הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עתידה של מדינת ישראל

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
מעניין אותי מה חברי הפורום חושבים על העתיד שלנו כמדינה, הפילוג והתסיסה שגדלים בין המגזרים, גדילה של המגזר החרדי / ערבי ביחס למגזר ה'חילוני'.
שיטת הממשל / בחירות שלנו, צה''ל וכו'.
מעניין אותי איך המצב של היום לעומת 'פעם', בתור בחור צעיר שמתחיל את החיים שלו

אני רק אומר שאני נשאר באיטליה כי קשה לי לראות עתיד בשבילי בישראל

כדי לחזות את העתיד, עלינו ללמוד מהעבר.
ההיסטוריה תמיד חוזרת על עצמה.
קשה לדעת כמה זמן נשאר לנו בארץ, אבל גורשנו מכאן כל כך הרבה פעמים, סביר להניח שמתישהו זה יקרה שוב, אם כי לפי דעתי יש לנו עוד לפחות 100 שנים כאן.

גם בעבר היו יהודים ומוסלמים שלא הזדהו כפי הדת שאליהם הם נולדו, הם וילדיהם התבוללו והגרו למדינות שונות, אף אחד מהם לא נשאר כאן, ולא חזר לכאן. סביר להניח שאותם המתרחקים מהדת ככל שתהיה יאבדו עניין בארץ הזאת.
המסורתיים והמעט דתיים או שילדיהם יהיו דתיים יותר מהם או שירדו מהדת לגמרי, לכן אפשר, להגדיר אותם סיכוי ירידה מהארץ, סיכוי הצטרפות לדתיים.

בסופו של דבר, הארץ היא נחלה דתית, לכל מדינה שהיהודים הגיעו, היא נהייתה או בעזרתם, או שזה היה הסיבה שהגיעו לשם, עוצמתית ומשגשגת, והיהודים הואשמו וגורשו מכל מיני סיבות.

לדעתי המדינה יכולה ליפול לידי המוסלמים, והדתיים אולי ישארו כאן תחת שילטון מוסלמי. או המוסלמים לא יתנו לדבר כזה לקרות, ויגרשו את כולם.

או שהמשיח יבוא.

תכלס אני רואה איך האמירויות קונות את ישראל...
שומרות על המקומות הקדושים (רק מצפות אותן רק בזהב)
ובשאר המקומות בונה מלונות יוקרה ומגרשי גולף...

ובתמורה לאזרחי ישראל היא מארגנת להם אזרחות במדינות לבקשתם וסיוע נדיב ברכישת נדל"ן באותן מדינה..

לדעתי המדינה יכולה ליפול לידי המוסלמים
מתאים, רק אם זה בצורה כזאת:
תכלס אני רואה איך האמירויות קונות את ישראל...
שומרות על המקומות הקדושים (רק מצפות אותן רק בזהב)
ובשאר המקומות בונה מלונות יוקרה ומגרשי גולף...

ובתמורה לאזרחי ישראל היא מארגנת להם אזרחות במדינות לבקשתם וסיוע נדיב ברכישת נדל"ן באותן מדינה..

נראה לי שזאת תהיה גם עסקה שביבי ימכור את ישראל בעבור 30 קולות מהמגזר הערבי...
עכשיו שהוא יקים גוש עם טיבי ובאמת יארגן להם אוטובוסים שיצביעו לו בבחירות!! 😆

שר את זה פעם זמר נהדר ״בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום״

הכל פה כבר מתפורר
הזקנים מתים מבושה או מתים מייאוש
״המוחות״ הטובים עוזבים לחו״ל
הדמוקרטיה מתמוססת
העשיר מתעשר והעני מגיע לפת לחם
הדור הצעיר לא מצליח ולא יצליח לקנות כאן דירה
החוק והחוקה עזבו את המדינה

*העיקר שאנחנו ארץ ציון וירושלים!

נערך לאחרונה:
תשמע , אני אופטימי..
אני חושב שיש עוד סיכוי לצאת מהחרא הזה...
אחרי הקורונה אפשר להשתקם מחדש , בתקווה שגם יהיה איזה שינוי ברשות הממשלה..

תשמע, כשאני שומע על כל האנשים (גם מכיר אישית כאלה) שעכשיו יושבים בבית בחל"ת/אבטלה ולא רוצים לעבוד כי בשביל מה, הרי משלמים להם עכשיו על זה שהם יושבים בבית, אני מבין שהרבה מאוד אנשים מביאים על עצמם את המצב הזה של "פת לחם". כי מתישהו המדינה תפסיק לשלם ואז כל האנשים שנהנים מהחיים עכשיו יצטרכו לצאת ולחפש עבודה ויבינו שיש הרבה יותר מחפשי עבודה מאשר עבודות ואת מי נראה לך הם יאשימו את עצמם או את המדינה?
הדמוקרטיה מתמוססת
נכון, כשחבורת מטומטמים מפגינים וקוראים להתפטרותו של ראש ממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות, 3 פעמים יש לציין, ועוד צועקים שע"י כך הם שומרים על הדמוקרטיה - כאן הדמוקרטיה די מתפוררת.

תשמע, כשאני שומע על כל האנשים (גם מכיר אישית כאלה) שעכשיו יושבים בבית בחל"ת/אבטלה ולא רוצים לעבוד כי בשביל מה, הרי משלמים להם עכשיו על זה שהם יושבים בבית, אני מבין שהרבה מאוד אנשים מביאים על עצמם את המצב הזה של "פת לחם". כי מתישהו המדינה תפסיק לשלם ואז כל האנשים שנהנים מהחיים עכשיו יצטרכו לצאת ולחפש עבודה ויבינו שיש הרבה יותר מחפשי עבודה מאשר עבודות ואת מי נראה לך הם יאשימו את עצמם או את המדינה?
כמובן שלא התכוונתי לאנשים הללו.
מי שמעדיף לשבת בבית,ולקבל 75% שיבושם לו.
אני כל הזמן אומר את זה,שלא יתנו מענקים,תנו לי לעבוד! הרי אנחנו נשלם ריבית דריבית על המענקים האלו.
הם יכולים להמשיך לעמוד בצמתים עד שנה הבאה.
כל עוד ראש הממשלה נבחר,בבחירות חוקיות
אז ש****

הכל פה כבר מתפורר
הזקנים מתים מבושה או מתים מייאוש
״המוחות״ הטובים עוזבים לחו״ל
הדמוקרטיה מתמוססת
הדור הצעיר לא מצליח ולא יצליח לקנות כאן דירה
החוק והחוקה עזבו את המדינה
מה שמפריע לי יותר מכל זה זה עניין הערכים כחברה, יותר נכון החוסר בהם.
הסיפור באיה נאפה עם 12 ה"בני טובים" ההם - בחברה מתוקנת, בלי קשר לאם הם זוכו מאשמת אונס או לא, הם היו אמורים לחזור לארץ עם ראש מושפל ולנסות לכסות את הפנים שלהם בתקווה שלא יזהו אותם מרוב בושה, לא לחזור עם ראש מורם בשירים וחגיגות כמו איזה גיבורים, וגם ההורים שלהם היו אמורים לקבור את עצמם מרוב בושה שזה הילדים שלהם.
הסיפור של האונס הקבוצתי באילת - הזוי שכל כך הרבה אנשים היו מעורבים שם ואף אחד לא אמר "וואו חבר'ה בואו נעצור שניה, מה אנחנו עושים?" או אפילו הזמין משטרה בשושו, מישהו משם או מישהו שראה מהצד את כל ההתקהלות.
מה שהיה בימים האחרונים ששוטרים נכנסו למסיבה, גירשו את האורחים וגנבו להם דברים מהאולם - בחברה נורמלית מהפחד של הבושה שזה מצולם ויראו אותם לא היו אמורים לעשות את זה, ואם כבר עשו אז באותו רגע שזה התגלה היו אמורים להעיף אותם מהמשטרה לאלף עזאזל, אבל לא אצלנו.

היו עוד כמה מקרים בתקופה האחרונה שלא עולים לי לראש עכשיו...

אלה דברים שאני שם לב אליהם רק מאז שאני הורה ובאמת שאני תוהה אם מתאים לי שהילדים שלי יגדלו בחברה כזאת.

כל מדינה מקבלת קלפי פתיחה מסויימים ומציאות מסויימת. שוודיה למשל קיבלה קלפים מצויינים, ומציאות נוחה. ישראל לעומת זאת קיבלה קלפים לא משהו, ומציאות קשה. חלק מהמציאות נגזרת מהקלפים הגרועים, וחלק מהמציאות נכפתה עלינו.
ביחס לכל זה אנחנו במצב לא רע, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. במאקרו אנחנו ניצבים לצד מדינות שקיבלו קלפים הרבה יותר טובים מאיתנו, במיקרו יש פה המון בעיות שטיפוסיות למדינות עולם שני מתפתחות.
אם מסתכלים בעבר שלנו היו רגעי משבר פי כמה וכמה יותר גדולים למשל ממשבר הקורונה וצלחנו אותם, קשה לדמיין את זה בגלל שכבני אדם אנחנו מתרכזים בהווה ולכן הרבה אנשים בטוחים שאנחנו לקראת פיצוץ והכל יתמוטט.
הסיפור באיה נאפה עם 12 ה"בני טובים" ההם - בחברה מתוקנת, בלי קשר לאם הם זוכו מאשמת אונס או לא, הם היו אמורים לחזור לארץ עם ראש מושפל ולנסות לכסות את הפנים שלהם בתקווה שלא יזהו אותם מרוב בושה, לא לחזור עם ראש מורם בשירים וחגיגות כמו איזה גיבורים, וגם ההורים שלהם היו אמורים לקבור את עצמם מרוב בושה שזה הילדים שלהם.
הסיפור של האונס הקבוצתי באילת - הזוי שכל כך הרבה אנשים היו מעורבים שם ואף אחד לא אמר "וואו חבר'ה בואו נעצור שניה, מה אנחנו עושים?" או אפילו הזמין משטרה בשושו, מישהו משם או מישהו שראה מהצד את כל ההתקהלות.
מה שהיה בימים האחרונים ששוטרים נכנסו למסיבה, גירשו את האורחים וגנבו להם דברים מהאולם - בחברה נורמלית מהפחד של הבושה שזה מצולם ויראו אותם לא היו אמורים לעשות את זה, ואם כבר עשו אז באותו רגע שזה התגלה היו אמורים להעיף אותם מהמשטרה לאלף עזאזל, אבל לא אצלנו.

אלה דברים שאני שם לב אליהם רק מאז שאני הורה ובאמת שאני תוהה אם מתאים לי שהילדים שלי יגדלו בחברה כזאת.

בכל חברה יש אנסים.
האחריות כהורים זה לא לשמור על הילדים שלך ולחנך אותם ככה שלא יקלעו למצב הזה (אני מדבר כמובן על הצד הנפגע, על החינוך של הצד הפוגע אני בכלל לא מתייחס). הילדה הזאת באילת השתכרה והלכה עם חבורת ערסים לחדר בבית מלון. האחריות כהורים זה ללמד את הילדים לא להגיע למצב הזה. אם הילד לא מספיק בר שיקול דעת לפעול במצבים כאלה אז לא לתת לו לנסוע לבד לאילת.

הרי אנחנו נשלם ריבית דריבית על המענקים האלו.
--- עידכון הודעה, לפני 7 דקות, תאריך ההודעות המקורית: לפני 9 דקות
מדויק.

מדויק. זו התמצית של הרעה החולה בחברה שלנו.
האחריות כהורים זה ללמד את הילדים לא להגיע למצב הזה. אם הילד לא מספיק בר שיקול דעת לפעול במצבים כאלה אז לא לתת לו לנסוע לבד לאילת.
אבל זו הבעיה. יש בעיה קשה עם חינוך כיום ובמיוחד עם יצורים כאלה.
הם המשך של ההורים שלהם. התפוח שלא נופל רחוק מהעץ. הסגנון המעוות מהסוג שההורה משתף פעולה עם הילד כשהמורה מעירה לו בבית ספר.

אבל זו הבעיה. יש בעיה קשה עם חינוך כיום ובמיוחד עם יצורים כאלה.
הם המשך של ההורים שלהם. התפוח שלא נופל רחוק מהעץ. הסגנון המעוות מהסוג שההורה משתף פעולה עם הילד כשהמורה מעירה לו בבית ספר.

זה ככה משחר ההיסטוריה.
לא בעיה נקודתית, לא תמצית הרעה החולה בחברה שלנו, לא בעיה שלא קיימת כבר מאות שנים, ככה זה היה וככה זה יהיה. ילדים הם תוצאה של חינוך מדור לדור - לא רק בישראל, ובטח לא משהו שהתחיל בזמן האחרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית