הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה עם פתיחת המכונים?!

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
מה קורה עם פתיחת מכוני הכושר?! למישהו יש מושג? זה אפילו לא בכותרות, אף אחד לא משוחח על נושא פתיחת המכונים, בקצב הזה לא יפתחו את חדרי הכושר גם עד שנת 2021, אני באופן אישי הייתי בטוח כי הציבור לא יאפשר להשאיר את חדרי הכושר סגורים אחרי דצמבר, ומסתבר שאף אחד לא פוצה פה בנושא, מה יהיה?

ממש ביזיון החנויות נפתחות ותיכף גם הקניונים ועל חדרי הכושר אין דיבור בכלל!! ענף הכושר מעולם לא היה כל כך בתחתית!!! בקושי יש הדבקה במכונים אז מה הסיפור! 😡😡

צריך לזכור שמי שלוקח את ההחלטות (לצערי) לא בדיוק חושב עלינו (מתאמנים מסוימים שחייבים מוט ופלטות, עושים תכניות עם התקדמות לינארית), כי כביכול בראייתם פעילות גופנית אפשר לעשות גם בחוץ וגם בבית. כמו שלצורך העניין תרבות אפשר לצרוך מרחוק.
זאת ראייה קצרה שנראית לנו בתור מתאמנים הזויה, אבל כנראה שמי שלא חי את האימונים האלה רואה את זה בצורה הזאת

בקושי יש הדבקה במכונים אז מה הסיפור

מאיפה הנתון הזה?

צריך לזכור שמי שלוקח את ההחלטות (לצערי) לא בדיוק חושב עלינו (מתאמנים מסוימים שחייבים מוט ופלטות, עושים תכניות עם התקדמות לינארית), כי כביכול בראייתם פעילות גופנית אפשר לעשות גם בחוץ וגם בבית. כמו שלצורך העניין תרבות אפשר לצרוך מרחוק.
זאת ראייה קצרה שנראית לנו בתור מתאמנים הזויה, אבל כנראה שמי שלא חי את האימונים האלה רואה את זה בצורה הזאת

מאיפה הנתון הזה?
אין הדבקות במכוני כושר לעומת קניונים משום מה.
אז אם הם מתכננים ללכת לפי גרף שמראה איפה יותר נדבקים, והם לא הולכים על פיו אז אני אגיד לך תאמת משהו לא מסתדר.

המכונים הפכו לשעיר לעזאזל של משרד הבריאות, אחרי שבין הסגר הראשון לשני לא היו להם אפילו נתונים על תחלואה במכוני הכושר להציג בפני יפעת שאשא ביטון בועדת הקורונה אחרי שדרשו לסגור את המכונים ראיתי לא מזמן שהתפרסם "מחקר" של משרד הבריאות ובו נאמר שהמכונים והאוטובוסים הם המקומות עם הכי הרבה מקרי הדבקה. בתי הכנסת אפילו לא הופיעו ב"מחקר" הזה למי שתהה.
ברגע שראיתי את הבלוף הזה הבנתי שאין טעם להתעסק בזה, מכוני הכושר מוחזקים כבני ערובה על ידי משרד הבריאות ואין לנו מה לעשות נגד זה לצערי.
אני בעד קיום ההנחיות, הייתי בעד הסגר להורדת התחלואה, אבל אני לעולם לא אבין למה ללכת לאכול במסעדה או לעשות קניות בקניון אפשר ולשמור על הבריאות שלך (ובמקרה שלנו גם על שמחת החיים שלך) בחדר כושר אסור, אני רק מקווה שהקארמה תעשה צדק עם אותם אנשים בורים ואינטרסנטיים שאחראים לזה.

המכונים הפכו לשעיר לעזאזל של משרד הבריאות, אחרי שבין הסגר הראשון לשני לא היו להם אפילו נתונים על תחלואה במכוני הכושר להציג בפני יפעת שאשא ביטון בועדת הקורונה אחרי שדרשו לסגור את המכונים ראיתי לא מזמן שהתפרסם "מחקר" של משרד הבריאות ובו נאמר שהמכונים והאוטובוסים הם המקומות עם הכי הרבה מקרי הדבקה. בתי הכנסת אפילו לא הופיעו ב"מחקר" הזה למי שתהה.
ברגע שראיתי את הבלוף הזה הבנתי שאין טעם להתעסק בזה, מכוני הכושר מוחזקים כבני ערובה על ידי משרד הבריאות ואין לנו מה לעשות נגד זה לצערי.
אני בעד קיום ההנחיות, הייתי בעד הסגר להורדת התחלואה, אבל אני לעולם לא אבין למה ללכת לאכול במסעדה או לעשות קניות בקניון אפשר ולשמור על הבריאות שלך (ובמקרה שלנו גם על שמחת החיים שלך) בחדר כושר אסור, אני רק מקווה שהקארמה תעשה צדק עם אותם אנשים בורים ואינטרסנטיים שאחראים לזה.

אפשר היום לעשות קניות בקניון ולאכול במסעדות?

מאיפה הנתון הזה?

מפתיע שאתה שואל... זה ידוע שההדבקה בחדרי הכושר היא מינימלית, בכל מקרה תחפש באינטרנט יש המון כתבות מהחודשים האחרונים, הנה למשל

https://www.israelhayom.co.il/interactive/amp/article/792371

אפשר היום לעשות קניות בקניון ולאכול במסעדות?

עוד מעט תוכל.
מלהתאמן במכון לעומת זאת אתה יכול לשכוח בחודשים הקרובים, הימור שלי לפחות עד סוף החורף שבו בימים הגשומים אפילו בחוץ לא נוכל להתאמן.

מחר יש וועדה מאוד מקווה שיהיה בשורות טובות לכולנו!!!

GymCov19.jpg

אני לא רוצה להיות נביא זעם אבל בשביל שלא תתבאסו אני מציע לא לפתח ציפיות.
אשכרה יש דיבורים על סגר שלישי, זה הזוי לחשוב שיפתחו את המכונים למרות שזה מתבקש.
אני זוכר שישבתי לראות בלייב את הדיון האחרון שהיה על המכונים בועדת הקורונה בין הסגר הראשון לשני בדרישה לסגור את המכונים, הועדה לא הביאה שום נתונים על תחלואה במכוני כושר למרות שנתבקשה לכך, הנציגה של משרד הבריאות גמגמה יותר מאשר דיברה כששאלו אותה למה לדעתה צריך לסגור את המכונים וכשיפעת שאשא ביטון החליטה לא לסגור את המכונים ומיקי זוהר הדוחה הזה החליט לסגור איתה חשבונות אפשר היה להבין שזה לא משנה מה העובדות בשטח או מה הדעה המקצועית בנושא, רק מספיק שהאג'נדה שלך תתיישר עם זאת של הממשלה.
לצערי לפתוח את המכונים היא לא אחת מהאג'נדות האלה ולכן המכונים גם לא יפתחו.

היה אמור להיפתח בעוד 6 ימים.

היום יהיה ישיבת קבינט לגבי המשך ההקלות, בו כנראה ימשיכו עם ההגבלות על החדרי כושר.

הערכה שלי - לא יפתח בחודש הקרוב.

זה בגלל מסריחיהו שמשחק בכוונה עם נתוני התחלואה ואומר למשרד הבריאות לרשום שהיה אחוז חיוביים גבוה כדי שלא יהיו בקלות כי הוא רוצה לדחות את המשפט שלו.

ממש ביזיון החנויות נפתחות ותיכף גם הקניונים ועל חדרי הכושר אין דיבור בכלל!! ענף הכושר מעולם לא היה כל כך בתחתית!!! בקושי יש הדבקה במכונים אז מה הסיפור! 😡😡
גם בתחתית של התחת שלי אין הדבקה. כולנו הפכנו ליפעת חרטא בפיתה? יש הדבקה באופן כללי בלי קשר לשם של החלל.
וצריך למות הבן ** שהתחיל לקדם את הקשקושים האלה.
המנגנון של ההדבקה קשור לפיזיקה ולא לעולם המסחר
חדר כושר זה פשוט רעיון מזופת לחלוטין בהקשר של הקורונה, סוף פסוק

גם בתחתית של התחת שלי אין הדבקה. כולנו הפכנו ליפעת חרטא בפיתה? יש הדבקה באופן כללי בלי קשר לשם של החלל.
וצריך למות הבן ** שהתחיל לקדם את הקשקושים האלה.
המנגנון של ההדבקה קשור לפיזיקה ולא לעולם המסחר
חדר כושר זה פשוט רעיון מזופת לחלוטין בהקשר של הקורונה, סוף פסוק

רעיון מזופת יותר מבית כנסת או מתחמי קניות?
אם המכון סגור בשם בריאות הציבור כך גם כל אלה שציינתי צריכים להיות, כשמתבצעת אפליה כזאת בוטה כל מה שנשאר לשאול זה למה? אף אחד עדיין לא סיפק תשובה לזה.
עובדתית במחקרים שנערכו במדינות רציניות יותר ממדינת ה"בתי כנסת לא מדבקים" מכוני הכושר הם מהמקומות הבודדים שאכיפת ההנחיות לשמירה על מרחק והיגיינה היא באמת אפשרית מעבר לכך שההדבקה במכוני הכושר מאוד נמוכה ביחס למקומות אחרים שחלקם סגורים וחלקם פתוחים. יש עוד שיקולים שנכנסים לתוך המשוואה הזאת מעבר לפוטנציאל הדבקה פרופר וגם אם זה היה השיקול היחיד הנתונים מראים שמכוני הכושר הם לא המקומות שמועדים לפורענות.
זה מגוחך להסתכל על זה בצורה של "ניתן להידבק = לסגור" ובמיוחד כשבפועל האכיפה רחוקה מלהתבצע ככה ולראיה חלק מבתי העסק פתוחים וחלק לא, יש גם שיקולים כלכליים, נפשיים ובריאותיים לפעולות האלה.
עצם זה שמותר להתאמן בקבוצה אבל למאמן אסור לאמן את הקבוצה הזאת מעיד עד כמה התקנות נוסחו בידי אידיוטים חסרי מושג ואינטרסנטיים מהמדרגה הראשונה, ברגע שמשרד הבריאות בלחץ ממשלת ישראל מצהיר שמכוני כושר מדביקים יותר מבתי כנסת אפשר להבין שהכול פוליטיקה, ברגע שהרב קנייבסקי מחליט לפתוח את כל מוסדות החינוך החרדיים כשחלק מהמקבילים הממלכתיים שלהם סגורים אתה מבין שהכול פה פוליטיקה וכל התקנות האלו הן עבודה בעיניים שמבוססת על פוליטיקה נטו ושום מידע מהימן ומוכח מחקרית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית