הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על חלי ממן?

• פותח/ת השרשור Tokyo
  • פורסם בתאריך

Tokyo

משתמש פעיל
360
302
נק' מוניטין:
561
360
302
חלי ממן - רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
שימו לב לזה שהיא כתבה שם שכל ירידה במשקל מורכבת משריר, נוזלים ושומן (נכון מאוד) אבל שכל עלייה מורכבת אך ורק משומן. מה לעזאזל?
היא לא שמעה על אכילה של עודף נתרן ופחמימות, או עלייה במסת השריר? למה עושים מסה הרי? ברור שעולים גם בשומן במסה, אבל לא רק בשומן. לא צריכים לשים סוף לכל הסקאם הזה?

(חברה שלי שרוצה לעשות דיאטה שלחה לי את זה. זה פשוט מבייש אנשים שבאמת מבינים בנושא. אני לא מבינה גדולה אבל לא צריך להיות אחד כזה כדי להבין שעלייה במשקל היא לא אך ורק ובהכרח שומן..)

יכול להיות שהיא סתם שרלטנית, יכול להיות שלא.
לפני שמוציאים שם רע על כל מאמן או תזונאי בפורום הזה (זה הדבר הכי כיף כאן, לכתוש תזונאים ומאמנים), והורסים לאנשים את הפרנסה, אני לא רואה שום בעיה במה שהיא כותבת.

היא אומרת שרוב האנשים שעושים דיאטה יורדים לא רק בשומן, וזה הגיוני, הרבה מהם בכלל לא מתאמנים, או שיורדים מהר מידי, ולא חכם.
ורוב האנשים כשהם נשברים בדיאטה, הם אוכלים מה שהם רוצים בלי להתאמן, והם עולים בשומן, זה מאוד הגיוני.

היא לא אומרת שאי אפשר לעלות בשריר, היא אומרת שעל פי רוב ההשמנה שאחרי הדיאטה זה המון שומן.

רק להבהיר, אני לא מכיר את חלי ממן, אבל אין לי עדיין סיבה לחשוב שהיא לא טובה בתחום שלה.

אני אישית לא אוהב אותה, יש לה שיטה מטופשת שחייב 6 ארוחות ואם לא אז לא יורדים, למה? "אין חילוף חומרים" או בולשיט כזה

וחלי ממן זה הבן אדם האחרון שאת רוצה לקחת ממנו עצות למסת שריר

אני זוכר כשאני הייתי קטן והייתי די שמן ניסיתי מלא דיאטות, שלה הייתה ממש פופולרית אז ניסיתי אותה כמה פעמים וכל הזמן נכשלתי

למה? כי היא נתקעה על 6 ארוחות קטנות וזה היה יותר מדי אובססיבי בשבילי והייתי תמיד נשאר רעב, היה אסור לשלב ארוחות והיא לא פירטה למה, היא נתנה לכולם חזה עוף ואורז במקום דברים באמת משביעים כמו שיבולת שועל שאפילו לא כתובים בתפריט שלה
שלא לדבר על זה שבקושי אפשר לשלב שם דברים שאוהבים, לא מבין מה הפואנטה בלהגביל לX פעמים בשבוע מנה "מתוקה", מה זה משנה כמה פעמים זה בא בשבוע?

והירקות, "תאכלו ירקות חופשי אך בשפיות" מאיפה לי לדעת כמה זה בשפיות?! לאחד "בשפיות" יהיה 2 מלפפונים ולאחד זה יהיה 7

אני אישית ואני חושב שגם @קציצה יכולים לרדת על כמויות של אוכל עד שנהיה שבעים, אז להגיד "ירקות כמה שבאלכם" זה לא נכון כי אפשר לחסל בקלות ככה גירעון
יש שם אינספור אנשים שנתקעים המון זמן במשקל עם התפריט שלה, למה? כי הם אוכלים מלא דברים "חינמיים" שמצטברים ומצטברים

בתפריט שלה יש גם בקושי חלבון, אפילו המעדני חלבון שיש וכל האבקות והחטיפי חלבון לא נמצאים בכלל בתפריט שלה, וגם אי אפשר לשלב אותם, למה? ככה

חייבים לחכות ל"צ'יט" פעם בשבוע כדי לאכול אותם
כלכך טיפשי:🤦‍♂️:

• פותח/ת השרשור
חלילה להרוס לה את הפרנסה! כבן אדם היא מקסימה ואני מכירה את הבת שלה
בסך הכל חושבת שלהטעות אנשים ככה זה די מבאס, הרי לא כל עלייה במשקל היא 100% שומן כמו שהיא אמ
יכול להיות שהיא סתם שרלטנית, יכול להיות שלא.
לפני שמוציאים שם רע על כל מאמן או תזונאי בפורום הזה (זה הדבר הכי כיף כאן, לכתוש תזונאים ומאמנים), והורסים לאנשים את הפרנסה, אני לא רואה שום בעיה במה שהיא כותבת.

היא אומרת שרוב האנשים שעושים דיאטה יורדים לא רק בשומן, וזה הגיוני, הרבה מהם בכלל לא מתאמנים, או שיורדים מהר מידי, ולא חכם.
ורוב האנשים כשהם נשברים בדיאטה, הם אוכלים מה שהם רוצים בלי להתאמן, והם עולים בשומן, זה מאוד הגיוני.

היא לא אומרת שאי אפשר לעלות בשריר, היא אומרת שעל פי רוב ההשמנה שאחרי הדיאטה זה המון שומן.

רק להבהיר, אני לא מכיר את חלי ממן, אבל אין לי עדיין סיבה לחשוב שהיא לא טובה בתחום שלה.
רה. זה הכל.
לא מכוונות רעות :(
אני אישית לא אוהב אותה, יש לה שיטה מטופשת שחייב 6 ארוחות ואם לא אז לא יורדים, למה? "אין חילוף חומרים" או בולשיט כזה

אני זוכר כשאני הייתי קטן והייתי די שמן ניסיתי מלא דיאטות, שלה הייתה ממש פופולרית אז ניסיתי אותה כמה פעמים וכל הזמן נכשלתי

למה? כי היא נתקעה על 6 ארוחות קטנות וזה היה יותר מדי אובססיבי בשבילי והייתי תמיד נשאר רעב, היה אסור לשלב ארוחות והיא לא פירטה למה, היא נתנה לכולם חזה עוף ואורז במקום דברים באמת משביעים כמו שיבולת שועל שאפילו לא כתובים בתפריט שלה
שלא לדבר על זה שבקושי אפשר לשלב שם דברים שאוהבים, לא מבין מה הפואנטה בלהגביל לX פעמים בשבוע מנה "מתוקה", מה זה משנה כמה פעמים זה בא בשבוע?

והירקות, "תאכלו ירקות חופשי אך בשפיות" מאיפה לי לדעת כמה זה בשפיות?! לאחד "בשפיות" יהיה 2 מלפפונים ולאחד זה יהיה 7

אני אישית ואני חושב שגם @קציצה יכולים לרדת על כמויות של אוכל עד שנהיה שבעים, אז להגיד "ירקות כמה שבאלכם" זה לא נכון כי אפשר לחסל בקלות ככה גירעון
יש שם אינספור אנשים שנתקעים המון זמן במשקל עם התפריט שלה, למה? כי הם אוכלים מלא דברים "חינמיים" שמצטברים ומצטברים

בתפריט שלה יש גם בקושי חלבון, אפילו המעדני חלבון שיש וכל האבקות והחטיפי חלבון לא נמצאים בכלל בתפריט שלה, וגם אי אפשר לשלב אותם, למה? ככה

מסכימה לגבי החינמיים (גמבה אחת היא באזור ה60 קלוריות. רק 5 גמבות הן 300, וקל לאכול יותר מ5...)
חחחחחח והכי מצחיק ארוחת צ'יט של 600 קלוריות פעם בשבוע. מה אפשר לאכול ב600? המבורגר קטן נורמלי לא נכנס בזה. אני אוכלת צ'יט של איזה 1000-1200 קלוריות ומרגישה שסגרתי פינה ועדיין יורדת כרגיל.

רוב הדיאטות

כן ממש טמטום
לגבי הירקות, אפילו 3 סלטים, בוא נגיד בוקר צהריים וערב יכולים להגיע ל300 פלוס קלוריות
היא בטח חלק מהדיאטניות שמפחדות מסוכר וטוענות שהוא משמין , ואם תשאל אותם למה סוכר משמין הח יקשרו את זה לעלייה ברמות סוכר בדם(אה, ואם אתה לא חוםה סכרת אז זה לא אמור לעניין אותך, כי גם שאתה אוכל חלבון או כל מאגל אחר הרמות סוכר שלך עולות)

בדרך כלל הדיאטניות מהסוג הזה(לא ספורט) נותנות תפריטים לפי קלוריות ויוצא שבחורה במשקל 80 קילו אוכלת אותו מספר קלוריות כמו בחורה במשקל 60 קילו(נניח שאותו הגובה)

רוב(אם לא כל) מי שבא אלייה מעוניין רק לרדת במשקל וכנראה שהוא לא מתאמן וללא מסת שריר
אז גרעון כדי לרדת בשומן יכול להיות גם גרעון של 1000 קלוריות כל עוד אין התחשבות במסת שריר
וזה כנראה למה הרסה אנשים הולכים אלייה, בגלל שיש לה ניסיון ו״תוצאות בשטח״

• פותח/ת השרשור
רוב הדיאטות

כן ממש טמטום
לגבי הירקות, אפילו 3 סלטים, בוא נגיד בוקר צהריים וערב יכולים להגיע ל300 פלוס קלוריות
היא בטח חלק מהדיאטניות שמפחדות מסוכר וטוענות שהוא משמין , ואם תשאל אותם למה סוכר משמין הח יקשרו את זה לעלייה ברמות סוכר בדם(אה, ואם אתה לא חוםה סכרת אז זה לא אמור לעניין אותך, כי גם שאתה אוכל חלבון או כל מאגל אחר הרמות סוכר שלך עולות)

בדרך כלל הדיאטניות מהסוג הזה(לא ספורט) נותנות תפריטים לפי קלוריות ויוצא שבחורה במשקל 80 קילו אוכלת אותו מספר קלוריות כמו בחורה במשקל 60 קילו(נניח שאותו הגובה)

רוב(אם לא כל) מי שבא אלייה מעוניין רק לרדת במשקל וכנראה שהוא לא מתאמן וללא מסת שריר
אז גרעון כדי לרדת בשומן יכול להיות גם גרעון של 1000 קלוריות כל עוד אין התחשבות במסת שריר

כמות החלבון בתפריטים שלה לא מותאמת למשקל גוף. נשים במשקל 60 ובמשקל 75 למשל אוכלות את אותן הקלוריות, ללא יחס לגובה שלהן, גיל, נתונים נוספים וכמות החלבון בתפריט לא משתנה בהתאם. כבן אדם היא מקסימה, אבל אני לא מתה על התכנית שלה למרות שהיא די פופולרית. לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי רציכה לאכול את המאכל האהוב עליי פעם בשבוע וגם כשהוא מוגבל ל600 קלוריות.
ייאמר לזכותה שאכן חלק מהמתכונים שלה באמת טעימים (עוגת הביסקוויטים. במקום גבינה השתמשתי ביוגורט פרו ויצא ממש נחמד).

רוב הדיאטות

כן ממש טמטום

בדיוק, מכל גירעון אתה תרד
זה סתם טיפשי להגביל את עצמך לארסנל ספציפי של מאכלים ולא לחרוג מהם, באיזה עולם אני צריך לחכות לצ'יט כדי לאכול שיבולת שועל כי אין את זה בתפריט שלה? או אבקת חלבון? או חטיפי חלבון? או אבקת חמאת בוטנים אפילו

אני בטוח שאם אני אגיד לה "אבל מה הבעיה להחליף את המעדן חלבון בקוטג' זה אותם קלוריות"(למעשה אפילו פחות פר גרם חלבון בכלל שיש פחות שומן אני חושב)
"עחייי יש בזה סוכר ופיית האינסולין תבוא לך בלילה ותצמיח לך כרס"

• פותח/ת השרשור
בדיוק, מכל גירעון אתה תרד
זה סתם טיפשי להגביל את עצמך לארסנל ספציפי של מאכלים ולא לחרוג מהם, באיזה עולם אני צריך לחכות לצ'יט כדי לאכול שיבולת שועל כי אין את זה בתפריט שלה? או אבקת חלבון? או חטיפי חלבון? או אבקת חמאת בוטנים אפילו

אני בטוח שאם אני אגיד לה "אבל מה הבעיה להחליף את המעדן חלבון בקוטג' זה אותם קלוריות"
"עחייי יש בזה סוכר ופיית האינסולין תבוא לך בלילה ותצמיח לך כרס"

צ'יטוט מהאתר שלה: "היי חגי..
מצד ימין יש מחשבון קלוריות..אנחנו לא מתעסקים בקלוריות..
בא.בוקר ניתן לאכול 2 כפות של שיבולת שועל כמנת פחמימה עם כוס חלב 1% כמנת חלבון גבינה.
בהצלחה"

למה לא להתעסק בקלוריות..? מה עשינו פה אם לא זה? לאכול בריא הז יפה ונחמד, אבל כשרוצים לרדת במשקל (או בכל תהליך, אלב במיוחד בירידה) הקלוריות משחקות פה תפקיד מאוד חשוב. אין מה לעשות.
ו2 כפות שיבולת שועל? מה אפשר להכין מזה?

צ'יטוט מהאתר שלה: "היי חגי..
מצד ימין יש מחשבון קלוריות..אנחנו לא מתעסקים בקלוריות..
בא.בוקר ניתן לאכול 2 כפות של שיבולת שועל כמנת פחמימה עם כוס חלב 1% כמנת חלבון גבינה.
בהצלחה"

למה לא להתעסק בקלוריות..? מה עשינו פה אם לא זה? לאכול בריא הז יפה ונחמד, אבל כשרוצים לרדת במשקל (או בכל תהליך, אלב במיוחד בירידה) הקלוריות משחקות פה תפקיד מאוד חשוב. אין מה לעשות.
ו2 כפות שיבולת שועל? מה אפשר להכין מזה?
אני חושב שאו שהיא משקרת ועובדת על כולם "יש לי שיטת קסם שבה תרדי במשקל בלי לספור קלוריות(כי זה מעצבן חלק מהאנשים)"
או שהיא דפוקה ברמות

כל תפריט סופר קלוריות, פשוט זה סופר מראש ואז הבן אדם עצמו לא צריך לספור לבד

דרך הרבה יותר חכמה זה לקחת 4 כפות שיבולת שועל(לא סגור על המדדים) עם מים ומקסימום 10 גרם WHEY
כאילו, כוס חלב כמנת חלבון? כמה גרם חלבון יש שם כבר? 5? באיזה עולם 5 גרם חלבון זו מנת חלבון?!
10 גרם WHEY יכיל 8 גרם חלבון עם הרבה פחות קלוריות

ואם אני רוצה לעשות שעה אירובי כדי לאכול יותר, לפי הדרך של המדע והכל זה סבבה לגמרי
לפי הדרך שלה - "לאאא עחייי אני לא סופרת קלוריות אם אתה רוצה תעשה אירובי אבל אל תשלים כי ספירת קלוריות זה להפרעות אכילה"(ציני כן?)

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאו שהיא משקרת ועובדת על כולם "יש לי שיטת קסם שבה תרדי במשקל בלי לספור קלוריות(כי זה מעצבן חלק מהאנשים)"
או שהיא דפוקה ברמות

כל תפריט סופר קלוריות, פשוט זה סופר מראש ואז הבן אדם עצמו לא צריך לספור לבד

דרך הרבה יותר חכמה זה לקחת 4 כפות שיבולת שועל(לא סגור על המדדים) עם מים ומקסימום 10 גרם WHEY
כאילו, כוס חלב כמנת חלבון? כמה גרם חלבון יש שם כבר? 5? באיזה עולם 5 גרם חלבון זו מנת חלבון?!
10 גרם WHEY יכיל 8 גרם חלבון עם הרבה פחות קלוריות

ואם אני רוצה לעשות שעה אירובי כדי לאכול יותר, לפי הדרך של המדע והכל זה סבבה לגמרי
לפי הדרך שלה - "לאאא עחייי אני לא סופרת קלוריות אם אתה רוצה תעשה אירובי אבל אל תשלים כי ספירת קלוריות זה להפרעות אכילה"(ציני כן?)

חחח אהבתי את התשובה והשוואות וגם את ה"עחי" כמו מהסטורי של מייק. עדיין עצובה שלא היה היום סקאם בוקר

• פותח/ת השרשור
ובעקרון, מסכימה לגמרי. אני משתדלת לאכול 35 גרם שומן ביום, בערך 115 גרם חלבון ביום (אני שוקלת 58 אז בהתאם לכך כמובן) ומעבר לזה אם ארצה לשלב תפוצ'יפס קטן בתפריט אשלב. סוכר וטיגון לא אמורים להפחיד אותה, כל עוד התזונה לא מורכבת מזה בצורה מטורפת אין שום בעיה עם לשלב את זה במידה.. אבל מה אני אגיד?
לא ראיתי שתפוצ'יפס קטן או עוגייה קטנה ליד הקפה בבוקר הרס/ו למישהו את התהליך.

אתה צודק לגמרי. בלי שום קשר שאף פעם לא הבנתי את האמירה של ״ירקות חופשי״ למה? אין להם ערך קלורי?
ששאלתי אותה. היא אמרה "כי אף פעם לא פגשתי מישהו שהשמין מעגבנייה"
אז בזמנו, לא היה לי את ידע ומה זה בכלל גירעון קלורי. אבל בואי כפרה. אני יכולה לאכול 40 עגבניה ברצף בלי להרגיש. אז מה? לא לספור אותם?

בכל אופן גם אני הלכתי אליה כדי לתת ניסיון. אני לא באה לתת את החוות דעת שלי על ההתנהלות שלה. אבל אז הייתי טנק מהלך. הייתי אוכלת כל מה שזז ומה שלא זז הייתי מזיזה אותו.... אומרת לי ביניים לאכול חצי תפוח ו3 חצאי אגוזי מלך ואני לא אשכח שהסתכלתי עליה ואמרתי לה. תסתכלי עליי...נראה לך שאני אשבע מחצי תפוח ו3 אגוזי מלך? למזלי לא בחרתי להמשיך והגעתי לפורום הזה ממש במקרה:s85:

• פותח/ת השרשור
אתה צודק לגמרי. בלי שום קשר שאף פעם לא הבנתי את האמירה של ״ירקות חופשי״ למה? אין להם ערך קלורי?
אז בזמנו, לא היה לי את ידע ומה זה בכלל גירעון קלורי. אבל בואי כפרה. אני יכולה לאכול 40 עגבניה ברצף בלי להרגיש. אז מה? לא לספור אותם?

בכל אופן גם אני הלכתי אליה כדי לתת ניסיון. אני לא באה לתת את החוות דעת שלי על ההתנהלות שלה. אבל אז הייתי טנק מהלך. הייתי אוכלת כל מה שזז ומה שלא זז הייתי מזיזה אותו.... אומרת לי ביניים לאכול חצי תפוח ו3 חצאי אגוזי מלך ואני לא אשכח שהסתכלתי עליה ואמרתי לה. תסתכלי עליי...נראה לך שאני אשבע מחצי תפוח ו3 אגוזי מלך? למזלי לא בחרתי להמשיך והגעתי לפורום הזה ממש במקרה:s85:

חחח כן. אף אחד לא השמין מעגבניה, אבל כשהעגבניה באה בתוספת של עוד ירקות ושמן זית לסלט ("רק קצת, זה לא ישפיע") וכוס חלב חינמית וכפות של רוטב חינמיות ומטבוחה חינמית ואלף דברים חינמיים בתפריט שלה, לא קשה להגיע ל500 קלוריות נוספות ובום - הלך הגרעון הקלורי שרצינו.
צודקת לגמרי

חחח כן. אף אחד לא השמין מעגבניה, אבל כשהעגבניה באה בתוספת של עוד ירקות ושמן זית לסלט ("רק קצת, זה לא ישפיע") וכוס חלב חינמית וכפות של רוטב חינמיות ומטבוחה חינמית ואלף דברים חינמיים בתפריט שלה, לא קשה להגיע ל500 קלוריות נוספות ובום - הלך הגרעון הקלורי שרצינו.
צודקת לגמרי

מתה על אלה שמעגלים פינות. אבל אז בסוף השבוע הם לא ירדו במשקל והנה הם מתחילים
״אבל מה??? כל השבוע שמרתי. אכלתי לפי התפריט״
לכי תסבירי להם שהם לא החשיבו את ה5 נס עם השלוק חלב. ועוד גמבה או גזר שזה בכיף פרוסת לחם בין לבין. הרי זה ירקות זה חינם

חחחחחח ממש מזדהה, גם אני הייתי פעם ממש שמן, הרבה הרבה יותר ממך
חצי תפוח ו3 אגוזי מלך רק יעשה אותי יותר רעב ממה שהייתי לפני

עד כמה אובססיבי ואדיוטי אפשר להיות כדי לחלק תפוח לחצי ולהכניס את השאר למקרר?

"לא פגשתי מישהו שהשמין מעגבנייה" - אולי, אם הוא אוכל רק עגבנייה
אבל אם ניקח את כל מה שיש בתפריט כולל הדברים הדחוסים קלורית בטירוף, אשכרה נותנת לאנשים שמנסים להרזות אגוזי מלך עם 700 קלוריות ל100 גרם
בקיצור אם ניקח את כל זה ונוסיף על זה המון קלוריות של ירקות זה יכול לחסל לגמרי גירעון ואפילו ולהכניס לפלוס קטן(לאנשים רעבים כמונו)

• פותח/ת השרשור

אבל אם ניקח את כל מה שיש בתפריט כולל הדברים הדחוסים קלורית בטירוף, אשכרה נותנת לאנשים שמנסים להרזות אגוזי מלך עם 700 קלוריות ל100 גרם
בקיצור אם ניקח את כל זה ונוסיף על זה המון קלוריות של ירקות זה יכול לחסל לגמרי גירעון ואפילו ולהכניס לפלוס קטן(לאנשים רעבים כמונו)

ואיך ירדת במשקל בסוף? איך הגעת לפורום? כמה ירדת? 😃
(כמובן שבזכות גרעון קלורי, אבל תפרט אם אפשר!)

ושוב פעם מסכימה!
לאכול כל שלוש שעות רק גרם לי להיות רעבה יותר ולחשוב כל הזמן על הארוחה הבאה ויותר מזה. מבחינתי גם דופק קצת את המנגנון של הרעב ושובע. הגיע הארוחת ביניים שלי. אני לא רעבה,אני חייבת לאכול?
אותו דבר לגמרי תפריטים כתובים מראש. אולי לחלק זה עושה סדר. מבחינתי זה קצת כלא. קמתי בבוקר ולא בא לי את המעדן עם החצי כוס ברנפלקס ללא סוכר ללא טעם. אני חייבת לאכול? למה להרגיש בעונש בתהליך שאני בוחרת להיות בו?

ואני בספק אם מישהו שלא מודע לגירעון קלורי וערכים. עוצר אחרי 3 חצי אגוזי מלך, תאכלס זה בריא לא? בריא זה לא משמין:🤦‍♂️:

• פותח/ת השרשור
ושוב פעם מסכימה!
לאכול כל שלוש שעות רק גרם לי להיות רעבה יותר ולחשוב כל הזמן על הארוחה הבאה ויותר מזה. מבחינתי גם דופק קצת את המנגנון של הרעב ושובע. הגיע הארוחת ביניים שלי. אני לא רעבה,אני חייבת לאכול?
אותו דבר לגמרי תפריטים כתובים מראש. אולי לחלק זה עושה סדר. מבחינתי זה קצת כלא. קמתי בבוקר ולא בא לי את המעדן עם החצי כוס ברנפלקס ללא סוכר ללא טעם. אני חייבת לאכול? למה להרגיש בעונש בתהליך שאני בוחרת להיות בו?

ואני בספק אם מישהו שלא מודע לגירעון קלורי וערכים. עוצר אחרי 3 חצי אגוזי מלך, תאכלס זה בריא לא? בריא זה לא משמין:🤦‍♂️:

מלכה וצודקת. כמה את ירדת בסוף?

מלכה וצודקת. כמה את ירדת בסוף?
ירדתי 34 בלי ידע בכלל, איבדתי מסת שריר ממש.
אחר כך עשיתי מסה של 14 קילו , מפה לשם עליתי 5 מהתפרעות מיותרת בקורונה ובעיצומו של הסגר, ועכשיו אני עושה סבב נוסף של חיטוב שעד עכשיו ירדתי כמעט 10 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית