הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
yVjeNHM.png

ראשי פורום הכושר בישראל בפגישה עם ראש ממשלת ישראל בקריה בתל אביב צילום ב....jpg

הפטור הוא לא אם אני חושב שהשירות יזיק לי..לא נתקלתי עדיין בפטור מהסיבה הזו. אתה חושב שכל הלוחמים שמתגייסים רוצים למות לטובת אחרים? לא, אבל זה מה שצריך לטובת הכלל
אתה יותר מצומצם ממתנגדי החיסון.

שלא נדבר על בדיקות רנטגן שפוגעות, בדיקת דם פשוטה שיכולה להוביל לתסחיף פוליאתילן, אכילת ירקות מרוססים וjunk food, בשר מעובד שגורם באופן ישיר להעלאת הסיכוי לסרטן... אבל החיסון אוי
ירקות מרוססים מסרטן? נשמע סקאם של כמויות שדחפו לעכברים או משהו והציגו כמשהו שנכון לבני אדם
או לעשן גראס כל היום... וסיגריות.. ואלכוהול..
ולבלוע איזה כדור באיזה מסיבה..

אבל חיסון שעבר מחקר/פיתוח וניסוי וגם קיבל אישור של FDA וארגון הבריאות האירופאי?!?! זה לא..
לא חושב שהמתנגדים זה האנשים שמשתמשים בפסיכדלים או אפילו סתם גראס אבל זורם

ירקות מרוססים מסרטן? נשמע סקאם של כמויות שדחפו לעכברים או משהו והציגו כמשהו שנכון לבני אדם

לא חושב שהמתנגדים זה האנשים שמשתמשים בפסיכדלים או אפילו סתם גראס אבל זורם
איפה רשמתי שירקות מרוססים מסרטן?

איפה רשמתי שירקות מרוססים מסרטן?
מה זאת אומרת? בריסוס יש המון קרסינג'אנדס. הסיבה שזה חוקי, כי אתה שוטף את הירקות שלך עם סבון.
ד"א, יש הרבה חומרי ריסוס לא חוקיים בארץ מהסיבה הזאת.
ריסוס זה חומר מסוכן, מי שעובד עם זה יודע.
אני מכיר חקלאי שלא אוכל בכלל ירקות בגלל זה.

מה זאת אומרת? בריסוס יש המון קרסינג'אנדס. הסיבה שזה חוקי, כי אתה שוטף את הירקות שלך עם סבון.
ד"א, יש הרבה חומרי ריסוס לא חוקיים בארץ מהסיבה הזאת.
ריסוס זה חומר מסוכן, מי שעובד עם זה יודע.
אני מכיר חקלאי שלא אוכל בכלל ירקות בגלל זה.
אני בתגובה שלי לא אמרתי שזה מסרטן, רק שזה מזיק מבחינה בריאותית מכיוון שלא קראתי על נושא הריסוסים מספיק
אם זה מסרטן זה רק מוסיף לטענה שלי, בנוסף לא יודע מה איתך אנחנו לא שוטפים עם סבון

אני בתגובה שלי לא אמרתי שזה מסרטן, רק שזה מזיק מבחינה בריאותית מכיוון שלא קראתי על נושא הריסוסים מספיק
אם זה מסרטן זה רק מוסיף לטענה שלי, בנוסף לא יודע מה איתך אנחנו לא שוטפים עם סבון
כן, זה מעודד סרטן.

אני יודע שאתם לא שוטפים עם סבון, אף אחד לא. לכן זה מצחיק שככה מודדים בטיחות של חומר. בכל זאת, תתחילו.

כן, זה מעודד סרטן.

אני יודע שאתם לא שוטפים עם סבון, אף אחד לא. לכן זה מצחיק שככה מודדים בטיחות של חומר. בכל זאת, תתחילו.
אני יודע שמבחינת ההמלצות של גורמי בריאות לא כדאי לשטוף עם סבון אלא רק עם מים, אבל עם כמות הריסוס בארץ אי אפשר לדעת
בצה''ל אני יודע שמטהרים ירקות ע''י כלור

לא קראתי בכלל על ריסוס וכו אבל אנשים שמתעסקים בזה בארץ:

נשמע שאלחנן סתם מדבר באובר ביטחון בלי סיבה no offense

קראתי את הספר Poisons in your food של Ruth Winter, סופרת מדהימה, ובעלת סמכות בעניין. הספר מאוד ישן, אבל מאוד. אבל זה עיצב את מה שכתבתי.

מאוד יכול להיות שדברים השתנו מאז. שטיפת ירקות מרוססים במיוחד עם סבון אולי גם נובע מכך שזה ההמלצה ההלכתית, כי אחרת תמיד נשאר עליהם חרקים. אולי זה באמת לא רלוונטי לריסוס, אבל אני די בטוח שקראתי במקומות אחרים שכן.

Screenshot_20210212-150951_Facebook.jpg
אדלשטיין מאיים וסותר את עצמו מעניין אם מי שעשה תחיסון הראשון ועדיין לא את השני יכנס

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210212-151001_Facebook.jpg
    Screenshot_20210212-151001_Facebook.jpg
    KB 90.9 · צפיות: 53
קשה לי להאמין ששבוע הבא פותחים את חדרי הכושר.
אני חייב להודות שאני מתרגש...
🤭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית