הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מפחיד אתכם לקבל מכה באשכים?

תמצא לי סרטון כי זה נשמע לי מצחיק תחת
אתה יכול לחפש בדיוק כמוני.

בסך הכל זו לא תנועה מאוד פשוטה, ובאחיזה הרחבה המוט מגיע יותר גבוה. אפשר לפשל בתנועה, להתיישר מאוחר, ולגלות שהמוט "מגלח אותך" ב-"מקום אסטרטגי".

אגב - קרה לי אתמול. (אין לי מושג למה זה אמור להיות מצחיק).

אתה יכול לחפש בדיוק כמוני.

בסך הכל זו לא תנועה מאוד פשוטה, ובאחיזה הרחבה המוט מגיע יותר גבוה. אפשר לפשל בתנועה, להתיישר מאוחר, ולגלות שהמוט "מגלח אותך" ב-"מקום אסטרטגי".

אגב - קרה לי אתמול. (אין לי מושג למה זה אמור להיות מצחיק).
גם לי שהבנץ נתקע לי על החזה בלי מוטות ביטחון ואני עדיין צוחק מזה אם לא תצחק מהדברים האלו אז הם סתם היו כואבים.
ואני פוסל שזה לא יכול לקרות אבל אותו משקל זה יכול לקרות לי בכפיפת המרפקים עם הטכניקה יותר מדיי פרועה.

אם יש לך ידיים קצרות ואתה מנסה ג'פרסון דדליפט, יש סיכון(למרות שברוב המקרים לא נראה לי זה יכול באמתת לקרות)
maxresdefault.jpg

אם יש לך ידיים קצרות ואתה מנסה ג'פרסון דדליפט, יש סיכון(למרות שברוב המקרים לא נראה לי זה יכול באמתת לקרות)
maxresdefault.jpg
אם אתה מסוגל לשמור על טורסו זקוף מבלי שהמוט יפגע בך אז לאורך כל התנועה הוא לא יגע בך, אורך הטורסו והידיים לא משתנה

תוכל לתת דוגמה?
ובבקשה על תתכוון לדדליפט בRM1, או לדדליפט עם גב עגול, כי לא עושים תרגילי עזר עם גב עגול...
אני 1.72 מטר גובה.
אורך הידיים שלי בערך 1.86 מטר.
זה אותו אורך כמו אנשים בגובה 1.86 מטר, בדקתי.
יש אנשים אותו גובה כשהם יושבים, אבל זה משתנה כשהם עומדים, הטורסו שלהם זהה, אבל לאחד יש רגליים ארוכות יותר.
תבוא פעם למכון כושר איתי, ואראה לך איך זה דרמתי ההבדלים שתראה בין אנשים שונים.

אני 1.72 מטר גובה.
אורך הידיים שלי בערך 1.86 מטר.
זה אותו אורך כמו אנשים בגובה 1.86 מטר, בדקתי.
יש אנשים אותו גובה כשהם יושבים, אבל זה משתנה כשהם עומדים, הטורסו שלהם זהה, אבל לאחד יש רגליים ארוכות יותר.
תבוא פעם למכון כושר איתי, ואראה לך איך זה דרמתי ההבדלים שתראה בין אנשים שונים.
לא הבנת אותי, אם אדם עושה דדליפט, האורך שך הטורסו יהיה אותו אורך גם בפוזיציית ההתחלה וגם בסוף

פעם אחת עשיתי טיבאר חופשי בלי פינה או משהו
שמתי 4 או 4 וחצי פלטות משהו כזה

זה היה יותר מדי לעשות ככר בלי פינה.. מפה לשם זה כמעט פוגע שם. יצאתי בסדר גמור למזלי קלטתי מהר

גם לי שהבנץ נתקע לי על החזה בלי מוטות ביטחון ואני עדיין צוחק מזה אם לא תצחק מהדברים האלו אז הם סתם היו כואבים.
ואני פוסל שזה לא יכול לקרות אבל אותו משקל זה יכול לקרות לי בכפיפת המרפקים עם הטכניקה יותר מדיי פרועה.
לא התכוונתי שזה לא מצחיק במובן של: "הו, לא; מכה באשכים זה נורא, ולא צוחקים על זה!"

התכוונתי שזה לא מצחיק במובן של...זה לא מספיק קומי בעיניי.

אתה מושך את הסנאטץ', לא מספיק בפוקוס על סיום נכון של התנועה, תקוע מדי על החזקה של המוט קרוב, מושך את המוט יותר מדי גבוה מבלי לעבור לשלב של ה-"פיצוץ", ואופס - הוא מוחץ לך איזה צינור בדרך לאשכים, אתה משחרר את המוט (או מנסה להשלים סנאטץ' שכנראה יהיה גרוע, ויעיף את המוט קדימה / בקשת), ולוקח שתי דקות הפסקה להתארגן מחדש אחרי הכאב. בקיצור - זה לא באמת נראה משעשע. יש מצב שאם לא תצייץ, אף אחד אפילו לא יידע שזה קרה.

יותר משעשע, בעיניי, זה להכניס לעצמך 50kg לתוך המצח. שם גם רואים שאתה כשלון, גם שומעים שאתה כשלון, וגם אתה נשאר כמה ימים עם סממנים של חד קרן למזכרת.

באיזה תרגיל ואיך זה אפשרי?

קרה לי אבל לא בתרגיל ליפטינג, לפני שהייתי בכלל פווארליפטר עשיתי תאומים בסמית' על מדרגה וכל המדרגה התהפכה ונפל לי 60-70-80(לא זוכר כבר) קילו על הגב
מסקנה: סמית' משין זה לא יותר ממתלה למגבות
עוד בן אדם שמקטין יצירתיות.
אני עושה חזה עליון בסמית,תאומים,לאנצים,למה לזלזל?
יא נטורולו אסטטיקנו לעתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית