הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על חלי ממן?

• פותח/ת השרשור Tokyo
  • פורסם בתאריך

Tokyo

משתמש פעיל
360
302
נק' מוניטין:
561
360
302
חלי ממן - רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
שימו לב לזה שהיא כתבה שם שכל ירידה במשקל מורכבת משריר, נוזלים ושומן (נכון מאוד) אבל שכל עלייה מורכבת אך ורק משומן. מה לעזאזל?
היא לא שמעה על אכילה של עודף נתרן ופחמימות, או עלייה במסת השריר? למה עושים מסה הרי? ברור שעולים גם בשומן במסה, אבל לא רק בשומן. לא צריכים לשים סוף לכל הסקאם הזה?

(חברה שלי שרוצה לעשות דיאטה שלחה לי את זה. זה פשוט מבייש אנשים שבאמת מבינים בנושא. אני לא מבינה גדולה אבל לא צריך להיות אחד כזה כדי להבין שעלייה במשקל היא לא אך ורק ובהכרח שומן..)

• פותח/ת השרשור
זה עוד כשאני פעילה יחסית.
4-6 אימוני כח בשבוע (חצי שעה -40 דק' אימון).
ואמנם כרגע לא עושה המון אירובי, אבל בתור מורה אני די פעילה. מסדרונות ארוכים, מדרגות עד אין קץ, וב'ה בורכתי במוח של דג, ככה שאני תמיד שוכחת משהו בחדר מורים וצריכה שוב לרדת ולעלות שתי קומות חחח
אם עוד נשאר לי כח אני עושה גם הליכה בערב.
אין לי ככ זמן לעשות הרבה אירובי. בטח לא בצורה שתספק גירעון משמעותי.
בעבר הייתי עושה ריצות /אליפטיקל, אבל אז הברך התחילה לצרוח במחאה.
הזיקנה. שלא תדעי 🙁

וואה. אם קילו הוא *בערך* 7000 קלוריות, כשאת מחלקת את זה לשבוע - כדי לרדת קילו בשבוע את צריכה גרעון של 1000 בכל יום. 200 גרם הם 1400 קלוריות שנצברות לאורך השבוע בגרעון. קשה לי להאמין שאת בגרעון שבועי של 1400 קלוריות כשאת אוכלת 1,150 בכל יום:badtaste14:איזה באסה. בכל אופן, היית פעם על יותר מ1200? כמה ירדת ואיך הגוף שלך הגיב? בחיים לא הייתי שובעת מ1,150 וכנערה הגוף שלי היה לוקח את זה כנראה בצורה די גרועה.

וואה. אם קילו הוא *בערך* 7000 קלוריות, כשאת מחלקת את זה לשבוע - כדי לרדת קילו בשבוע את צריכה גרעון של 1000 בכל יום. 200 גרם הם 1400 קלוריות שנצברות לאורך השבוע בגרעון. קשה לי להאמין שאת בגרעון שבועי של 1400 קלוריות כשאת אוכלת 1,150 בכל יום:badtaste14:איזה באסה. בכל אופן, היית פעם על יותר מ1200? כמה ירדת ואיך הגוף שלך הגיב? בחיים לא הייתי שובעת מ1,150 וכנערה הגוף שלי היה לוקח את זה כנראה בצורה די גרועה.

גם כשהייתי אנורקסית ואכלתי 500 קלוריות ליום (!) ירדתי רק חצי קילו בשבוע... ובאיזשהו שלב גם הקצב הזה החל להאט. באיזשהו שלב הייתי אוכלת 700-800 קל', והייתי ממש פעילה (אבל ממש! כל העבודה שלי הייתה על בסיס הליכה ממקום למקום.) ועדיין הייתי יורדת די לאט...

בכל אופן,
השיא של הניטרלי שלי היה 1,800 לפני שנה בערך... אחרי פסח ירדתי ל1,400 והייתה ירידה, אבל רק של נוזלים. ז"א ירדתי קילו אחד ב-בום, וזהו. זה הפך לניטרלי החדש שלי.... (מה שהיה נורא מתסכל, כי בזמנו גוועתי עם 1,400) בסוף התרגלתי לזה ופשוט הוספתי מלא אירובי. (ואז הברך וכו')
אם אני אוכל יותר מ1,200 אין מצב שארד אלא אם אוסיף המון אירובי. זה גירעון שולי מדיי של פחות מ300 קל'. לא יעיל במיוחד.

אגב, עשיתי חישוב זריז, והשבוע ירדתי בעצם יותר מ200 גרם (רוצה לומר 300 גר'. תודה רבה באמת.) אבל הרוב נוזלים כי רק התחלתי את החיטוב.
שבוע הבא אקבל תמונת מצב טובה יותר.
מה גם שרוב הכשלים שלי קורים בסופי שבוע, בהם אני אוכלת על סך ניטרלי ואז זה פשוט להוריד יומיים מהמאזן השלילי. במקום גירעון של 7 ימים אני מקבלת גירעון של 5. זה מאט את ההתקדמות, וחבל. אז עכשיו אני מכינה לי מנות מוגדרות מראש, שתהיה לי יותר שליטה. מתכוונת להמשיך את הגירעון גם בסופ"ש.

• פותח/ת השרשור
גם כשהייתי אנורקסית ואכלתי 500 קלוריות ליום (!) ירדתי רק חצי קילו בשבוע... ובאיזשהו שלב גם הקצב הזה החל להאט. באיזשהו שלב הייתי אוכלת 700-800 קל', והייתי ממש פעילה (אבל ממש! כל העבודה שלי הייתה על בסיס הליכה ממקום למקום.) ועדיין הייתי יורדת די לאט...

בכל אופן,
השיא של הניטרלי שלי היה 1,800 לפני שנה בערך... אחרי פסח ירדתי ל1,400 והייתה ירידה, אבל רק של נוזלים. ז"א ירדתי קילו אחד ב-בום, וזהו. זה הפך לניטרלי החדש שלי.... (מה שהיה נורא מתסכל, כי בזמנו גוועתי עם 1,400) בסוף התרגלתי לזה ופשוט הוספתי מלא אירובי. (ואז הברך וכו')
אם אני אוכל יותר מ1,200 אין מצב שארד אלא אם אוסיף המון אירובי. זה גירעון שולי מדיי של פחות מ300 קל'. לא יעיל במיוחד.

אגב, עשיתי חישוב זריז, והשבוע ירדתי בעצם יותר מ200 גרם (רוצה לומר 300 גר'. תודה רבה באמת.) אבל הרוב נוזלים כי רק התחלתי את החיטוב.
מה גם שרוב הכשלים שלי קורים בסופי שבוע, בהם אני אוכלת על סך ניטרלי ואז זה פשוט להוריד יומיים מהמאזן השלילי. במקום גירעון של 7 ימים אני מקבלת גירעון של 5. זה מאט את ההתקדמות, וחבל. אז עכשיו אני מכינה לי מנות מוגדרות מראש, שתהיה לי יותר שליטה. מתכוונת להמשיך את הגירעון גם בסופ"ש.

תעדכני אותי!!! מקווה שבחיים לא תחזרי לימים בהם היית אוכלת 700-800.. גם פעוט צריך יותר מזה:confused001:

בכל אופן,

500 זה הזוי לגמרי, אלתחזרי לזה, פשוט הרעבה

אגב, במקום לעשות אירובי מתוכנן כמו מדרגות, הליכון וכו'

חשבת פשוט להגדיל את הNeat שלך? למשל לנסות ללכת כל יום 10 אלף צעדים בטלפון? כן כן זה לא מדויק 100 אחוז אבל זה גם לא צריך להיות מדויק 100 אחוז

לי אישית זה עזר הרבה בחיטוב וגם במסה זה עוזר לי להיות פעיל ולהישאר על כמות קלוריות כזו בלי לעלות קילו בשבוע(2800, עולה בערך ~200 גרם אבל בשבועות האחרונים זה מתחיל להאט)

• פותח/ת השרשור

חשבת פשוט להגדיל את הNeat שלך? למשל לנסות ללכת כל יום 10 אלף צעדים בטלפון? כן כן זה לא מדויק 100 אחוז אבל זה גם לא צריך להיות מדויק 100 אחוז

לי אישית זה עזר הרבה בחיטוב וגם במסה זה עוזר לי להיות פעיל ולהישאר על כמות קלוריות כזו בלי לעלות קילו בשבוע(2800, עולה בערך ~200 גרם אבל בשבועות האחרונים זה מתחיל להאט)

2800 ביום במסה??? אני שונאת אותך.
אגב! שותה גיינרים או לא?

2800 ביום במסה??? אני שונאת אותך.
אגב! שותה גיינרים או לא?
חחחחח כן,
גיינרים לא, אבל כן משלב קצת דברים דחוסים קלורית אם אני רוצה(שוקולד במידה, במבה וכו')
ותאמיני או לא אבל עם התיאבון שלי גם במסה אני אוכל בתור מקור פחמימה לצהריים שיבולת שועל, ומוריד מעל קילו ירקות ביום:P:

יש לי חבר שבאותו משקל וגובה שלי ואוכל 3200-3500 ביום, בתקופה שהיו חדרי כושר הוא אכל 4000
הילד משוגע

אבל אני ספציפית מאוד פעיל, כל יום ~10 אלף צעדים, מתאמן 4 פעמים בשבוע ורץ חצי שעה פעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור
חחחחח כן,
גיינרים לא, אבל כן משלב קצת דברים דחוסים קלורית אם אני רוצה(שוקולד במידה, במבה וכו')
ותאמיני או לא אבל עם התיאבון שלי גם במסה אני אוכל בתור מקור פחמימה לצהריים שיבולת שועל, ומוריד מעל קילו ירקות ביום:P:

יש לי חבר שבאותו משקל וגובה שלי ואוכל 3200-3500 ביום, בתקופה שהיו חדרי כושר הוא אכל 4000
הילד משוגע

אבל אני ספציפית מאוד פעיל, כל יום ~10 אלף צעדים, מתאמן 4 פעמים בשבוע ורץ חצי שעה פעמיים בשבוע

יפה!!!! מוטיבציה להתאמן בבקשה?

יפה!!!! מוטיבציה להתאמן בבקשה?
וואי גם אני צריך להתחיל אימון עכשיו
למרות שיש לי ציוד בסיסי בבית זה לא אותו דבר כמו חדר כושר, הכל משעמם וזה עצוב כזה להתאמן לבד בחדר :(

אממ בכל מקרה, השירים/סרטונים האלו ממש עוזרים לי:

תעדכני איך הלך:victory:

• פותח/ת השרשור
וואי גם אני צריך להתחיל אימון עכשיו
למרות שיש לי ציוד בסיסי בבית זה לא אותו דבר כמו חדר כושר, הכל משעמם וזה עצוב כזה להתאמן לבד בחדר 😭

אממ בכל מקרה, השירים/סרטונים האלו ממש עוזרים לי:

תעדכני איך הלך:victory:

תודוש!!!! אעדכן
אין לי ציוד בבית כמעט ובכלל אז כנראה שאתחיל את המסה רשמית כשחדרי הכושר יפתחו, אוכל להתאמן כמו שצריך ואארגן לעצמי ארוחות. מתרגשת מאוד

ספר לי על זה D:

אני כבר עושה את זה.
עולה במדרגות במקום במעלית, ומשלימה כל יום ל8K-9K צעדים... הולכת לקחת דברים בעצמי במקום לשלוח אנשים וכו' וכו'.

תעדכני אותי!!! מקווה שבחיים לא תחזרי לימים בהם היית אוכלת 700-800.. גם פעוט צריך יותר מזה:confused001:
כן, זה היה נורא. אכלתי פחות מתינוק בן שנתיים. 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית