הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירעון קלורי

• פותח/ת השרשור MR.DA
  • פורסם בתאריך

MR.DA

משתמש מתחיל
72
45
נק' מוניטין:
45
72
45
אני נמצא בתהליך חיטוב במשך 3 שבועות.
במשך שבועיים הייתי על גירעון קלורי קטן של 300 קלוריות והורדתי 0.6 קילוגרם, (0.9% ממשקל גופי).
בשבוע האחרון הגדלתי את הגירעון ל-500 קלוריות והורדתי 0.9 קילוגרם (1.2% ממשקל גופי).
אני נמצא בערך על 18% שומן ואני רוצה להגיע ל-10% שומן ומשם להתחיל מסה נקייה.
אבל לפי החישובים במאזן קלורי של 300 קלוריות זה ייקח לי המון זמן על מנת להגיע למטרה שלי.
אז השאלה שלי היא האם אפשר להיות להמשיך לאבד 1.2% ממשקל גופי תוך כדי שאני שומר על צריכת חלבון גבוהה (2.2 גרם) ו-3 אימוני כוח עצימים בשבוע. ולצמצם את הירידה למקסימום שומן ומינימום שריר?
אני מעדיף לסיים את החיטוב מהר על גירעון יותר גבוה מאשר למשוך אותו להמון זמן על גירעון נמוך.

נתונים:
גובה - 182 ס"מ
משקל - 74.4 ק"ג

נערך לאחרונה:
ירידה מהירה במשקל = אפשרות לאיבוד מסת שריר, וזה הדבר האחרון שאתה מעוניין בו. קצב ירידה של כ 1 אחוז ממשקל הגוף שלך זה נהדר. אתה יכול להגדיל את הגרעון במעט, נניח ל500 קלוריות ולראות איך הולך לך.

בכל אופן, הייתי ממליץ לך לוותר על צמד המילים ״חיטוב״ ו״מהיר״. זה בדרך כלל שילוב לא נכון. קח את הזמן, חורף ארוך לפנינו.

אפשר לחטב גם מהר יותר, אבל זה יותר סיכון לירידה במסת שריר (לא מאוד סביר, אבל אפשרי), ובעיקר סיכון להגיע לחסרים תזונתיים. הבעיה האמיתית היא הידע איך לשמור על המשקל החדש, כי בחיטוב מהיר אתה לא רוכש את הכלים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית