הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע מדריך החדר הכושר האיום מקאנטרי נס ציונה מכה שנית

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
שלום,עשיתי פוסט לפני כמה חודשים על מדריך חדר כושר הנמצא בקאנטרי של נס ציונה ששמו יוסי (הוא לא הסכים לתת לי את השם המשפחה שלו) המדריך לא נתן לי להשתמש מישום מה במיקרו פלטות והדבר בסוף עבר להנעלה אבל הכל הסתדר .היום הבחור בא עוצר אותי באמצע החימום לדדליפט ואומר לי שהבומים של הדדליפט מפריעים לאנשים בחדר כושר לכן אני לא יכול לעשות את התרגיל. אחרי ויכוח ארוך בו הסברתי לו שככה עושים דדליפט, ושהזקנים הרנדומליים שלפיו "היו מומחים לדדליפט" מפריע הרעשים יכולים ללכת לבריכה,לחוגים,או לסיפריה ולא למקום בו עושים דדלפיט הוא לא נתן לי להמשיך .דרך אגב המדריך הזה,שלטענתו גם מומחה לדדליפט משתמש בסטראפס ללחיצות חזה (כן סטראפס לא ראפס) ולא יודע מIPF אומר אבל אומר לי "שאני לא יודע איך עושים דדליפט".בצורה מעניינת רק למאמן הזה זה מפריע

איך מתמודדים עם החרא הזה?

אני בדדליפט ב160 לחמישיה בדיוק סיימתי SS אני מתאמן מתחיל אבל אני יודע איך עושים את התרגיל

בתשלום סמלי, תזמין אותי למכון שלך כשיוסי שם, אטרוק 300 ק"ג דדליפט נראה מה יהיה למומחה הדדליפט לומר
הוא יאמר שעם גב עגול גם הוא יכול למשוך 300 בקלות, אבל הוא רוצה שבגיל 40 יהיה לו עמוד שדרה

הוא יאמר שעם גב עגול גם הוא יכול למשוך 300 בקלות, אבל הוא רוצה שבגיל 40 יהיה לו עמוד שדרה
אני חושב שאני מושך עם גב ישר.
לאנשים שמבלבלים את השכל, אני מבקש שידגימו לי איך להרים עם המשקל שהם העירו לי עליו.

אני חושב שאני מושך עם גב ישר
לא ברמה שהג'ים ברוז מצפים
לאנשים שמבלבלים את השכל, אני מבקש שידגימו לי איך להרים עם המשקל שהם העירו לי עליו
אבל הוא לא יכול להרים את המשקל הזה עם גב ישר, והוא לא ירים עם גב עגול כי זה מסוכן ורמאות, אז הוא מנצח בכל מקרה

יש מכונים שהם לא מיועדים לפאוור ליפטרים, אין מה לעשות
לעומת מה שכולם חושבים פה זה לגיטימי לבקש לא לטרוק את הפלטות ולהתגבר על הבלימה של המשקל.

לא מתאים לך? תעבור מכון

יש מכונים שהם לא מיועדים לפאוור ליפטרים, אין מה לעשות
לעומת מה שכולם חושבים פה זה לגיטימי לבקש לא לטרוק את הפלטות ולהתגבר על הבלימה של המשקל.

לא מתאים לך? תעבור מכון
מסכים איתך בגדול
אבל המאמן הזה שם עושה לו פרנציפ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית