נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
קרה לכם שקיבלתם מכה מהמוט בתרגיל ליפיטינג כלשהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמצא לי סרטון כי זה נשמע לי מצחיק תחתלהפגע באשכים בסנאטץ' אם אתה חובבן נשמע לי לחלוטין legit.
אתה יכול לחפש בדיוק כמוני.תמצא לי סרטון כי זה נשמע לי מצחיק תחת
גם לי שהבנץ נתקע לי על החזה בלי מוטות ביטחון ואני עדיין צוחק מזה אם לא תצחק מהדברים האלו אז הם סתם היו כואבים.אתה יכול לחפש בדיוק כמוני.
בסך הכל זו לא תנועה מאוד פשוטה, ובאחיזה הרחבה המוט מגיע יותר גבוה. אפשר לפשל בתנועה, להתיישר מאוחר, ולגלות שהמוט "מגלח אותך" ב-"מקום אסטרטגי".
אגב - קרה לי אתמול. (אין לי מושג למה זה אמור להיות מצחיק).
קרה לכם שקיבלתם מכה מהמוט בתרגיל ליפיטינג כלשהו?
לא הבנתי מה נפגע האשכים או ה snatch.להפגע באשכים בסנאטץ' אם אתה חובבן נשמע לי לחלוטין legit.
אם אתה מסוגל לשמור על טורסו זקוף מבלי שהמוט יפגע בך אז לאורך כל התנועה הוא לא יגע בך, אורך הטורסו והידיים לא משתנהאם יש לך ידיים קצרות ואתה מנסה ג'פרסון דדליפט, יש סיכון(למרות שברוב המקרים לא נראה לי זה יכול באמתת לקרות)
![]()
משתנה גם משתנה. תתפלא.אם אתה מסוגל לשמור על טורסו זקוף מבלי שהמוט יפגע בך אז לאורך כל התנועה הוא לא יגע בך, אורך הטורסו והידיים לא משתנה
תוכל לתת דוגמה?משתנה גם משתנה. תתפלא.
אני 1.72 מטר גובה.תוכל לתת דוגמה?
ובבקשה על תתכוון לדדליפט בRM1, או לדדליפט עם גב עגול, כי לא עושים תרגילי עזר עם גב עגול...
לא הבנת אותי, אם אדם עושה דדליפט, האורך שך הטורסו יהיה אותו אורך גם בפוזיציית ההתחלה וגם בסוףאני 1.72 מטר גובה.
אורך הידיים שלי בערך 1.86 מטר.
זה אותו אורך כמו אנשים בגובה 1.86 מטר, בדקתי.
יש אנשים אותו גובה כשהם יושבים, אבל זה משתנה כשהם עומדים, הטורסו שלהם זהה, אבל לאחד יש רגליים ארוכות יותר.
תבוא פעם למכון כושר איתי, ואראה לך איך זה דרמתי ההבדלים שתראה בין אנשים שונים.
לא בהכרח, אפשר עדיין להתכופף קדימה.לא הבנת אותי, אם אדם עושה דדליפט, האורך שך הטורסו יהיה אותו אורך גם בפוזיציית ההתחלה וגם בסוף
אפשר גם לנסות להדגים פרבולה "ווי שווה (איקס+1)+(איקס+3) אבל ביצוע שישאיר את הגב שלך שלם גם בגיל 70 יישאר אותו אורך...לא בהכרח, אפשר עדיין להתכופף קדימה.
לא התכוונתי שזה לא מצחיק במובן של: "הו, לא; מכה באשכים זה נורא, ולא צוחקים על זה!"גם לי שהבנץ נתקע לי על החזה בלי מוטות ביטחון ואני עדיין צוחק מזה אם לא תצחק מהדברים האלו אז הם סתם היו כואבים.
ואני פוסל שזה לא יכול לקרות אבל אותו משקל זה יכול לקרות לי בכפיפת המרפקים עם הטכניקה יותר מדיי פרועה.
עוד בן אדם שמקטין יצירתיות.באיזה תרגיל ואיך זה אפשרי?
קרה לי אבל לא בתרגיל ליפטינג, לפני שהייתי בכלל פווארליפטר עשיתי תאומים בסמית' על מדרגה וכל המדרגה התהפכה ונפל לי 60-70-80(לא זוכר כבר) קילו על הגב
מסקנה: סמית' משין זה לא יותר ממתלה למגבות