הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל לשריפת שומן/חיטוב

Davidos

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני מכיר שירידה באחוזי שומן מגיעה ממאזן קלורי שלילי, אימוני כח ושינה.

יש מלא תרגילים לשריפת שומנים..
האם יש דבר כזה בכלל ?

או שהכוונה לתרגילים שפשוט שורפים עוד קלוריות וככה אני מגדיל מאזן שלילי וע״י זה מוריד אחוזי שומן.

אשמח לעזרתכם.

אני מכיר שירידה באחוזי שומן מגיעה ממאזן קלורי שלילי, אימוני כח ושינה.

האם יש דבר כזה בכלל ?

או שהכוונה לתרגילים שפשוט שורפים עוד קלוריות וככה אני מגדיל מאזן שלילי וע״י זה מוריד אחוזי שומן.

אשמח לעזרתכם.

אם הוא מגדיר לדוגמא אימון אינטרוואלים של שעה וחצי רצוף כאימון שורף קלוריות אז הוא צודק באיזשהו מקום.

אבל, אם הוא התכוון לסופר-סט של כפיפות בטן כנראה שהוא חרטטן.

תתרגל תזונה, עדיף.
לעשות כפיפות בטן לא ישרוף שומן בבטן;
גרעון קלורי, כן.
אם תעשה הרבה אירובי וזה מה שיכניס אותך לגרעון, אז כן יש קשר עקיף אצלך בין אימונים לירידה במשקל.

בדרך כלל כל האימונים ל״שריפת שומנים״ הם בשביל למשוך אנשים וליצור עיניין
כמו האלה שאומרים שכפיפות בטן יביאו לך קוביות, אה והם שכחו דבר אחד ולא אמרו אותו לבן אדם שנמצא על אחוז שומן 20 ולא מבין למה לא רואים לו קוביות, שצריך להיות על אחוזי שומן נמוכים כדי שיראו קוביות

גם פה, תיהיה במאזן קלורי שלילי ותרד בשומן בעיקר(תלוי בתזונה)
יש גם כאלה שיגידו שבפעילות אירובית ארוכה הגוף משתמש במאגרי השומן(נכון דרך אגב כי המאגרי שומן הם מקור אנרגיה גדול לגוף) ואם תרוץ הרבה אתה תרד במשקל, שוב שכחו להזכיר את הגרעון שהרי אם תיהיה בפלוס קלורי ותרוץ אפילו יומיים ברצף לא תרד בשומן

תלוי למה אתה מתכוון בתרגילים, יש כאלה שמתייחסים לאימוני HIIT כתרגילים לשריפת שומן, ובפועל זה פשוט דרך לשרוף קלוריות כמו כל דרך אחרת, ויש כאלה שמתייחסים לתרגילים כתרגיל עצמו, ובמקרה הזה אין תרגיל ששורף שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית