הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
מתוך 715,425 בעלי תעודת מתחסן, כלומר שקיבלו את שתי מנות חיסון הקורונה, רק 317 איש חלו עד כה בקורונה, כלומר 0.04%. מתוכם רק 16 איש מאושפזים, כלומר 0.002%
עוד לא פתחו בפניהם את המשק. כשזה יקרה, אולי המספר יהיה שונה.
אין לי, וגם אני סקפטי. זה לא קשור לדברים שאמרתי ואמרת קודם.
קשור

זה עדיין יותר מכמות האנשים שקיבלו קורונה פעמיים. וזה הרבה ביחס לחולים שנדבקו שוב.

מאיפה אתה יודע?
מאיפה אתה יודע באיזה דרגת קושי ההדבקה השנייה לעומת הדבקה אחריי החיסון?

לבנתיים מנה שניה של החיסון מוכיחה כבר כישלון
אפשר לדון במה כמה ולמה, אבל להגיד את זה נחרצות, זה טעות והתעלמות מוחלטת מנתונים.

יש לך הסבר למה לא נתנו כבר דרכון ירוק לחולים שהחלימו כדי לפתוח בפניהם את המשק? אני מאוד סקפטי.
לפתוח את המשק בפני מי? 700 אלף מחוסנים במנה שנייה? הם יחיו בעולם משלהם? זאת אומרת בחדר כושר יהיה רק מאמן אחרי מנה שנייה, ורק מתאמנים אחריי מנה שנייה? בקניון מוכר אחריי מנה שנייה ולקוח אחריי מנה שנייה?

עוד לא התחילו להפעיל את הדרכון הירוק בצורת משק פתוח. זה יקרה כאשר יתחסנו מנה שנייה מעל 3-4-5 מיליון (אין נתון מדוייק לזה שאמרו שנגיע לככה וככה נתחיל)
בנוסף יש מוטציות שהיעילות של החיסון של פייזר מולם כרגע בסימן שאלה, יש כאלה שברור יותר ויש כאלה שברור פחות.
אם וכאשר תוכח היעילות של החיסון מול מגוון המוטציות + מיליונים מחוסנים אחריי מנה שנייה ולא 700 אלף, יהיה אפשר לדבר על דרכון ירוק = אתה חופשי ומאושר להסתובב לטוס להתאמן וכו'.
אמרתי שבאופן אישי, בתור אחד שלא רוצה להתחסן, אני מעדיף להידבק.
באופן אישי אתה יכול לעשות מה שתרצה. אבל אין שום דבר מדעי שעומד מאחורי זה חוץ מאנטיגוניזם לחיסון.
עוד לא פתחו בפניהם את המשק. כשזה יקרה, אולי המספר יהיה שונה

ההשוואה היא לעומת אוכלוסייה לא מחוסנת. גם המחוסנים וגם הלא מחוסנים עובדים מול אותו מצב של משק סגור\פתוח למחצה איך שלא תקרא לזה.
לכן ההשואה לא במקום

מאיפה אתה יודע?
מאיפה אתה יודע באיזה דרגת קושי ההדבקה השנייה לעומת הדבקה אחריי החיסון?

אפשר לדון במה כמה ולמה, אבל להגיד את זה נחרצות, זה טעות והתעלמות מוחלטת מנתונים.

לפתוח את המשק בפני מי? 700 אלף מחוסנים במנה שנייה? הם יחיו בעולם משלהם? זאת אומרת בחדר כושר יהיה רק מאמן אחרי מנה שנייה, ורק מתאמנים אחריי מנה שנייה? בקניון מוכר אחריי מנה שנייה ולקוח אחריי מנה שנייה?

עוד לא התחילו להפעיל את הדרכון הירוק בצורת משק פתוח. זה יקרה כאשר יתחסנו מנה שנייה מעל 3-4-5 מיליון (אין נתון מדוייק לזה שאמרו שנגיע לככה וככה נתחיל)
בנוסף יש מוטציות שהיעילות של החיסון של פייזר מולם כרגע בסימן שאלה, יש כאלה שברור יותר ויש כאלה שברור פחות.
אם וכאשר תוכח היעילות של החיסון מול מגוון המוטציות + מיליונים מחוסנים אחריי מנה שנייה ולא 700 אלף, יהיה אפשר לדבר על דרכון ירוק = אתה חופשי ומאושר להסתובב לטוס להתאמן וכו'.

באופן אישי אתה יכול לעשות מה שתרצה. אבל אין שום דבר מדעי שעומד מאחורי זה חוץ מאנטיגוניזם לחיסון.

ההשוואה היא לעומת אוכלוסייה לא מחוסנת. גם המחוסנים וגם הלא מחוסנים עובדים מול אותו מצב של משק סגור\פתוח למחצה איך שלא תקרא לזה.
לכן ההשואה לא במקום
אין טעם להתוכח על יעילות החיסון, כי רק הזמן יוכיח כמה הוא יעיל.

להגיד שהחיסון בטוח כדי לפתוח את המשק, היא לא. המשק לא תיפתח לבעלי דרכון ירוק, וזה כישלון.

יש אלפי חולים שהתאוששו, שרוצים להסתובב ולהתאמן, ללא מסיכות. למה לא נתנו להם ספציפית דרכון ירוק כדי שהמשק לא תקרוס לגמרי? הם יכולים לעבוד, להתפרנס, ולפרנס. הכל מסריח כאן.

האנטגואיזם שלי לחיסון, זה דבר שלכולנו היה במשותף כאן בפורום עד שהחיסון הגיע לארץ והתחילו הבטחות שאני סקפטי לגביהם. היעילות, פתיחת המשק. אני סקפטי. כבר שותף רבות כאן תופעות הלוואי של החיסון. זה אמנם לא קוטל אנשים. אבל להגיד שזה בריא, או שאין שם רכיבים מצטברים פוטנציאלית מזיקים, אי אפשר.
בעולם שמשרדי הבריאות והרפואה מנערים את ידם מנזקים של מעשיהם, תסלח לי שאני לא סומך עליהם.

אין טעם להתוכח על יעילות החיסון, כי רק הזמן יוכיח כמה הוא יעיל.

נכון. עם זאת אפשר להגיד היום שהוא כן יעיל ומונע הדבקה של הווריאנט שנגדו הוא פותח.
משק לא תיפתח לבעלי דרכון ירוק, וזה כישלון.
המשק לא נפתח בידיוק בגלל זה שיש פחד ממוטציות ויעילות החיסון נגדם.
אתה מוכן לחתום שהמשק לא יפתח בעתיד לבעלי דרכון ירוק? גם לא לדרכון ירוק 2.0?
יש אלפי חולים שהתאוששו, שרוצים להסתובב ולהתאמן, ללא מסיכות. למה לא נתנו להם ספציפית דרכון ירוק כדי שהמשק לא תקרוס לגמרי? הם יכולים לעבוד, להתפרנס, ולפרנס. הכל מסריח כאן.
חוזרים למה שעניתי לציטוט הראשון.
היעילות של החיסון נגד המוטציות החדשות בסימן שאלה. לגבי מסכות אין כרגע נתונים מספיקים לגבי האם ניתן להדביק אחרי החיסון (אתה יכול להיות עם הווירוס בגרון, הוא לא יפגע בך כי חוסנת, אבל הוא כן יכול לעבור לאנשים אחרים)

הטענות האלה מוקדמות מידי. הכל מסריח כאן? הכל מסריח באותה צורה ברוב מדינות העולם ממרץ 2020.
בעולם שמשרדי הבריאות והרפואה מנערים את ידם מנזקים של מעשיהם, תסלח לי שאני לא סומך עליהם.
באותה הרוח, אני יכול להגיד שאני יודע שהעולם מושחת, הכל מתנהל מבצע כסף וכו' וכו'.
ואז להאמין בקונספירציות הזויות, לבנות בונקר תת קרקעי מתחת לבית שלי לאכול רק מנות קרב ולהתחמש כדי להתכון להפיכה.

או שאני יכול לברור, מה נכון מה לא נכון, במה אני כן מאמין ובמה אני לא מאמין, עם זאת שאני יודע או חושב שאני יודע באיזה צורה מתנהל העולם.
חיסונים זה משהו שעושים וזה עובד. אתה יכול לפתוח עכשיו את האפליקצייה של הקופת חולים שלך, ולראות איזה חיסונים עשו לך בשנים הראשונות בחייך. שמות מאוד מפחידים של מחלות עוד יותר מפחידות. פעם היו מתים מזה כמו זבובים והיום בזכות אותם חיסונים - לא.

יש לך מקור כלשהו לטיעונים שלך.
לבנתיים מנה שניה של החיסון מוכיחה כבר כישלון, יש הרבה מחוסנים חולים, בוא נקווה שהמנה השלישית תעשה משהו.

אני פשוט לא קונה את זה שחיסון יותר יעיל מהמחלה עצמה. חיסון זה חיקוי של המחלה.

כמה בארץ קיבלו קורונה פעמיים? וכמה קיבלו קורונה אחרי חיסון שני?

אתה מדבר עם 0 ידע זה מביך זה כמו שבן אדם שלפני יומיים החליט לעשות דדליפט יתן לך הרצאה על איך לעשות דדליפט נכון מה תגיד לו ומה תחשוב עליו

החיסון זה ממש לא חיקוי של המחלה

וזה שהיית חולה לא אומר שלא תיהיה חולה שוב פעם יש לך 3 חודש שיש לך יותר נוגדים אחר כך אף אחד לא מבטיח שזה ישאר ככה

עוד לא הבנתם לא להאמין למילה שיוצאת למשרד הבריאות מהפה?
יולי אדלשטיין אמר שענף הכושר הראשון שייפתח אחרי הסגר ומאז מכוני הכושר נמצאים בשלב האחרון ליציאה מהסגר, משרד הבריאות אמר למכוני הכושר "להיערך לפתיחה" בסוף פברואר תחילת מרץ ובינתיים מדברים על הארכות של הסגר עד פסח, עוד לא הבנתם שמוכרים לכם חרטות?
המכון לא ייפתח לעולם, ישאר סגור לנצח, זה לא מעניין אף אחד שמקבל החלטות אם המכון סגור או פתוח ואפילו לספק תשובות למה המכון סגור לא מעניין אותם. אין שום אור בקצה המנהרה כשכל החלטה כאן מתקבלת משיקולים פוליטיים, תפסיקו לחיות בדימיונות ולחיות עם הציפייה הזאת כי אתם עושים נזק רק לעצמכם.
אנחנו כלים שנתונים בידי ממשלה שלא יודעת מה מימינה ומה משמאלה, שהכי קל לה לסגור את כל מי שלא עושה בעיות ולתקוע את הראש באדמה כשצריך לטפל במי שכן עושה בעיות, לצפות מהם למשהו שיזוז בנושא המכונים זאת הטעות הכי גדולה שאתם יכולים לעשות.

נכון. עם זאת אפשר להגיד היום שהוא כן יעיל ומונע הדבקה של הווריאנט שנגדו הוא פותח.

המשק לא נפתח בידיוק בגלל זה שיש פחד ממוטציות ויעילות החיסון נגדם.
אתה מוכן לחתום שהמשק לא יפתח בעתיד לבעלי דרכון ירוק? גם לא לדרכון ירוק 2.0?

חוזרים למה שעניתי לציטוט הראשון.
היעילות של החיסון נגד המוטציות החדשות בסימן שאלה. לגבי מסכות אין כרגע נתונים מספיקים לגבי האם ניתן להדביק אחרי החיסון (אתה יכול להיות עם הווירוס בגרון, הוא לא יפגע בך כי חוסנת, אבל הוא כן יכול לעבור לאנשים אחרים)

הטענות האלה מוקדמות מידי. הכל מסריח כאן? הכל מסריח באותה צורה ברוב מדינות העולם ממרץ 2020.

באותה הרוח, אני יכול להגיד שאני יודע שהעולם מושחת, הכל מתנהל מבצע כסף וכו' וכו'.
ואז להאמין בקונספירציות הזויות, לבנות בונקר תת קרקעי מתחת לבית שלי לאכול רק מנות קרב ולהתחמש כדי להתכון להפיכה.

או שאני יכול לברור, מה נכון מה לא נכון, במה אני כן מאמין ובמה אני לא מאמין, עם זאת שאני יודע או חושב שאני יודע באיזה צורה מתנהל העולם.
חיסונים זה משהו שעושים וזה עובד. אתה יכול לפתוח עכשיו את האפליקצייה של הקופת חולים שלך, ולראות איזה חיסונים עשו לך בשנים הראשונות בחייך. שמות מאוד מפחידים של מחלות עוד יותר מפחידות. פעם היו מתים מזה כמו זבובים והיום בזכות אותם חיסונים - לא.
בעתיד הכל יפתח, השאלה כמה זמן. ואני חושב שזה יותר זמן ממה שאנשים חושבים.

הדיון הזה יהיה מעניין יותר עוד חצי שנה כשנסתכל אחורה ונראה מה לא עבד ולמה.
אתה מדבר עם 0 ידע זה מביך זה כמו שבן אדם שלפני יומיים החליט לעשות דדליפט יתן לך הרצאה על איך לעשות דדליפט נכון מה תגיד לו ומה תחשוב עליו

החיסון זה ממש לא חיקוי של המחלה

וזה שהיית חולה לא אומר שלא תיהיה חולה שוב פעם יש לך 3 חודש שיש לך יותר נוגדים אחר כך אף אחד לא מבטיח שזה ישאר ככה
אני סתם מבלבל את השכל.
אני מתנצל מכל הכימאים, מדענים, פרופסורים למינהם כאן בפורום על ששרפתי לכם תאים במוח עם השטויות שלי.

תתחסנו, זה בריא.

שיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כבררררררר את החדרי כושר|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ביבי חתיכת בן זונה רק סגר יודע לעשות כי רק התחלואה מעניינת את הממשלה הזאת ואנשים עם מחלות נפש כמוני הסגר גורם להם
לרצות למות|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפתחוווווווו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תלכו להתחסן כבר אנשים מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

upload_2021-2-2_19-36-20.png

לא משנה לי.

מצידי שיהיה פתוח לכולם בלי כללים והגבלות, ומי שמתאמן הסיכון עליו בלבד.

או שיהיה פתוח עם הגבלות לכולם.

או בלי הגבלות רק לבעלי דרכון ירוק.

רק שיפתחו כבר, ושבאמת יחלקו את הדרכון המדובר, משהו בי לא מאמין שיפתח משהו עם הדרכון הזה. אני לא מבין למה לאלפי מחלימי הקורונה אין כבר דרכון ירוק.

היום התחסנתי!
חייב לציין שהיה מלא אנשים שהגיעו להתחסן , מבני נוער צעירים ועד קשישים.
לדעתי זה חשוב "לתת כתף" במיגור המגפה.

נמאס לי לשמוע כבר את הגישה של "לי זה לא יקרה".. ו"אני אקבל את זה קל".

אני מעודד התחסנות וזה חשוב מאוד אבל בלי קשר לחיסון מישהו יכול להסביר לי מה הדרכון הירוק נותן? חוץ מלנגב איתו את התחת מה אפשר לעשות איתו?
הכול סגור בלי שום חזרה מינימלית לשגרה באופק, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלשבת בבית, מה הטעם להוציא את הדרכון הזה בכלל? תתחסנו קודם כל בשביל הבריאות שלכם אבל אם הדרכון הזה הונפק כתמריץ להתחסן אז הממשלה הזאת יותר מביכה ממה שחשבתי.

מעניין מאוד!!
רק מי זה בני גנץ?? ועכשיו הוא נזכר לעשות שרירים??!
הוא כבר מחוץ למפה הפוליטית ואפילו לא עובר את אחוז החסימה..

מעניין ברמת התיאוריה, ברמת הפרקטיקה יש לפורום חדרי הכושר כוח כמו שלבני גנץ יהיה אחרי הבחירות האלה.
לא ראיתי שום התייחסות לחדרי הכושר בתוכנית היציאה מהסגר, אפילו לא בשלבים המאוחרים, אשמח לראות מה בני גנץ אמר על חדרי הכושר בתוכנית היציאה מהסגר שמחזקים את ידיו ככה.

מעניין ברמת התיאוריה, ברמת הפרקטיקה יש לפורום חדרי הכושר כוח כמו שלבני גנץ יהיה אחרי הבחירות האלה.
לא ראיתי שום התייחסות לחדרי הכושר בתוכנית היציאה מהסגר, אפילו לא בשלבים המאוחרים, אשמח לראות מה בני גנץ אמר על חדרי הכושר בתוכנית היציאה מהסגר שמחזקים את ידיו ככה.
יש התייחסות אתה יכול לבדוק בעצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית