הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אם באמת מעניין אותך, תצא ותפגוש אותם.
אנשים בונים חומות בינהם ולאנשים אחרים, ברור שכך לא תבין אותם.
בדיוק כמו האנשים שלו מבינים הומואים, הם מעולם לא פגשו אחד כזה, או שלא קיימו שיחה איתם.
וכשסוף סוף יוצא כזה מפגש, אנשים אומרים "טוב, אתה שונה מכל השאר". "אתה חרדי זהיר", אתה הומו בסדר".
דרוש פתיחות וסובלנות כדי להכיר מגזר על כל צבעיה. המדיה זה הדרך האחרונה כדי להכיר חרדים. אחוז גבוה מהם לא מחזיקים בכלל אינטרנט.

תקשיב , ברור לי שיש חרדים ששומרים , ומתחסנים , אני לא בא לעשות פה הכללה..
אפילו שמעתי שקיימת תופעה של חרדים "שמלשינים" על חרדים אחרים שמפרים את הנחיות.
חבל שאין יותר הסברה באותם מגזרים ולא בקטע מתריס או מתנשא..

צפה בקובץ המצורף 62429 אולי הדגל ישראל באמצע יסגיר שלא מדובר בבני ברק, זה תל אביב. טיפה יותר גרוע ממה שהולך בערים החרדיות.

למרות שאכן יש יותר נדבקים בערים החרדיות, יש הרבה פחות מאושפזים ומתים משאר האוכלוסיה, וזה אומר לנו, שהנדבקים הם צעירים. לחרדים פשוט יש הרבה יותר צעירים.
החרדים נזהרים לדעתי בהמון מקומות גם יותר מחילוניים רבים בארץ, אבל כמות הילדים שלא, באחוזים, לא יותר גבוה משאר האוכלוסיה. סתם אזרוק מספר לדוגמה (לא בדקתי), אם נגיד 10% מהילדים החילוניים מקבלים קורונה, גם אצל החרדים זה ככה, אבל פשוט יש יותר ילדים.

ומכך שהאשפוזים והחולים הקשים נמוך יותר אצל חרדים, אולי מצביע על זהירות רבה יותר אצלהם.

ראיתי את ההתקפות נגד החרדים מאז תחילת התהליך. הסתובבתי המון, וראיתי רק אנשים מאוד זהירים. היו אזורים פחות זהירים, אבל גם בציבור החילוני פגשתי בכך.

בקיצור, קונספירציות השוות בערכם לצ'יפים בחיסונים... בעצם, אולי זה לא קונספירציה 🙄😆
זה לא מוציא את החרדים טוב כשאתה אומר שהם מתנגדים לדגל ישראל:s49:

וממתי התמונה הזאת? כמה תמונות כאלו יש ביחס לתמונות כמו שאני הצגתי? אני זוכר שהיה גל של הפגנות באיזור ספטמבר, כרגע זה פחת בהרבה אבל לא נראה שהמשפט הזה תקף גם לתמונות שאני הצגתי, כרגע מה שיותר משנה זה המספר נדבקים, כי הממשלה מסתכלת על המספר נדבקים יומי יותר משהיא מסתכלת על המאושפזים, והנתונים לא משקרים שתל אביב עוד רגע ירוקה ובני ברק מודיעין עלית ביתר עילית וכו' אדומים בדירוג 10

צפה בקובץ המצורף 62429 . סתם אזרוק מספר לדוגמה (לא בדקתי), אם נגיד 10% מהילדים החילוניים מקבלים קורונה, גם אצל החרדים זה ככה, אבל פשוט יש יותר ילדים.
זה נכון, משפחה חילונית ממוצעת יש לה בערך 3 ילדים, אצל החרדים זה הרבה יותר ונפוץ מאוד מספרים שמעל ל10, וזה למה לדעתי החרדים צריכים הרבה יותר להיזהר אבל זה לא ככה
מספיק שרק האבא או האח נדבק והם חוזרים לבית ומדביקים את כל שאר המשפחה

וממתי התמונה הזאת? כמה תמונות כאלו יש ביחס לתמונות כמו שאני הצגתי? אני זוכר שהיה גל של הפגנות באיזור ספטמבר, כרגע זה פחת בהרבה אבל לא נראה שהמשפט הזה תקף גם לתמונות שאני הצגתי, כרגע מה שיותר משנה זה המספר נדבקים, כי הממשלה מסתכלת על המספר נדבקים יומי יותר משהיא מסתכלת על המאושפזים, והנתונים לא משקרים שתל אביב עוד רגע ירוקה ובני ברק מודיעין עלית ביתר עילית וכו' אדומים בדירוג 10
2017 זה אפילו לא מהמגפה.

הלוגיקה שלי אומר שלא כל העולם בשפל כמו בארץ, כאן הטימטום של הממשלה גבתה מחיר כבד מהעסקים.
הצמיחה המרשימה של סין מגיעה על רקע התכווצות כלכלית עגומה במערב כאשר גרמניה התכווצה ה 5%, כלכלתת ארה"ב צפויה להתכווץ ב 3.6% וגוש היורו כולו ב7.4%.
התוצר הסיני עלה ב -3.2% ו -4.9% ברבעון השני והשלישי של השנה, בהתאמה, לאחר שסבל מהתכווצות היסטורית של 6.8% ברבעון הראשון.

בניגוד לממשלות במדינות מערביות כמו ארה"ב שהתמקדו במאמצי ההתאוששות שלהן בהורדת שיעורי ההלוואות ובהזרמת כסף אל מוקדי הפעילות הכלכלית ולציבור בייג'ינג התמקדה בהפעלת מפעלים מחדש תוך שמירה על ריביות גבוהות יחסית.

המפעלים של סין החלו לחזור לפעילות משמעותית באפריל, כמו שאר כושר הייצור בעולם נבלם על ידי המגפה המתפשטת. זה אפשר לסין לייצר ולייצא כמויות אדירות של ציוד רפואי, כמו מסכות פנים, וציוד לעבודה מהבית, כמו מחשבים ניידים ומסכי מחשב.

צריך ללמוד מהסינים מפיצי המגייפות

כשראש ממשלה מתקשר לנכד של רב כדי לבקש ממנו שיקשיבו להנחיות אתה יודע שמשהו פה מקולקל. כשבערך 35 אחוז מהבדיקות החיובית מגיעות ממגזר שמהווה 10 אחוז ממדינת ישראל אתה יודע שמישהו כאן לא מקשיב להנחיות. אלה עובדות, לא דעות ולא סיפורים.
כשביבי יתקשר לפורום חדרי הכושר ויבקש מהם להפסיק לפתוח את המכונים אולי נוכל לדבר כאן על שיוויון, כרגע יש כאן מדינה שלמה שאזרחיה כלואים בבתים שלהם למשך יותר מדי זמן בזמן שמיעוט קטן מחזיק את כל השאר מהביצים ועושה מה שבא לו.
לציבור המתאמנים אין כוח אלקטורלי, לאזרח הפשוט ששומר חוק ונשמע להוראות אין יכולת להסב נזק למקבלי ההחלטות כמו לאותו מיעוט שלא נשמע להוראות ולא סופר אף אחד. למה שהם יספרו בעצם? למה שהם יסגרו את עצמם בבתים וימנעו מחתונות ולוויות המוניות או מפתיחת בתי כנסת ובתי מדרש? מי יכול לעשות להם משהו? האנשים האלה מנהלים את המדינה מאחורי הקלעים, לא בטוח שהייתי נוהג אחרת במקומם.
הלוואי ופורום חדרי הכושר ושאר בעלי העסקים ינהגו וכמוהם, גם אם הם ייענשו להבדיל מהמקבילים החרדיים שלהם זה יהיה שווה את זה. יותר מדי אנשים נהפכו לשקופים במדינה הזאת במסווה של דאגה לבריאות שלנו, מספרי התחלואה רק מזנקים למרות כל הסנקציות ומוכיחים כמה ההתנהלות פה היא פשוט פושעת, פשוט פשעים נגד אזרחים נורמטיביים.
תקראו לי גזען, תקראו לי אנטישמי, תקראו לי איך שתרצו, יש כאן שני מיעוטים שמכרסמים את המדינה הזאת לאט אבל בטוח וקוראים להם חרדים וערבים. הנתונים לא משקרים.

נערך לאחרונה:
כשראש ממשלה מתקשר לנכד של רב כדי לבקש ממנו שיקשיבו להנחיות אתה יודע שמשהו פה מקולקל. כשבערך 35 אחוז מהבדיקות החיובית מגיעות ממגזר שמהווה 10 אחוז ממדינת ישראל אתה יודע שמישהו כאן לא מקשיב להנחיות. אלה עובדות, לא דעות ולא סיפורים.
כשביבי יתקשר לפורום חדרי הכושר ויבקש מהם להפסיק לפתוח את המכונים אולי נוכל לדבר כאן על שיוויון, כרגע יש כאן מדינה שלמה שאזרחיה כלואים בבתים שלהם למשך יותר מדי זמן בזמן שמיעוט קטן מחזיק את כל השאר מהביצים ועושה מה שבא לו.
לציבור המתאמנים אין כוח אלקטורלי, לאזרח הפשוט ששומר חוק ונשמע להוראות אין יכולת להסב נזק למקבלי ההחלטות כמו לאותו מיעוט שלא נשמע להוראות ולא סופר אף אחד. למה שהם יספרו בעצם? למה שהם יסגרו את עצמם בבתים וימנעו מחתונות ולוויות המוניות או מפתיחת בתי כנסת ובתי מדרש? מי יכול לעשות להם משהו? האנשים האלה מנהלים את המדינה מאחורי הקלעים, לא בטוח שהייתי נוהג אחרת במקומם.
הלוואי ופורום חדרי הכושר ושאר בעלי העסקים ינהג וכמוהם, גם אם הם ייענשו להבדיל מהמקבילים החרדיים שלהם זה יהיה שווה את זה. יותר מדי אנשים נהפכו לשקופים במדינה הזאת במסווה של דאגה לבריאות שלנו, מספרי התחלואה רק מזנקים למרות כל הסנקציות ומוכיחים כמה ההתנהלות פה היא פשוט פושעת, פשוט פשעים נגד אזרחים נורמטיביים.
תקראו לי גזען, תקראו לי אנטישמי, תקראו לי איך שתרצו, יש כאן שני מיעוטים שמכרסמים את המדינה הזאת לאט אבל בטוח וקוראים להם חרדים וערבים. הנתונים לא משקרים.

זה משהו שכולם יודעים..
גם ביבי יודע את זה.. פשוט הוא צריך את הקולות של החרדים , אחרת הוא הולך הביתה ומשם לקלבוש.
באופן קסום עכשיו הוא גם מחזר אחרי הקולות של הציבור הערבי.. אחרי שהוא הצביע בעד חוק הלאום וגם אמר שהם "נוהרים לקלפיות"..

זה משהו שכולם יודעים..
גם ביבי יודע את זה.. פשוט הוא צריך את הקולות של החרדים , אחרת הוא הולך הביתה ומשם לקלבוש.
באופן קסום עכשיו הוא גם מחזר אחרי הקולות של הציבור הערבי.. אחרי שהוא הצביע בעד חוק הלאום וגם אמר שהם "נוהרים לקלפיות"..

למה שהוא לא ישתמש באלקטורט של מעל 2 מיליון אזרחים שחיים פה בינינו, האם השקפת עולמם חשובה פחות מהשקפת עולמך? (ועולמי)
מעל 500 אלף* הגזמתי 2 מיליון.
אבל 500+ אלף זה אחוז נכבד מהאוכלוסייה. לצערי ולצערך אנחנו ניהיה מדינת דת תמיד.

למה שהוא לא ישתמש באלקטורט של מעל 2 מיליון אזרחים שחיים פה בינינו, האם השקפת עולמם חשובה פחות מהשקפת עולמך? (ועולמי)
מעל 500 אלף* הגזמתי 2 מיליון.
אבל 500+ אלף זה אחוז נכבד מהאוכלוסייה. לצערי ולצערך אנחנו ניהיה מדינת דת תמיד.

חלילה...
רק שהוא אמר שלגנץ אין סיכוי להקים ממשלה בלי המפלגות הערביות.. בבחירות הקודמות.
עכשיו הוא הולך ומבקש מהערבים את הקול שלהם..
אני מוצא את זה אירוני על גבול המטורלל..

חלילה...

ביבי יעשה ה-כ-ל על מנת להיבחר שוב ו/או להימנע ממשפט, שלא יהיה לך ספק כזה בכלל. אם צריך הוא יתאסלם.

חלילה...

זה פוליטיקה.
גנץ אמר שלא ישב עם ביבי, וישב. אולי אז זה היה מהלך נכון (לא נכנס לזה) אבל גנץ ראה את זה כמהלך נכון, על אף שאמר חודשיים קודם לכן את ההפך.
מעבר לזה שזה פוליטיקה וככה זה עובד ולא תמצא פוליטיקאי הגון, דברים משתנים ומתאימים החלטות למציאות.

לא נכנס איתך לכן ביבי לא ביבי, צריך להבין שככה עובדת פוליטיקה ורק אז להתחיל לנתח את זה.
המתחרים הישירים של ביבי לכס נהגו נוהגים וינהגו כך ואפשר לראות טוב מאוד את השקרים ומשחקי האגו. להזכיר לך את שלישית הרמטכלים ויאיר לפיד רוקדים בחיבוק בליל התוצאות ואחרי שנה מתפרקים ומתגלה שהיה שם 0 חיבור אמיתי?

זו דעתי לפחות
ביבי יעשה ה-כ-ל על מנת להיבחר שוב ו/או להימנע ממשפט, שלא יהיה לך ספק כזה בכלל. אם צריך הוא יתאסלם.

תסביר בבקשה איך הוא מונע את המשפט בכך שהוא מנסה להבחר שוב?
אתה מודע להליך המשפט שמתנהל ממש עכשיו?

מה שהכי באמת כואב לי.. זה שאני לא מבין שאת החרדים?
הם לא חוששים לחיים שלהם? של היקירים שלהם.. הורים , ילדים?
אני מבין את החשיבות שלהם ללמוד תורה , אבל באמת שמדובר פה בחיים ומוות..
יש ישיבה שנסגרו בה שבועיים ביחד הלומדים וחלו כולם ולאחר שהבריאו חזרו הביתה למשפחה.
אולי זה לא רעיון כל כך מפגר...

יהודה משי זהב איבד את אמו לקורונה: "הרבנים האלה יותר גרועים ממכחישי שואה"

יהודה משי זהב כשמו כן הוא, אדם ערכי ונאור שלא מפחד לצאת נגד המגזר שהוא משתייך אליו כשהם סותרים את הערכים והאמת שלו! האיש הזה הוא הפנים של היהדות היפה האמיתית.
צר לי עליו ועל המחיר שאימו שילמה בגלל אנשים מחליאים בתוך המגזר שלו, למרות שהאמונות שלנו שונות יש לי כבוד והערכה אינסופית לאיש גם בגלל האמירות הכנות שלו וגם בגלל עבודת הקודש שהוא ואנשיו עושים בזק"א. הלוואי והאיש הזה לא היה המיעוט של המיעוט במגזר שאליו הוא משתייך, אם היו עוד קצת יותר אנשים כאלה המדינה הזאת הייתה מקום הרבה יותר טוב.

אתה מודע להליך המשפט שמתנהל ממש עכשיו?

אתה צוחק עליי נכון? ב 8 לינואר (ממש לא מזמן) בית המשפט המחוזי דחה את המשפט של נתניהו בגלל הקורונה (סגר וכו) וטרם מסר תאריך חדש. ככה נתניהו הרוויח לעצמו עוד זמן לעבוד על ההגנה, ככה שהמשפט היחיד שמתנהל עכשיו זה המשפט שרק אתה שמעת עליו.
תנחש מי הורה על כל הסגרים עד עכשיו? ראש הממשלה. תנחש מי הלך כנגד לא מעט מומחים שטענו שאין שום סיבה לעשות סגר ובטח שלא סגר כללי? ראש הממשלה. עכשיו אתה מבין למה זה בא יד ביד?
ביבי (רהמ״ש) מחליט על סגר - המשפט של ביבי נדחה - יש לו זמן לעבוד על תוכנית ההגנה שלו. מקווה שהייתי ברור.
דרך אגב הוא בטח ימציא איזה תירוץ שאין לו זמן להתייצב למשפט בזמן הבחירות, אחכ יגיד שלא היה להם זמן להתכונן למשפט בגלל הבחירות. ביבי נוכל מושתן שאכפת לו רק מעצמו, אבל טיפש הוא לא. הוא ישתמש בכל דבר כדי להימנע ממשפט וזה כולל את הקורונה, את הבחירות ומה לא.

נערך לאחרונה:
אתה מודע להליך המשפט שמתנהל ממש עכשיו
למה אתה חושב ש״הפעם״ שונה חוק ההתקהלות?
5 אנשים בחלל סגור במקום 10 אנשים.

נחש מה יכול לקרות בחדר עם 10 אנשים ומה לא יכול לקרות בחדר עם 5 אנשים...🤦‍♂️

נ.ב ככל שהמשפט נדחה עוד ועוד עדים בתיקים שלו נפטרים. רציני לגמרי.
שלדון אדלסון לדוגמא, שנפטר שבוע שעבר היה עד בתיק 2000.

לא ניסיתי להוציא את החרדים טוב, ציינתי עובדה.
זה נכון, משפחה חילונית ממוצעת יש לה בערך 3 ילדים, אצל החרדים זה הרבה יותר ונפוץ מאוד מספרים שמעל ל10, וזה למה לדעתי החרדים צריכים הרבה יותר להיזהר אבל זה לא ככה
מספיק שרק האבא או האח נדבק והם חוזרים לבית ומדביקים את כל שאר המשפחה
עזוב מה חרדים צריכים.
לפני שמאשימים הכל על חרדים, ושהם האחראים על ההדבקות.
התבוננות קטנה מראה שהם זהירים יותר מהציבור החילוני.
אם תסתכל פשוט על מספר הדבקות, זה מטעה. תסתכל על כמות המאושפזים ותראה שהחרדים זהירים יותר משאר האוכלוסיה.
אחוז הצעירים החרדים והחילונים די קרוב, זה נראה יותר אצל החרדים, כי יש יותר צעירים.

בקיצור, אין מה להאשים הכל על החרדים. הנאצים ניסו את זה, ואיפה הם היום? חשבו שאם הם רק יתפטרו מהיהודים...
הלוואי ופורום חדרי הכושר ושאר בעלי העסקים ינהגו וכמוהם, גם אם הם ייענשו להבדיל מהמקבילים החרדיים שלהם זה יהיה שווה את זה. יותר מדי אנשים נהפכו לשקופים במדינה הזאת במסווה של דאגה לבריאות שלנו, מספרי התחלואה רק מזנקים למרות כל הסנקציות ומוכיחים כמה ההתנהלות פה היא פשוט פושעת, פשוט פשעים נגד אזרחים נורמטיביים.

upload_2021-1-19_19-6-18.png

יהודה משי זהב איבד את אמו לקורונה: "הרבנים האלה יותר גרועים ממכחישי שואה"

יהודה משי זהב כשמו כן הוא, אדם ערכי ונאור שלא מפחד לצאת נגד המגזר שהוא משתייך אליו כשהם סותרים את הערכים והאמת שלו! האיש הזה הוא הפנים של היהדות היפה האמיתית.
צר לי עליו ועל המחיר שאימו שילמה בגלל אנשים מחליאים בתוך המגזר שלו, למרות שהאמונות שלנו שונות יש לי כבוד והערכה אינסופית לאיש גם בגלל האמירות הכנות שלו וגם בגלל עבודת הקודש שהוא ואנשיו עושים בזק"א. הלוואי והאיש הזה לא היה המיעוט של המיעוט במגזר שאליו הוא משתייך, אם היו עוד קצת יותר אנשים כאלה המדינה הזאת הייתה מקום הרבה יותר טוב.
לא יודע למה אתה קורא לו מיעוט. אלי ביר, אורי לופוליאנסקי, מה הם?
אני מבין שמשי זהב עבר משהו קשה, אולי הוא מאשים את מי שנראה אחראי, או שבמצב של אימו יש אנשים רשלנים שאשמים.
אבל המגזר החרדי והרבנים שלה אומרים שוב ושוב להיזהר ולהישמע להנחיות, והציוט החרדי בהתאם גבוה יותר משאר האוכלוסיה. הרבנים כולם מתחסנים ובעד חיסונים. היום מי שמוגדר המנהיג של רוב הציבור החרדי התחסן, ועשו על זה כתבה בכל העיתונים החרדים שבו הוא קורא להתחסן.
הרב גרשון אדלשטיין: "להתחסן מהר ככל שניתן"
חילונים מבולבלים כדוגמת ביבי מאשימים את הרבנים בלי להכיר את מה שהולך בפנים. אצל חלק מהרבנים יש פוליטיקה מורכבת, ואם תרצה, אסביר לך את זה פעם בשיחה ולא בכתב.
גם חרדים מבולבלים עושים את כל אשר עולה על רוחם, ואפילו קופצים טרמפ על רב מסוים, או מילה מסוימת של רב אחר.

אבל כמו שכתבתי, המנהיגים קראו להישמע להוראות ולהתחסן. כל ההשמצות מגיעים מאנשים שלא בקיאים, או שמחפשים הסבר לאחוז ההדבקה הגבוה, ומתעלמים מנתונים אחרים.

אף אחד לא בקיא אלחנן, אף אחד לא יודע את המספרים ואף אחד לא יודע את העובדות, כולנו חילונים אנטישמיים גרגרנים מחרחרי ריב שמתכחשים למציאות. כולם לא בסדר ורק מחפשים את החרדים.
לא מצאו היום ישיבה שפועלת באתר בנייה בניגוד להנחיות, בתי הכנסת לא פתוחים להמונים, הרב קנייבסקי לא קרא לפתוח את הישיבות, אין חתונות של מאות משתתפים בערים חרדיות, ראש ממשלה לא מתקשר לנציג הקהילה ומתחנן שישמרו על ההנחיות, הכול עלילות דם של האנטישמים.
אני אהיה בוטה ואשאל את זה גם אם זה ישמע כזלזול באמונה שלך, אם הציבור החרדי כל כך סמוך ובטוח שהעולם עומד על תפילה ושהתפילה תגן עלינו מכל צרה וצוקה רעה וחולי למה הוא רץ לבתי חולים כשהבדיקת קורונה חוזרת חיובית ומתחנן לרופאים שיצילו אותו? למה הוא לא פשוט ממשיך להתפלל ולבקש רפואה אם זה הפיתרון להכול?
אם הציבור החרדי היה יודע באמת לבדל את עצמו משאר המדינה כולם היו מניחים להם כמו שהם מבקשים, אבל הם מבדלים את עצמם רק כשנוח להם ורק כשצריך להיכנס מתחת לאלונקה. כשזה מגיע לזכויות רפואיות וסוציאליות אף אחד לא מבדל את עצמו.
ובינתיים הסגר מוארך בעוד עשרה ימים, עכשיו בטוח לא נראה חתונות ולוויות המוניות והתחלואה בטוח תרד.
מדינה בפשיטת רגל.
גם זאת עוד השמצה שנובעת מבורות, כולם נטפלים לחרדים.

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1611082388058.jpg
    FB_IMG_1611082388058.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 42
אתה צוחק עליי נכון? ב 8 לינואר (ממש לא מזמן) בית המשפט המחוזי דחה את המשפט של נתניהו בגלל הקורונה (סגר וכו) וטרם מסר תאריך חדש. ככה נתניהו הרוויח לעצמו עוד זמן לעבוד על ההגנה, ככה שהמשפט היחיד שמתנהל עכשיו זה המשפט שרק אתה שמעת עליו.
תנחש מי הורה על כל הסגרים עד עכשיו? ראש הממשלה. תנחש מי הלך כנגד לא מעט מומחים שטענו שאין שום סיבה לעשות סגר ובטח שלא סגר כללי? ראש הממשלה. עכשיו אתה מבין למה זה בא יד ביד?
ביבי (רהמ״ש) מחליט על סגר - המשפט של ביבי נדחה - יש לו זמן לעבוד על תוכנית ההגנה שלו. מקווה שהייתי ברור.
דרך אגב הוא בטח ימציא איזה תירוץ שאין לו זמן להתייצב למשפט בזמן הבחירות, אחכ יגיד שלא היה להם זמן להתכונן למשפט בגלל הבחירות. ביבי נוכל מושתן שאכפת לו רק מעצמו, אבל טיפש הוא לא. הוא ישתמש בכל דבר כדי להימנע ממשפט וזה כולל את הקורונה, את הבחירות ומה לא.

יש באירופה כרגע סגר עד אפריל.
למה אתה לא מקשר את זה עם המשפט של ביבי?
ראש הממשלה מחליט על סגר בלי אך המלצה של מומחים - המומחים שאליהם אתה מתייחס ומתעלם לגמריי מהמומחים שכן ממליצים, כמה קל.
בית המשפט דחה את המשפט בגלל הקורונה, מפתיע, שגם שופטים, עורכי דין ועובדי בתי המשפט, עשויים בשר וגם ולא רוצים שידבקו ויעבדו בזמן סגר.
והמשפט שרק אני שמעתי עליו מתנהל אתה מוזמן לבדוק.

הקישור בין קורונה לסגרים למשפט של ביבי מופרך באותה מידה כמו הצ'יפים בחיסון.
למה אתה חושב ש״הפעם״ שונה חוק ההתקהלות?
5 אנשים בחלל סגור במקום 10 אנשים.

נחש מה יכול לקרות בחדר עם 10 אנשים ומה לא יכול לקרות בחדר עם 5 אנשים...🤦‍♂️

נ.ב ככל שהמשפט נדחה עוד ועוד עדים בתיקים שלו נפטרים. רציני לגמרי.
שלדון אדלסון לדוגמא, שנפטר שבוע שעבר היה עד בתיק 2000.

הכל מתוכנן היטב, כולל המוות של שלדון אדלסון. מה נראה לך?

המשפט יכול היה להתנהל עם 10 אבל לא עם 5?
תביא בבקשה סימוכין לשטות המביכה התורנית הזו
בנתיים ההגיון חוגג;
ערוץ 12: מקורב לרב קנייבסקי: עלית התחלואה היא תוצאה ישירה של סגירת תלמודי התורה. זהו חרון אפו של הקדוש ברוך הוא ואנחנו חרדים ממה שעוד יקרה אם הילדים לא יחזרו ללמוד. הרב נתן בלית ברירה אישור לסגירת תלמודי התורה לכמה ימים אבל התוצאות המרות לא אחרו לבוא. הקדוש ברוך הוא מעניש אותנו.

אף אחד לא בקיא אלחנן, אף אחד לא יודע את המספרים ואף אחד לא יודע את העובדות, כולנו חילונים אנטישמיים גרגרנים מחרחרי ריב שמתכחשים למציאות. כולם לא בסדר ורק מחפשים את החרדים.
לא מצאו היום ישיבה שפועלת באתר בנייה בניגוד להנחיות, בתי הכנסת לא פתוחים להמונים, הרב קנייבסקי לא קרא לפתוח את הישיבות, אין חתונות של מאות משתתפים בערים חרדיות, ראש ממשלה לא מתקשר לנציג הקהילה ומתחנן שישמרו על ההנחיות, הכול עלילות דם של האנטישמים.
אני אהיה בוטה ואשאל את זה גם אם זה ישמע כזלזול באמונה שלך, אם הציבור החרדי כל כך סמוך ובטוח שהעולם עומד על תפילה ושהתפילה תגן עלינו מכל צרה וצוקה רעה וחולי למה הוא רץ לבתי חולים כשהבדיקת קורונה חוזרת חיובית ומתחנן לרופאים שיצילו אותו? למה הוא לא פשוט ממשיך להתפלל ולבקש רפואה אם זה הפיתרון להכול?
אם הציבור החרדי היה יודע באמת לבדל את עצמו משאר המדינה כולם היו מניחים להם כמו שהם מבקשים, אבל הם מבדלים את עצמם רק כשנוח להם ורק כשצריך להיכנס מתחת לאלונקה. כשזה מגיע לזכויות רפואיות וסוציאליות אף אחד לא מבדל את עצמו.
ובינתיים הסגר מוארך בעוד עשרה ימים, עכשיו בטוח לא נראה חתונות ולוויות המוניות והתחלואה בטוח תרד.
מדינה בפשיטת רגל.
גם זאת עוד השמצה שנובעת מבורות, כולם נטפלים לחרדים.
בכל ציניות יש מעט אמת, אני מבין את דעתך.
חוששני שדיון יהיה מבוי סתום כדוגמת הדיונים על דת.
בכל זאת אגיב כדי שזה לא ישמע כהתחמקות.

מצאו חילונים מבצעים אונס קבוצתי, גונבים... בקיצור, לא מעניין מה ישיבה עשתה או מה חרדי או קבוצת חרדים עשו. זה לא פחות מגוכח לשפוט חרדים על סמך קבוצה, מאשר לשפוט את החילונים לפי קבוצה. או כמו בעיני גויים, לשפוט אותך בגלל כמה חרדים.

אני לא אכנס למה שאומרים בשם הרב קניבסקי, או מה מסריטים אותו אומר, המגזר החרדי רואה בו צדיק גדול, אך לא מנהיג. ולכן רוב החרדים לא נוהגים על פיו, אלא על פי הרב גרשון אדלשטיין. למה הוא אומר מה שהוא אומר? זה דיון בשיחה ארוכה אם זה באמת מעניין אותך.

למה חרדים בכלל משתמשים ברפואה? שנאמר "ורפוא ירפא..." מכאן יש הלכה שיהודי חייב להיעזר ברופא ולא לסמוך על הנס או תפילה בלבד. וכל אחד, וכל רב יחליט מי הוא הרופא שלו, לכן חרדי יכול להישמע לחיסונים, או להתנגד להם לפי מי שהוא מחליט שהרופא האמין ביותר, או הדעה הרפואית שלו.

המגזר החרדי מתחלק לכמה קבוצות.
1. שלא לוקח דבר מהמדינה, לא תקציבים, כלום. הטענה שהיא לא רוצה שום דבר מהממשלה. כמו חסידות סאטמער, והם אפילו קבוצה גדולה.
2. הקבוצה שעובדת ותורמת למדינה הרבה מאוד כמו ארגון יד שרה, הצלה, זק"א, ידידים, וסתם אנשים שעושים שירות לאומי וצבאי.
3. הקבוצה שמאמינה שתרומתה היא לימוד התורה וקיום המצוות. ואם נותנים לה כסף, למה שלא תיקח? אתה לא תיקח?
ערוץ 12: מקורב לרב קנייבסקי: עלית התחלואה היא תוצאה ישירה של סגירת תלמודי התורה. זהו חרון אפו של הקדוש ברוך הוא ואנחנו חרדים ממה שעוד יקרה אם הילדים לא יחזרו ללמוד. הרב נתן בלית ברירה אישור לסגירת תלמודי התורה לכמה ימים אבל התוצאות המרות לא אחרו לבוא. הקדוש ברוך הוא מעניש אותנו.
המקורבים לרב קנייבסקי, הם מה שאנשים מאמינים שמייצג את דעתו. אבל הם אנשים מושחתים ומבולבלים ביותר.

שיהודי חייב להיעזר ברופא ולא לסמוך על הנס או תפילה בלבד.

אז למה זה לא תקף לכל תחומי החיים? למה יהודי לא חייב לעבוד כדי להתקיים ולא לסמוך על הנס בלבד? למה יהודי לא חייב לשרת בצבא כדי לשמור ביטחון עמו בארצו (כמו בכל צבא שהיה לעם היהודי מהרגע שהתיישב בארץ ישראל ועד שחזר אליה אחרי אלפיים שנות גלות) ולא לסמוך על הנס בלבד? הפרשנות הזאת היא סובייקטיבית לחלוטין וכשזה משרת את האינטרס של מאן דהוא אז זאת חובה.

3. הקבוצה שמאמינה שתרומתה היא לימוד התורה וקיום המצוות. ואם נותנים לה כסף, למה שלא תיקח? אתה לא תיקח?

בטח שאקח, ההבדל הוא שאני גם נותן בתמורה. שירתתי בצבא, אני עובד ומשלם מיסים, אני שומר על ההנחיות למרות שאני והסביבה שלי בכלל לא הבעיה במשבר הזה. אין הרבה חרדים שיכולים להגיד שהם עושים את כל הדברים האלה.
אני גם מכיר במדינת ישראל ובריבונות שלה להבדיל מלא מעט חרדים שלא עונים להגדרה הזאת אבל בקצבאות הם כן מכירים.
אני מאמין שהרמת משקולות היא תרומתי למדינה, למה לא מגיע לי על זה כסף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית