עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריגשת חחמדהים כמה אדם שלא מכירים במציאות. יכול להפוך את החיים שלכם. אני זוכרת איך הגעתי לפה כבשה קטנה מפחדת לאכול אחרי שש בערב ופוחדת נואשות מלחם, אשכרה מאמינה לכל מיתוס שקיים בעולם. תודה על כל הסדר,עצות,ניפוץ מיתוסים ושענית בכל כך רצינות פעם אחר פעם למרות החפירות המטורפות ממני, אין כמוך! תודה על כל העזרה,ללא ספק מגיע לך:rolleyes-71:
כרגע זה לא על הפרק, מנסה להתקבל להתמחות איפה שכתבתי את התזה שלי, אחד המקומות הטובים בעולם לאורטופדיהמזל טוב.
אז אתה חוזר לארץ?
כן, אבל זה בתקווה יהיה רק שנה הבאה, פה כניסה להתמחות זה משהו ארצי עם מבחן כניסה, ומתחילים התמחויות רק בדצמבר.@kotzer עושה התמחות?
מדהים הקטע של להפוך מכבשה לקציצהאני זוכרת איך הגעתי לפה כבשה קטנה
מגניבלאורטופדיה
בוביהקטע של להפוך מכבשה לקציצה
בבולוניה באיטליהמברוק
איפה למדת?
יפה מאוד.בבולוניה באיטליה
מעדיף לאכול מיסלי עד אחרון ימיי מאשר לחזות במחזה הנוראי הזה.בוא למשחטה ותראה את זה בלייב
כן, לא הייתי תלמיד טוב בכלל בתיכון והצלחתי רק במקצועות שעניינו אותי, אז בשביל להגיע לסכם הרצוי הייתי צריך להשקיע לפחות שנתיים בשביל אולי להגיע לרף המינימלי, אבל ידעתי שאם אני אשקיע אני מתקבל בניסיון הראשון באיטליה, וזה מה שקרההחלטת ללמוד באיטליה בגלל תנאי הקבלה הקשים כאן בארץ ללימודי רפואה?
לא חסרים - שפה, להיות רחוק מהמשפחה וחברים וכתוצאה לאבד הרבה חברים מהארץ, לחיות במדינה זרה ולא להבין הרבה מהתרבות המקומית ולקח שנים עד שנטמעתי כמו שצריך, הלימודים כמובן קשים מאוד, ועוד הרבה דבריםאיזה קשיים היו לך באמצע הדרך?
כן, לא הייתי תלמיד טוב בכלל בתיכון והצלחתי רק במקצועות שעניינו אותי, אז בשביל להגיע לסכם הרצוי הייתי צריך להשקיע לפחות שנתיים בשביל אולי להגיע לרף המינימלי, אבל ידעתי שאם אני אשקיע אני מתקבל בניסיון הראשון באיטליה, וזה מה שקרה
לא חסרים - שפה, להיות רחוק מהמשפחה וחברים וכתוצאה לאבד הרבה חברים מהארץ, לחיות במדינה זרה ולא להבין הרבה מהתרבות המקומית ולקח שנים עד שנטמעתי כמו שצריך, הלימודים כמובן קשים מאוד, ועוד הרבה דברים
לא חסרים - שפה, להיות רחוק מהמשפחה וחברים וכתוצאה לאבד הרבה חברים מהארץ, לחיות במדינה זרה ולא להבין הרבה מהתרבות המקומית ולקח שנים עד שנטמעתי כמו שצריך, הלימודים כמובן קשים מאוד, ועוד הרבה דברים
וואי @kotzer אתה מלך!!!מזל טוב @kotzer ההשקעה השתלמה והיום אתה ד״ר (לא סקאם) מוסמך לרפואה (MD).
כבוד שיש לנו מנהל פורום רופא ותודה על התרומה לאתר במשך השנים 👑
זה לא הולך להשתנות כי בארץ אין כמעט פקולטות לרפואה וגם אם היו אין מספיק בתי חולים או מחלקות כדי להדריך את כולם, ככה שתנאי הקבלה תמיד יהיו גבוהיםהדרישות קבלה ללימודים באוניברסיטאות כאן בארץ הם פשוט אבסורד, מתי מישהו ישים לזה סוף?
בשנה לפני למדתי איטלקיתכשהגעת היית דובר איטלקית?
אחלה מדינה לחיות בה, ריאליסטי להתקבל ושכר הלימוד דומה לארץ ולא מוגזםמאיפה הרעיון דווקא לאיטליה?
בשנה לפני למדתי איטלקית
לא ממש בתוכנית כרגע ולא נראה בעתיד הקרוב, אבל מי יודעאתה מתכנן לחזור ולעבוד בארץ בעתיד?
לא רואה את עצמי במשהו אחרולמה היה כל כך חשוב ללמוד דווקא רפואה?
שתדע שזה לא רק ברפואה , זה ברוב המקצועות בארץזה לא הולך להשתנות כי בארץ אין כמעט פקולטות לרפואה וגם אם היו אין מספיק בתי חולים או מחלקות כדי להדריך את כולם, ככה שתנאי הקבלה תמיד יהיו גבוהים