הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהליך מסה

אנונימי4321

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן חברים
רציתי לשאול כמה אחוזי שומן בממוצע עולים בתקופת מסה מלוכלכת?
האם העלייה באחוזי השומן ניכרת לעין?
*חשוב לציין שאני אדם רזה ואין לי אחוזי שומן גבוהים כרגע
תודה מראש

הרבה, ואני מניח שאי אפשר להגיד לך בדיוק

בכל מקרה אין לך סיבה לעשות מסה כלכך מהירה

מלוכלכת או נקייה, העלייה במשקל תיקבע על פי כמות הקלוריות היומית שתכניס

מה הבעיה במסה מלוכלכת לא הבנתי?
פותח הנושא לא דיבר על עליה של 2 קג בשלושה ימים.

לעניין, אם אתה רוצה לעשות מסה מלולככת אין עם זה שום בעיה רק קח בחשבון שאח״כ תהליך החיטוב יהיה יותר קיצוני וקשה אבל התוצאה כנראה תהיה אותה תוצאה.

אל תתרגש מכל ההפחדות האלה על מסה מלוכלכת, דרך טובה לא פחות מכל דרך אחרת.

בהצלחה

מסה מלוכלכת זה כל מסה שלא נקייה, אז אתה תעלה בהתאם לכמה תגזים בקלוריות.
רק שתדע שלרוב התועלת היא די קטנה במסה כזאת, ואולי יעילה רק ממש ממש למתחילים שחיפים שכנראה יוכלו לבנות הרבה שריר מהר, וגם אז לא כדאי להגזים

מה המשקל והגובה ? לפעמיים יש אנשים מאוד רזים שאני חושב שכן כדאי להם בהתחלה , בעיקר בשביל להגדיל את ה"בלון" בקיבה וזה יתן להם את הפוש לאפשרות לאוכל יותר .

אם בגדול כל המטרה לעלות עד 10 קילו לא הייתי ממליץ אם אתה רזה מאוד והמטרה לעלות סביב ה20-30 לא הייתי פוסל , בהצלחה .

מה המשקל והגובה ? לפעמיים יש אנשים מאוד רזים שאני חושב שכן כדאי להם בהתחלה , בעיקר בשביל להגדיל את ה"בלון" בקיבה וזה יתן להם את הפוש לאפשרות לאוכל יותר .

אם בגדול כל המטרה לעלות עד 10 קילו לא הייתי ממליץ אם אתה רזה מאוד והמטרה לעלות סביב ה20-30 לא הייתי פוסל , בהצלחה .

בלון?
אם יש משהו שלא כדאי לבן אדם רזה ששנים אוכל "מעט" זה לעלות בבום 2000 קלוריות
הפוש לאכול יותר הוא לעלות בהדרגה בכמויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית