביר לעקבים...
יש מספיק סרטונים נושאים יותר גרועים
אישית אני חושב שמעשה של ענווה להראות שכולם חווים כשלים.
חוץ מזה לא הבנתי אותך אתה מדבר על להעביר המשקל לעקבים בזמן הסנאץ והקלין? כי כמה צריך לעשות לא מעבירים בשום מצב את משקל קדימה
ניסוח גרועחוץ מזה לא הבנתי אותך אתה מדבר על להעביר המשקל לעקבים בזמן הסנאץ והקלין? כי כמה צריך לעשות לא מעבירים בשום מצב את משקל קדימה
לך תדע אולי זאת הרוח שלו ששחררה את הסרטוןהבחור הראשון נראה לך חי?
חח, מן הסתם טכניקה פח.גם בתקופה שעשיתי 90 קילו חתירה עם פלטות ברזל עם איכות חרא לא הייתי קרוב לכך, תבדוק טכניקה
שמע אם באמת אני רואה שהבעיה חוזרת ואתה לא יכול לתקן את זה(בתנאי כמובן שבדקתה טכניקה ) אתה יכול לעבור למשהו אחר לא הכול הכול חובהחח, מן הסתם טכניקה פח.
לא רוצה בכלל ליפטינג, כרגע.
איך אפשר לצאת מזה בהנחה ואף אחד לא בא לעזור לולך תדע אולי זאת הרוח שלו ששחררה את הסרטון
ברור...שמע אם באמת אני רואה שהבעיה חוזרת ואתה לא יכול לתקן את זה(בתנאי כמובן שבדקתה טכניקה ) אתה יכול לעבור למשהו אחר לא הכול הכול חובה
אני מניח שמישהו עזר לו , אבל רק שתדע שאפשר גם להטות את משקל לצד אחד ולהוריד במצב הזה ולתת לכול הפלטות ''להישפך'' החוצה(מה שכבמובן גם מסוכן)איך אפשר לצאת מזה בהנחה ואף אחד לא בא לעזור לו
זה לא מראה כאילו הוא יכול לעשות פה roll of shame והכל יהיה בסדר
שיש רצון יש דרך
(דרך אגב חפשתי לא מצאתי סרטון אחד שבו מישהו נפגע באשכים בזמן סנא'ץ או קלין )