מקווה שהרבה לפני, פשוט חוצפה מצידו של שר הבריאות לא לעמוד בהבטחות שלו
זו חוצפה? אתה בדרך לבחירות מספר 4 בזמן שםל כלכלי שהמדינה לא ידעה מעולם ובזמן שכל פוליטיקאי הבטיח שלא יהיו בחירות בפעם השנייה. תפסיקו להיות נאיביים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקווה שהרבה לפני, פשוט חוצפה מצידו של שר הבריאות לא לעמוד בהבטחות שלו
זו חוצפה? אתה בדרך לבחירות מספר 4 בזמן שםל כלכלי שהמדינה לא ידעה מעולם ובזמן שכל פוליטיקאי הבטיח שלא יהיו בחירות בפעם השנייה. תפסיקו להיות נאיביים
לא כל העולם ריסק את השוק בגלל הקורונה.אתה נאיבי אם אתה חושב שאנחנו בשפל כלכלי שלא היה מעולם.
אגב אם כבר "שפל" - לידיעתך כל העולם בשפל כרגע כהגדרתך
"ניו יורק מתה": מה שלא עשו 11 בספטמבר ומשבר 2008 - עשתה הקורונהלא כל העולם ריסק את השוק בגלל הקורונה.
קח את ארה"ב לדוגמה, עסקים שם המשיכו כרגיל.
ניו יורק היא הדוגמה הכי גרועה. הסתובבתי בשיקאגו, העסקים כרגיל."ניו יורק מתה": מה שלא עשו 11 בספטמבר ומשבר 2008 - עשתה הקורונה
מושל ניו יורק: כל העסקים הלא חיוניים יעבדו מהבית
אכן יש מדינות בארה"ב ומדינות בעולם שנקטו בדרכים שלא פגעו בעסקים ובכלכלה יותר מידי, חלק מהמדינות האלה עשו פרסה והטילו סגרים/סגירת עסקים בשלב מאוחר יותר
זה לא נכון.אתה נאיבי אם אתה חושב שאנחנו בשפל כלכלי שלא היה מעולם.
ניו יורק זה חלק קטן מארה"ב, ועוד יותר קטן מהעולם.תקרא מה אני כותב. טענת שבארה"ב הכל פתוח ניו יורק היא חלק מארה"ב. חלק היה שם סגור וחלק פתוח מהסיבה שההחלטות מתבצעות כל מדינה לעצמה לכן בשיקגו היה פתוח.
ציינתי שיש מדינות שלא סגרו כלום, מנגד הרוב המוחלט סגרו, והצטרפו אליהן מדינות שלא סגרו (שוודיה, רוב מדינות מערב אירופה)
תיהיה אובייקטיבי. לא מבין את הלוגיקה שלך
100%.כולל רציחות?
חבר שואל 🙄
אתה נאיבי אם אתה חושב שאנחנו בשפל כלכלי שלא היה מעולם.
מעתיקןתקשיב, עדיף שלא תיכנס למקומות שבהם אתה לא מבין.
חחחחחחחחחחחחח בסדר מר פרופסור לכלכלה ויחסים בין לאומיים, אשאיר את הנושא למומחה ברמה שלךתקשיב, עדיף שלא תיכנס למקומות שבהם אתה לא מבין.
זה לא נכו
ניו יורק זה חלק קטן מארה"ב, ועוד יותר קטן מהעולם.
הלוגיקה שלי אומר שלא כל העולם בשפל כמו בארץ, כאן הטימטום של הממשלה גבתה מחיר כבד מהעסקים.
אם כולם בשפל, זה סבבה, העניין מתאזן.חחחחחחחחחחחחח בסדר מר פרופסור לכלכלה ויחסים בין לאומיים, אשאיר את הנושא למומחה ברמה שלך
בכוונה כתבתי להגדרתך. העולם לא נמצא בשפל כלכלי חמור שלא היה כמותו כמו שחברינו דןדן מתאר, אבל כן ישנו משבר כלכלי בסדר גודל מסויים ונכון להגיד שרוב מדינות העולם ב2020/21 סובלות ממנו, רוב העולם לא בצמיחה כלכלית ב2020/21 אלא בירידה בכמעט כל התחומים בגלל משבר הקורונה. לכן אם ישראל ב"שפל" כלכלי כהדרגתו, ניתן להגיד שרוב העולם נמצא באותו מצב.
אתה מעייף.
See Coronavirus Restrictions and Mask Mandates for All 50 States
אפשר לראות שרוב ארה"ב נשארה פתוחה, מספר מדינות כן סגרו הכל כמות אנשים במספר המדינות הזה וכמות העסקים שנפגעו כתוצאה מכך היא בערך הכמות של ישראל רק בכל מדינה.
הלוגיקה שלך הפעם נכונה, לא כל מדינה בשפל, יש מדינות שלא סגרו כלום, כל מדינה בעולם פועלת עצמאית אנחנו עדיין לא עיר גלובאלית. אבל ישראל היא לא המדינה היחידה שנפגעה מהמשבר הכלכלי שנגרם מסגירת עסקים וסגרים, רוב מדינות העולם המערבי פעלו באותה צורה. רוב מדינות העולם נפגעו כלכלית כמו ישראל,יש כאלה שפחות וכאלה שיותר.
אכן, לא כל העולם ריסק את השוק הכלכלי בגלל הקורונה. רובו אכן כן.
אם כולם בשפל, זה סבבה, העניין מתאזן.
הבעיה שישראל נמצא בשפל גדול יותר משאר המדינות, כי היא לא רק הגזימה, היא הייתה חסרת הגיון, ומושחתת.
תראה לי מדינה נוספת שעשתה כמות סגרים, ובצורה שעשינו כאן בארץ.
אתה תגלה שאנחנו חלק מה30% שנמצא בשפל כלכלי גדול יותר משאר העולם.
נתתי את הסיבות לתאוריה שלי, אתה נתת את שלך.חובת ההוכחה עליך עם כל מה שאתה זורק כרגע לאוויר. אתה תופתע לגלות שאתה טועה.
נתתי את הסיבות לתאוריה שלי, אתה נתת את שלך.
במקרה התאוריה שלך מבוססת על כך שארה"ב בסגר בגלל ניו יורק, שלא מבוססת על על המציאות של ארה"ב בכלל.
אני לא הולך לא להוכיח דבר, שיתפתי תאוריה בדיוק כמוך, וביססתי אותה, בדיוק כמוך.
חובבי המחקרים:suicide:
למה אתה כל כך בטוח? (שואל ברצינות)דרך אגב, אנחנו נצא מזה ראשונים (כנראה) אז גם הטענה שלך שאנחנו כרגע במצב הכי גרוע בעולם, תתקזז עם זה שהכלכלה שלנו תתאושש (כנראה) ראשונה בעולם.
רבע סקוואט עם פוסיפד בסמית.על בדוק ביבי זה בן זונה שעושה רבע סקאווט
עד שבא ליברמן להסקביט ומתחיל לריב איתותופס לך את הכלוב לבייספ קרולס
אני לא בטוח לכן רשמתי כנראה...למה אתה כל כך בטוח? (שואל ברצינות)
או שנחזור אחרונים בגלל החיסון...🙄אני לא בטוח לכן רשמתי כנראה...
אני יכול רק לשער שאם הכל ילך ולא יהיו הפתעות בדוגמאת מוטציות או עוד אלף ואחד דברים, בגלל שהמדינה שלנו תיהיה הראשונה עם חיסון של רוב האוכלוסיה (וזוהי עובדה לא משאלת לב או דעה) נוכל לחזור לשגרה רגילה מהראשונים בעולם
או שנחזור אחרונים בגלל החיסון...🙄